Η παράνοια δεν έχει όρια....

skymusicseapiano

Νεοφερμένο μέλος

Η skymusicseapiano είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Στο παρακάτω σάιτ υπάρχουν εικόνες που δείχνουν ένα μοντέλο από την Κίνα να οικειοποιείται τη γούνα ενός μικρού γατιού με τον πιο αδιανόητο και απαίσιο τρόπο......
Με λίγα λόγια, το γατάκι πεθαίνει. Αν δεν αντέχετε, μην το δείτε.

Και όλα αυτά πάνω στο βωμό της μόδας?!?!

https://freedomwaymusic.blogspot.com/2009/07/blog-post_07.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστέ μου τι άνθρωποι είναι αυτοί;Εγώ την καταράστηκα τέτοιο θάνατο να βρεί κι αυτή.Το΄χω πεί και για άλλον και πέθανε με τους πιο φρικτούς πόνους...γιατί σκότωνε τα ζώα...Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απόψε από την ταραχή μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ηλιθια?τι μαλακισμενη??? να πεθανει με τον ιδιο τροπο....:mad:

Δεν μπορώ ..ακόμα κλαίω...τι σκατόψυχος λαός αλλά τι περιμένεις αφού τα τρώνε κι όλας!
Ας θυμηθώ τα παιδιά μου μωρά να παρηγορηθώ.

Συνημμένα

• Εικόνα 009.jpg
    Εικόνα 009.jpg
    154,8 KB · Εμφανίσεις: 36
Επειδη δεν προκειται να το δω,μπορειτε να πειτε τι δειχνει;Ή θα το μετανιωσω που ρωταω;:/::(

Το πατάει με το παπούτσι της, άσε δε λέω άλλες λεπτομέρειες γιατί κόντεψα να ξεράσω όταν το είδα.... :(:(:(
Είναι απερίγραπτο!! :mad:

καλα η κοντοστουπα πουτανα γιατι το σκοτωνη το γατακι? για να το κανει γουνα? ας μου εξηγειση καποιος σας παρακαλω. παντος εγω συνεχειζω το μποικοταζ στα ΚΙΝΕΖΙΚΑ προιοντα και το διαδηδω παντου και παντα σε φιλους, συναδερφους, και οπου μου δεινετε η ευκαιρια.

Μόλις το είδα, οι 3 πρώτες φωτογραφίες δείχνουν μια κινέζα να έχει "τρυφερά" αγκαλιά ένα γατάκι που το τοποθετεί στο πεζοδρόμιο, τις 3 επόμενες φωτογραφίες, λέει στο σάιτ, τις άνοιγετε μια δικιά σας ευθύνη. Δείχνει τη βρώμα να τρυπάει με το τακούνι της το γατάκι, το αίμα να κυλάει. Επειδή αισθάνομαι μ@λ@κας, ποιο το νόημα της όλης πράξης? Ουτε την γούνα του έβγαλε, απλά ήθελε να το σκοτώσει μ' αυτόν τον φρικτό τρόπο. Ελεος πια με τους ψυχανώμαλους:mad:, που να της χώσουν πηρούνα στο μάτι της βρωμιάρας.:mad:

Καλα σοβαρα μιλατε;;;;;Και ποιος νομος την καλυπτει ρε παιδια ,δεν το καταλαβαινω,πως ειναι δυνατον να ειναι νομιμη αυτη η μπασταρδη και να μην τιμωρειται;;;;Που να ψοφησει με τον χειροτερο τροπο η....αντε να μην το βαρυνω κι αλλο.

Δεν είδα το βίντεο αλλά διάβασα περιγραφές και μου ρθε να πω όσα ξέρω και μπορώ να εφεύρω σε μπενιλίκια...

Και καθημερινά τους κάνουμε μάγκες...
Ουσττττττττ

:sick:

Δεν νομίζω οτι το κάνει για την γούνα του είναι ένα άρρωστο φετίχ που μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν και έχουν γίνει καταγγελίες αλλά δεν νομίζω να γίνει και τίποτα όσο υπάρχουν ανώμαλοι που ''φτιάχνονται'' βλέποντας ένα τέτοιο θέαμα..:down::mad::mad:Μάλιστα κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια με τέτοιου είδους ενέργειες αλλά και φωτογραφίες.Το συγκεκριμένο δεν το είδα γιατί την τελευταία φορά έκανα 3 μέρες να κοιμηθώ έφερνα συνέχεια την εικόνα στο μυαλό μου:cry:οπότε καλύτερα να μην το δείτε αν δεν αντέχετε

Ναι και εγώ θυμάμαι και παλιότερα κάτι παρόμοιο.. μέχρι που λέγαμε ότι ίσως να είναι και μοντάζ....αλλά να το ξαναδώ δεν έχω όρεξη.:|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back