Η μαυρογατίτσα, η Οντίλ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η μια γατουλα ειναι 10 χρονων μαυρη κ περσιας πολυ ηρεμη ολη μερα κοιμαται.
Το δευτερο γατακι δεν ειναι ουτε 2 μηνων οποτε πιστευω οτι θα μπορει να συσκατικοισει με ενα σκυλο.
Και ο σκυλος που θα παρω θα ειναι κουταβακι κ θα ρωτησω αν εχεισ καλες σχεσεις με γατουλες.
Ναι στο ιδιο μερος θα ζουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μια γατουλα ειναι 10 χρονων μαυρη κ περσιας πολυ ηρεμη ολη μερα κοιμαται.
Το δευτερο γατακι δεν ειναι ουτε 2 μηνων οποτε πιστευω οτι θα μπορει να συσκατικοισει με ενα σκυλο.
Και ο σκυλος που θα παρω θα ειναι κουταβακι κ θα ρωτησω αν εχεισ καλες σχεσεις με γατουλες.
Ναι στο ιδιο μερος θα ζουν.

Πολύ καλές φαίνονται οι προοπτικές της συγκατοίκησης.:D
Εύχομαι ότι καλύτερο!:D:D

Συγνώμη Μπαχχετομαμά για την κατάχρηση χώρου.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστω παρα πολυ :)

Τι φατσόνι όμορφο είναι η Οντίλ!!!:P:P:D:D:D Να δω πώς θα την δώσεις Ελένη μου!!:P:P:redface::redface::D:D

Καλή τύχη μικρό μαυρόγατο:D
(ή να πω κακή για να μείνεις εκεί που είσαι;:whistle:)

Συμφωνώ τόσο πολύ με το σχόλιο αυτό:D
Καλή τύχη στην μικρούλα. Αν και πιστεύω ότι με σας που την φροντίζετε την έχει:)

4005.jpg

Κουρκουμπινομαυροκοτογατοπουλίιιιινα μου!
Εγώ πάντως δεν θα άντεχα χωρίς να βλέπω καθημερινά αυτή τη φάτσα μπροστά μου... :rolleyes:
Αλλά, φυσικά, εγώ είμαι εγώ (ιβζουνάκ' γουργόοοοοο) :hehe:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back