aelin
Νεοφερμένο μέλος
Η aelin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
11-06-09
18:32
Καλησπέρα!Είμαι καινούρια γατομάνα και στο mycat έχω βρεί πολλές πληροφορίες που χρειαζόμουν και σας ευχαριστώ πολύ!!!Έχω όμως και ένα προβληματάκι με το μωρό μου(3 μηνών κούκλα-πανέμορφη-υπέροχη!!!).Όταν ξυπνάει θέλει συνέχεια να βυζαίνει!!!(κυρίως τα αυτιά μας!!!)είναι πολύ γλυκό και χαδιάρικο αλλά νομίζω δεν είναι σωστό αυτό που κάνει έτσι δεν είναι??Την έβαλα και φωτογραφία(σαν avatar)για να δείτε την κούκλα μου!!!!
Ευχαριστώ!!!
Ευχαριστώ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
11-06-09
18:40
Καλησπερα και καλωσηρθες!
Ποσο την πηρες τη μικρη σου;Ισως το κανει γιατι εφυγε νωρις απο τη μανουλα της.
Ποσο την πηρες τη μικρη σου;Ισως το κανει γιατι εφυγε νωρις απο τη μανουλα της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntina1
Νεοφερμένο μέλος
Η ntina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάλας (Ηλεία). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
11-06-09
18:50
καλησπερα aelin.
ειχα κι εγω μικρη εναν γατουλη που το εκανε αυτο για πολλα χρονια.βυζαινε τα αυτια μας το μαγουλο ακομα κ την μπλουζα μου οταν τον ειχα αγκαλια.δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις οτι ειναι λαθος.μπορει οντως να εχει μεινει λιγο καιρο με την μαμα του κ να το κανει επειδη ειναι μικρουλα ακομα
ειχα κι εγω μικρη εναν γατουλη που το εκανε αυτο για πολλα χρονια.βυζαινε τα αυτια μας το μαγουλο ακομα κ την μπλουζα μου οταν τον ειχα αγκαλια.δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις οτι ειναι λαθος.μπορει οντως να εχει μεινει λιγο καιρο με την μαμα του κ να το κανει επειδη ειναι μικρουλα ακομα
aelin
Νεοφερμένο μέλος
Η aelin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
11-06-09
19:01
Νομίζω ότι την μανούλα της την είχε αρκετά!!!40 ημερών την πήρα και μάλιστα περίμενα γιατί ήθελα να πάρει όσο γαλατάκι μπορούσε για να αναπτύξει σωστή άμυνα.Το περίεργο είναι ότι αυτό άρχισε να το κάνει πρίν από καμιά εβδομάδα περίπου γιαυτό με παραξένεψε!!!πάντως γενικά δεν είναι πολυ ανησυχητικό ε?Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις είστε υπέροχοι!!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
11-06-09
19:32
Ο γατος μου ειναι 9 χρονων κι ακομα βυζαινει τα ρουχα μας

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα.
11-06-09
21:36
Εμένα η Τιτίκα μου είναι 12 και ακόμα το κάνει 
αλλά μ'αρέσει πολύ όταν γίνεται, είναι πολύ τρυφερό

αλλά μ'αρέσει πολύ όταν γίνεται, είναι πολύ τρυφερό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum