Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού μένεις Θεσ/νίκη που το πρόβλημα;;;
Όποτε σε πιάνει η μανία να ζουλίξεις ένα γκρί τριχομπαλάκι (τριχοπροβατάκι καλύτερα αν κρίνεις από το μέγεθος)θα έρχεσε από δω, με την δικαιολογία ότι ήρθες για καφέ!!!![]()
Μετά να γίνεται σωματικός έλεγχος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
εννοείτε...![]()
Δεν το συζητώ μιάς και ή φίλη μου η Μαρίνα το έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι φεύγοντας από το σπίτι μου μπορεί να μου λείπει κάτι γκρι που νιαουρίζει

Παντως να ξέρεις ότι έγώ σε αγαπώ Μαρίνα μου ότι και να γίνει....

Raisa
Περιβόητο μέλος

Νομίζω οτι μάλλον τα βρήκαν και γρήγορα θα κοιμούνται αγκαλιά τα μωρά μου!!

Desdemona
Διάσημο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ολα καλα !

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωχ, με πήρανε χαμπάρι!!! Κάτι θα σκεφτώ...Μετά να γίνεται σωματικός έλεγχος![]()

Καθήστε να ξεμπερδέψω λίγο από δουλειές και θα έρθω και στις δυο ευοσμιώτισσες (για να κάνω σύγκριση, καλέ... Να έχετε και μια "αντικειμενική" γνώμη για το ποια έχει πιο όμορφες γκριζόμπαλες)

jasmine
Δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

να, απλώς σκέφτομαι μήπως πρέπει να αλλάξω όνομα στον Ra. Την γάτα τη λένε Raisa, τον γάτο Ra, τα γατιά τρελάθηκαν! Όποτε θέλω να τα φωνάξω ξεκινώ με Ra... και με κοιτάνε και τα δυο, και σου λέει ποιόν εννοεί τώρα η τρελή...

Εσείς τι λέτε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιθανές λύσεις:α) Γίνε Κινέζα και πες τον Λα (ως γνωστόν οι Κινέζοι δεν μπορούν να πουν το "Ρ"). Αλλά υπάρχει φόβος να μην το καταλαβαίνει γιατί το Λ δεν το πιάνουν πολύ.Παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω σοβαρό πρόβλημα! Μην τρομάζετε καλέ....να, απλώς σκέφτομαι μήπως πρέπει να αλλάξω όνομα στον Ra. Την γάτα τη λένε Raisa, τον γάτο Ra, τα γατιά τρελάθηκαν! Όποτε θέλω να τα φωνάξω ξεκινώ με Ra... και με κοιτάνε και τα δυο, και σου λέει ποιόν εννοεί τώρα η τρελή...
Εσείς τι λέτε;
β) Βγάλ' τον "Ρε" (ή το πολύ-πολύ "βρε"). Σύντομο και ...περιεκτικό.

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ωχ, με πήρανε χαμπάρι!!! Κάτι θα σκεφτώ...
Καθήστε να ξεμπερδέψω λίγο από δουλειές και θα έρθω και στις δυο ευοσμιώτισσες (για να κάνω σύγκριση, καλέ... Να έχετε και μια "αντικειμενική" γνώμη για το ποια έχει πιο όμορφες γκριζόμπαλες)![]()
Καλή μου δεν υπάρχει θέμα σύγκρισεις για τις δύο καλλονές μιας και ή καθεμία είναι στο είδος της.....
Η μία μις ράτσας ΤΑΡΑΤΣΑΣ και ή άλλη μις ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΝΤΟΤΡΙΧΗ...... που να συγκριθούν αυτές οι δύο.....
Εξαιρετικές ράτσες και οι δύο

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω σοβαρό πρόβλημα! Μην τρομάζετε καλέ....να, απλώς σκέφτομαι μήπως πρέπει να αλλάξω όνομα στον Ra. Την γάτα τη λένε Raisa, τον γάτο Ra, τα γατιά τρελάθηκαν! Όποτε θέλω να τα φωνάξω ξεκινώ με Ra... και με κοιτάνε και τα δυο, και σου λέει ποιόν εννοεί τώρα η τρελή...
Εσείς τι λέτε;
αααααααααα μία καλή λύση είναι να τον πεις Παρά το τι παρα θα είναι παρά πέντε παρα τέταρτο;;;; θα δούμε..

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλή μου δεν υπάρχει θέμα σύγκρισεις για τις δύο καλλονές μιας και ή καθεμία είναι στο είδος της.....
Εξαιρετικές ράτσες και οι δύο![]()
Ακριβώς έτσι είναι.

zorica
Διάσημο μέλος
Θα μας αφησεις ετσι ?
Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa καμια φωτο δεν θα βαλεις?
Θα μας αφησεις ετσι ?
Μη βιάζεστε...

Μόλις τις εμφανίσω θα είστε οι πρώτες που θα τις δούνε

zorica
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ναι εεεεεε; Να του δώσεις πολλά φιλιά από μενα και την Ραίσα...:kiss:Η γατα σου ειναι το ονειρο του αντρα μου.![]()

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να σας ζήσει το νέο μέλος. Ανυπομονώ και εγώ για photo

Desdemona
Διάσημο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool