Η μικρή μου Lara είναι άρρωστη

vsotos

Νεοφερμένο μέλος

Ο vsotos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Εδώ και 10 ημέρες έχει παρουσιάσει η μικρή μου το εξής πρόβλημα : Έχει διάρροια , λερώνει παντού , κάνει εμετό την τροφή της αχώνευτη και βγάζει σάλια με άσπρο αφρό . Τήν πήγαμε στο κτηνίατρο όπου της έκανε εξέταση αίματος και μάς είπε ότι είχε ανεβασμένα τα λεμφοκύτταρα χωρίς να μπορεί να μας δώσει μία σαφή απάντηση για το πρόβλημα . Μάς είπε να της δίνουμε χάπια ultra levure και σιρόπι Ercefuryl που δίνουν σε νεογέννητα παιδάκια . Μετά απο μία εβδομάδα με τα χάπια και το σιρόπι δέν έχουμε κανένα αποτέλεσμα . Η διάρροια και οι εμετοί συνεχίζουν . Το παράξενο είναι ότι δέν έχει χάσει την ενεργητικότητα της και συνεχίζει όλες τις παλαβομάρες τις να τις κάνει κανονικά . Συνεχίζει και τρώει ξηρή τροφή και λίγο κονσέρβα άλλα όχι όπως έτρωγε .Έχει αντιμετωπίσει κανένας κάτι παρόμοιο με τις γατούλες του ;
:( :( :( :( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φαινεται σοβαρο. Μηπως να την πας και σε 2ο γιατρο? ή να ξαναρωτησεις τον 1ο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω το ιδιο νομιζω Γιατρο σιγουρα. Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο Περαστικα

παρε κ μια γνωμη απο ενα 2ο κτηνιατρο

Συμφωνώ κι εγώ....να ρωτήσεις κι αλλο γιατρό.
Αν μπορέσεις ενημέρωσέ μας για τις εξελίξεις της γατούλας σου.
Περαστικά!!!

Μια δεύτερη γνώμη μάλλον επιβάλλεται! Καλή ανάρρωση και καλή τύχη στην γατούλα όπως και να'χει!

Κι από εμενα ότι καλύτερο και βρες τον γιατρό που θα δώσει σαφή απαντηση!!! Το δικαιούσαι και το αξίζει η γατούλα σου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back