ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 17:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #401 08-10-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εγω το εδωσα;Εδω η αλλη ανοιξε κοτζαμ θεμα! Click για ανάπτυξη... ups δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 17:37 Η Luna έγραψε: #402 08-10-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Click για ανάπτυξη... καλ εισαι φανταστικη!!!!! εφυγα αποτομα πριν γιατι ηρθε το van της δουλειας μου και επρεπε να κατεβω!!! τι εχασα??τι εγινε με τον χουρχουρη κι δεν εχω παρει πρεφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εγω το εδωσα;Εδω η αλλη ανοιξε κοτζαμ θεμα! Click για ανάπτυξη... ups δεν πήρα χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 17:37 Η Luna έγραψε: #402 08-10-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Click για ανάπτυξη... καλ εισαι φανταστικη!!!!! εφυγα αποτομα πριν γιατι ηρθε το van της δουλειας μου και επρεπε να κατεβω!!! τι εχασα??τι εγινε με τον χουρχουρη κι δεν εχω παρει πρεφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Click για ανάπτυξη... καλ εισαι φανταστικη!!!!! εφυγα αποτομα πριν γιατι ηρθε το van της δουλειας μου και επρεπε να κατεβω!!! τι εχασα??τι εγινε με τον χουρχουρη κι δεν εχω παρει πρεφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.