Η οικογένεια μεγάλωσε!

Raisa

Περιβόητο μέλος

Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους. Η δική μου μέρα ξεκίνησε πολύ όμορφα. Πριν δυο ώρες περίπου ήρθε στο σπίτι το νέο μας μέλος ο Ra. Είναι ένας πανέμορφος, γλυκούλης βρετανός μπλε γατούλης 4 μηνών.:inlove: Χαίρομαι πάρα πολύ που η Raisa έχει επιτέλους παρέα. Μόλις βγάλω φωτό θα σας τον δείξω.:):):happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χεχε ο Ρα και η Ραίσα :) Να τον χαίρεσται τον μικρό σας και να σας χαίρεται κι εκείνος φυσικά!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανυπομονούμε απίστευτα!!!;)

Τέλεια νέα! Φωτογραφία το συντομότερο!!!

Καλημέρα σε όλους. Η δική μου μέρα ξεκίνησε πολύ όμορφα. Πριν δυο ώρες περίπου ήρθε στο σπίτι το νέο μας μέλος ο Ra. Είναι ένας πανέμορφος, γλυκούλης βρετανός μπλε γατούλης 4 μηνών.:inlove: Χαίρομαι πάρα πολύ που η Raisa έχει επιτέλους παρέα. Μόλις βγάλω φωτό θα σας τον δείξω.:):):happy:
ειναι ιδια ρατσα με την Ραισα?

Raisa μου να τον χαίρεσε τον καινούριο σου γατουλι!!!! τα κατάφερες τελικά το ειπες και το έκανες τον έφερες τον Βρετανό στην Ελλάδα!!!!!!!!!
Να σας ζήσει!!!!

ειναι ιδια ρατσα με την Ραισα?

Ναι ναι είναι ίδια ράτσα. Γι 'αυτό άλλωστε τον πήρα, για μελλοντικό γαμπρό.:up:

Raisa μου να τον χαίρεσε τον καινούριο σου γατουλι!!!! τα κατάφερες τελικά το ειπες και το έκανες τον έφερες τον Βρετανό στην Ελλάδα!!!!!!!!!
Να σας ζήσει!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου μάγισσα. Ο βρετανός ήταν στην Ελλάδα, δεν τον έφερα. Η ιστορία για το πως τον βρήκα είναι μεγάλη, θα τα πούμε απο κοντά!!:up::up::up::)

να χαιρόσαστε το νέο μέλος και περιμένουμε φωτό το συντομότερο...:P:) Ενημερώστε μας και για αντιδράσεις της Ραϊσα, θα πρέπει να δείξετε μια υπομονή στην αρχή, μην πέσετε με τα μούτρα στο μικρούλι..:P

Καλως τον δεχτήκατε! :up::up:Με τα νεύρα μου παίζετε όλοι εσείς οι γκριζογατογονείς. Έχω μεγάλη τρέλα με τα γκρίζα και τα ασημοτιγρί (βλέπε Κλειώ). Τουλάχιστον βάλε πολλές πολλές φωτό, να βλέπω να χαίρομαι -(και να ζηλεύω, βέβαια...):lol::lol:

Καλορίζικος ο μικρός :)

να χαιρόσαστε το νέο μέλος και περιμένουμε φωτό το συντομότερο...:P:) Ενημερώστε μας και για αντιδράσεις της Ραϊσα, θα πρέπει να δείξετε μια υπομονή στην αρχή, μην πέσετε με τα μούτρα στο μικρούλι..:P

Νά' στε καλά όλοι για τα καλά σας λόγια!
Τώρα όσο για τις αντιδράσεις της Raisaς και του Ra, είναι οι αναμενόμενες. Κοιταζόμαστε από μακριά, γρυλίζουμε όταν ο ένας από τους δυο περάσει την γκρίζα ζώνη, αλλά τον πέρνουμε από πίσω όταν μας αγνοεί. Βαράτε με και ας κλαίω,με λίγα λόγια!!:lol::lol::lol: Σίγουρα θέλουν τον χρόνο τους ώσπου να γίνουν φιλαράκια, και ως τότε τους έχω υπό αυστηρή επίβλεψη μην κάνουν κακό ο ένας στον άλλο. Αν και η Raisa δεν κινδυνεύει και τόσο μιας και είναι τριπλάσια σε σχέση με τον μικρό.:lol::lol:
Ας ελπίσουμε, ότι θα τα βρούνε σύντομα!!!:up::up::up:

Θα τα βρουνε σίγουρα μην ανησυχείς....σε λίγες μέρες θα τον έχει σαν μωρό..:)

Θα τα βρουνε σίγουρα μην ανησυχείς....σε λίγες μέρες θα τον έχει σαν μωρό..:)

Μακάρι!!! Και γω αυτό πιστεύω αλλά απο την άλλη έχω ακούσει και ιστορίες όπου η 2η γάτα δεν έγινε αποδεκτή και αναγκάστηκαν να την δώσουν πίσω.:/::/::/: Δεν ξέρω, θα δείξει σε μερικές μέρες!:hmm::hmm:

Μακάρι!!! Και γω αυτό πιστεύω αλλά απο την άλλη έχω ακούσει και ιστορίες όπου η 2η γάτα δεν έγινε αποδεκτή και αναγκάστηκαν να την δώσουν πίσω.:/::/::/: Δεν ξέρω, θα δείξει σε μερικές μέρες!:hmm::hmm:
Συνήθως αυτό εξαρτάται από την επιμονή του ίδιου του ιδιοκτήτη (εκτός πια από ακραίες περιπτώσεις)

πάντα παίζει ρόλο ο τρόπος προσεγγισης...ρίξε μια ματιά και στο σαιτ αυτό www.ailouros.gr . κάπου έχει σαφέστατες οδηγίες για την γνωριμία. Δυστυχώς και εγώ πάνω στον ενθουσιασμό μου τα έκανα όλα στραβά και τα ξαναπήρα από την αρχή με συνέπεια να κρατήσει σχεδόν μήνα η προσαρμογή.
Το σωστό είναι να είναι σε ένα χώρα (αν ειναι αυτό δυνατό) το γατάκι με όλο του τον εξοπλισμό (εμεις είχαμε βάλει το Φαλντί στο γραφείο) και να τα φέρνεις σε επαφή λίγες ώρες την ημέρα υπό επίβλεψη. Διαβασε στο σαιτ που σου είπα θα δεις διάφορα κόλπα...και θα σου δώσω και μια συμβουλη που μου έδωσε ο γιατρός μου: ΔΕΝ πρέπει να αλλάξει τίποτα στη ρουτίνα της παλιάς γάτας, ο χώρος της απειλείται στην τελική, το νέο γατάκι θα προσαρμοστεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες..αυτό να έχετε στο μυαλό σας..αντε και εδώ είμαστε..:)

Raisa, να τον χαίρεσαι το μικρούλη! Μην ανησυχείς για την προσαρμογή, οι γάτες που δεν τα βρίσκουν ποτέ είναι ελάχιστες.
Περιμένουμε φωτογραφίες!:D

Κούκλα η Raisa, κούκλος και ο Ra σίγουρα!!!!

Μ' αρέσει που του δωσες Αιγυπτιακό όνομα:D
Να σου ζήσει ο θεός Ρα λοιπόν!!!

Καλως τον δεχτήκατε! :up::up:Με τα νεύρα μου παίζετε όλοι εσείς οι γκριζογατογονείς. Έχω μεγάλη τρέλα με τα γκρίζα και τα ασημοτιγρί (βλέπε Κλειώ). Τουλάχιστον βάλε πολλές πολλές φωτό, να βλέπω να χαίρομαι -(και να ζηλεύω, βέβαια...):lol::lol:

:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αφού μένεις Θεσ/νίκη που το πρόβλημα;;;
Όποτε σε πιάνει η μανία να ζουλίξεις ένα γκρί τριχομπαλάκι (τριχοπροβατάκι καλύτερα αν κρίνεις από το μέγεθος)θα έρχεσε από δω, με την δικαιολογία ότι ήρθες για καφέ!!!:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back