Η ουρίτσα του...

Mil

Νεοφερμένο μέλος

Η Mil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Το γατάκι μου είναι 8 μηνών και ζει στην αυλή μου έξω ακριβώς από το σπίτι μου. Ενώ είναι πάντα χαρούμενο και η ουρίτσα του είναι σαν "κεραία" τις τελευταίες 3 μέρες είναι μονίμως κατεβασμένη. Μου κίνησε την περιέργεια και ψηλαφώντας την στο σημείο όπου αρχίζει από το σώμα παρατήρησα ένα πρήξιμο και το γατάκι ούρλιαζε από τον πόνο, ακουμπώντας την απλά.... Πρέπει να έχει σπάσει δυστυχώς... Μένω στην Ηλιούπολη αλλά επειδή δεν ξέρω κάποιον γιατρό καλά, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Είμαι πολύ στεναχωρημένη :( ... Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;; Ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα σου προτεινα να τον πας στο κτηνιατρο αμεσως μηπως πρεπει να βγαλεις κ ακτινογραφιες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι σίγουρο. Μόλις σχολάσω από τη δουλειά θα πάω αμέσως. Απλά δεν έχω κάποιον δικό μου έμπιστο. Δε φαντάζεστε πως κλαίει ο κακομοίρης ο γατούλης.... :cry:

Μπορεις να πας σε αυτον που παω εγω πλεον κ ασχολειτε μονο με γατες ειναι στο παλιο φαληρο θες να σου στειλω την διευθηνση

Αχ μωρέ το καημένο. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά η ουρίτσα του.

Ax το καημενουλι! Και ειναι και πολυ μωρο...Παντως εγω πιστευω πως δυστυχως μια σπασμενη ουριτσα δε γινεται καλα...

Απ οτι καταλαβα δεν ειναι οτι η ουριτσα εχει το προβλημα απλα ποναει και την εχει κατω.Σε καπιο σημειο εχει πρικσιμο γιατι κατι επαθε και καλος γιατροσ ηλιουπολη επειδη και εγω εδω μενω δεν εχω να σου πω και σκεψου οτι δοκιμασα 2 διαφορετικους.Αν εχεισ μεταφορικο πηγαινε στον αιλουρο εσπερου2 και ποσειδονος.Γιατι θελει καλο γιατρο το σπασιμο να γιανει γρηγορα το γατονι

Ισως αν επικοινωνησεις και με τη dragonfly-kishar...
Εκεινη μπορει να σου προτεινει καποιον καλο γιατρο του στρει στην Αργυρουπολη...Σε περιπτωση που δεν ξερεις το στρει, να σου πω οτι ειναι ενα φιλοζωικο σαιτ που φροντιζει τα αδεσποτα και εχει κτηνιατρους που εργαζονται γιατι αγαπουν τα ζωα και κανουν και καλυτερες τιμες σε αυτους που φερνουν αδεσποτα...
Αν θες ριξε μια ματια εδω www.stray.gr στους κτηνιατρους...
Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα το γατακι σου:)

Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και για τις πληροφορίες. Να'στε καλά!

το πηγες τελικα το γατουλινι σε γιατρο?

Να τον πας στον Αίλουρο στο Π.Φάληρο όπως σου είπανε,είναι καλός ο γιατρός!
Ελπίζω να μην είναι τίποτε σοβαρό
Περαστικά στο μικρουλάκι

Τον πήγα τον μικρό στον γιατρό και κάναμε και στείρωση τελικά. Δε φαντάζεστε τι είχε πάθει η ουρίτσα του..... Μάλλον τσακώθηκε με ένα γάτο μεγάλο που τώρα τελευταία τον έβλεπα στην αυλή να έρχεται και του δάγκωσε την ουρά...... Για αλλού πήγαινε (στα μπαλάκια) αλλά αστόχησε. Του έχει κάνει 5-6 τρύπες με τους κυνόδοντές του..... Φανταστείτε πόσο μεγάλες είναι.... Τον κακομοίρη μωρέ..... Τώρα είναι ζαβλακωμένος από τη νάρκωση, έχει την τομή, έχει και τις δαγκωματιές..... Για λύπηση είναι το κακόμοιρο. Τί άλλο να πώ....; Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά το μικρό μου....:( :( :(

περαστικουλια!!!!!

Περαστικά του! Αν σκεφτείς ποιος ήταν ο τελικός στόχος φθηνά την γλύτωσε ο γατούλης!

περαστικα στον μικρουλη!τι θεραπεια θα γινει δηλαδη για την ουριτσα?προσεχε παντως αυτους τους καυγαδες με τα αδεσποτα.μπορει να κολλησει ενα σωρο ασθενειες(λευαιμια,aids,γριππη,λοιμωδη περιτονιτιδα κτλ)

Προσέχω όσο μπορω... Του έχω κάνει πάντως όλα τα απαραίτητα εμβόλια. Παίρνει αντιβίωση τώρα και του βάζω στα τραύματα Betadine. Είναι πολύ καλύτερα σήμερα σε σχέση με χτες. Λίγο ζαλισμένος ακόμη.

Περαστικα!!!!:)

Περαστικά του!!!
Ευτυχώς που αστόχησε ο γάτος...

Σας ευχαριστώ! Είναι και λίγο άσχημος αλλά και αστείος τώρα που είναι πάνω πάνω ξυρισμένη η ουρά του.... :confused:

Περαστικα στο μικρουλη σου! Να γινει γρηγορα καλα! Απ οτι βλεπω στο avatar σου, εχουμε το ιδιο κρεβατακι για τις γατουλες μας! Ο Σαββας μου το λατρευει! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back