aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
13-01-07
16:54
Ναι δεν είναι το μωρό μου? Μόνο που θα στραβωθεί όπως βλέπει τηλεόραση από κοντά. Όταν έχουμε τηλεόραση ανοιχτή, συνήθως παρακολουθεί κάτω από το τραπέζι. Αν όμως του αρέσει κάτι, πάει και στήνεται ακριβώς μπροστά και κολάει τη μουσουδίτσα του στην οθόνη, καμιά φορά σηκώνεται και ακουμπάει τα μπροστινά του ποδαράκια πάνω. Όσο κι αν τον μαλώσω, δεν μπορώ να του το κόψω...Γλύκας ο Χιόνης...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ν@τ@λια
Νεοφερμένο μέλος
Η Ν@τ@λια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
13-01-07
17:29
ασχετο ωραιος γατος ασπασια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
13-01-07
19:00
Σ'ευχαριστώ γλυκιά μου! Κι εσένα το μικρό σου κουκλι είναι. Μόλις μπορέσεις βγάλε φωτογραφίες κι από την άλλη σου γατούλα και βάλτες στην Gallery

anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
15-01-07
16:12

Πολύ γέλιο ο Χιόνης! Εμένα μόνο σε ήχους από την τηλεόραση αντιδρά. Κατά τα άλλα δεν της δίνει σημασία.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
16-01-07
17:55
ο δικος μου τις προαλες εβλεπε στην τηλεοραση την ταινια "σαν τον σκυλο με την γατα" και ενω στην αρχη τον ειχε συνεπαρει μετα τρομαξε με την κακια γατουλα και αρχισε να τρεχει και πηγε και κρυφτηκε!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum