Η μικρή Moca ψάχνει μία ζεστή αγκαλιά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

MG2404

Νεοφερμένο μέλος

Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Με λένε Moca και η οικογένεια που με μάζεψε με λατρέυει. Είχαν αποφασίσει να με κρατήσουνε μαζι με τις άλλες 2 γατούλες που έχουνε για πάντα και έτσι μου κανανε εμβόλια και εξετάσεις και βρέθηκε ότι έχω περιτονιτιδα 1/200 (απλώς φορέας,δεν νοσώ). Δεν κολλάει σε άνθρωπο ούτε σε σκύλο παρά μόνο σε γατούλες. Είμαι πολύ πολύ όμορφη, γλυκία και παιχνιδιάρα.! Ποιος θα με αγκαλιάσει?
ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Τηλ.: 6945159900 (COSMOTE)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι σιγουρο οτι εχει την ασθενεια;Διοτι πολλα γατια παρουσιαζουν υψηλοτερες τιμες απο το κανονικο,ομως αν εχουν περασει στο παρελθον κορονωοιο(ελπιζω να θυμαμαι καλα το ονομα-δεν ειμαι σιγουρη)..και τελικα δεν εχουν περιτονιτιδα.Μηπως να παιρνατε την γνωμη και 2ου γιατρου;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα την πάω το Σάββατο το πρωι για μία δευτερη γνώμη. Σε ευχαριστω!!

ναι οντως καλυτερα να την πας και σε ενα δευτερο γιατρο! για να εισαι σιγουρη δηλαδη!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back