fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
26-07-10
13:45
εννοειται οτι δεν ειναι το ιδιο στους ανθρωπους και το ιδιο στις γατες!
απλα ειναι μερικες γατες οι οποιες εχουν καποιες ικανοτητες παραπανω..ας πουμε μαθαινουν πιο ευκολα καποια πραγματα!
εξαλλου δεν ανοιξα το θεματακι(αν και βλεπω οτι με προλαβαν)για να κανουμε αγωνες ποιανου η γατα ειναι πιο εξυπνη,δεν εχει νοημα αλλωστε...
το ανοιξα γιατι καποιους μπορει να τους ενδιαφερει και να εχουν την περιεργια να μαθουν σε τι επιπεδα βρισκεται η νοημοσυνη της γατας τους!!!
απλα ειναι μερικες γατες οι οποιες εχουν καποιες ικανοτητες παραπανω..ας πουμε μαθαινουν πιο ευκολα καποια πραγματα!
εξαλλου δεν ανοιξα το θεματακι(αν και βλεπω οτι με προλαβαν)για να κανουμε αγωνες ποιανου η γατα ειναι πιο εξυπνη,δεν εχει νοημα αλλωστε...
το ανοιξα γιατι καποιους μπορει να τους ενδιαφερει και να εχουν την περιεργια να μαθουν σε τι επιπεδα βρισκεται η νοημοσυνη της γατας τους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
26-07-10
14:02
εννοειται οτι δεν ειναι το ιδιο στους ανθρωπους και το ιδιο στις γατες!
το ανοιξα γιατι καποιους μπορει να τους ενδιαφερει και να εχουν την περιεργια να μαθουν σε τι επιπεδα βρισκεται η νοημοσυνη της γατας τους!!!![]()
καλε..δεν σου ειπα οτι ανοιξες το θεμα για αυτο το λογο...την αποψη μου ειπα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
26-07-10
14:09
και καλα εκανες

Meaw 123
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
05-09-13
09:48
Πόσο έξυπνη είναι η γάτα σας;
Τεστ νοημοσύνης
Για να δούμε λοιπόν ποιες γάτες απο εδώ μέσα ειναι πραγματικά μετανσαρκωμενες Αλμπερτ Ανσταιν;
Απαντήσετε με τισ παρακάτω βαθμολογίες: Ποτέ=0 Κάποιες φορές=5 Πάντα=10
1. Η γάτα μου ειναι περίεργη και έχει ενδιαφέρον για ότι γίνετε γύρω της.
2. Γνωρίζει το όνομα της και έρχεται όταν την καλώ.
3. Ειναι ανεξάρτητη και μπορεί να φροντίζει μόνη της τον εαυτό της.
4. Προσπαθεί πολύ και με πιέζει με κάθε τροπο ώστε να πάρει αυτό που θέλει.
5. Με καταλαβαίνει και αντιδρά στις διαθέσεις και τα συναισθήματα μου.
6. Μπορεί να κάνει διάφορα ανθρώπινα πράγματα όπως να ανοίξει ενα ντουλάπι.
7. Αισθάνεται άνετα με τους ξένους στο σπιτι και συμπεριφέρεται σαν μια μικρή ντίβα μπροστά τους!
Σύνολο:0-25 περιθώρια βελτίωσης
26-49 αρκετά έξυπνη
50-70 ΙΔΟΥ Η ΓΆΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑ!!!

Τεστ νοημοσύνης
Για να δούμε λοιπόν ποιες γάτες απο εδώ μέσα ειναι πραγματικά μετανσαρκωμενες Αλμπερτ Ανσταιν;

Απαντήσετε με τισ παρακάτω βαθμολογίες: Ποτέ=0 Κάποιες φορές=5 Πάντα=10
1. Η γάτα μου ειναι περίεργη και έχει ενδιαφέρον για ότι γίνετε γύρω της.
2. Γνωρίζει το όνομα της και έρχεται όταν την καλώ.
3. Ειναι ανεξάρτητη και μπορεί να φροντίζει μόνη της τον εαυτό της.
4. Προσπαθεί πολύ και με πιέζει με κάθε τροπο ώστε να πάρει αυτό που θέλει.
5. Με καταλαβαίνει και αντιδρά στις διαθέσεις και τα συναισθήματα μου.
6. Μπορεί να κάνει διάφορα ανθρώπινα πράγματα όπως να ανοίξει ενα ντουλάπι.
7. Αισθάνεται άνετα με τους ξένους στο σπιτι και συμπεριφέρεται σαν μια μικρή ντίβα μπροστά τους!
Σύνολο:0-25 περιθώρια βελτίωσης

26-49 αρκετά έξυπνη

50-70 ΙΔΟΥ Η ΓΆΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki