comali
Νεοφερμένο μέλος
Η comali αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Δίκαια (Έβρος). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
31-03-08
17:18
Καποτε ειχα ενα γατουλη πορτοκαλοκιτρινο που τον ελεγα Σαγκουινι!
Ηταν αρκετα χουρχουρης και για αυτο τον ζηλευανε τα αλλα τα γατια. Ο καιρος περνουσε και οι γατες αρχιζαν και γινοντουσαν πολυ επιθετικες μαζι του, μια μερα μπλεχτικε σε ενα γατοκαυγα και απο το πολυ κυνηγητο ο χαζος μπηκε μεσα στο σκυλοσπιτο του γειτονα σκυλου! Το αποτελεσμα? Ο σκυλος του επιτεθηκε αλλα ο Σαγκουινι καταφερε και ξεφυγε αλλα.. χωρις ουρα! Τον λυπομουν πολυ το μικρο μου το Σαγκουινακο προσπαθουσα να το ταιζω ξεχωριστα (του περιποιηθηκαμε και την ουρα) και γενικα να μην ερχεται σε επαφη με τις αλλες γατες. Μια μερα τον εχασα τελειως το μυαλο πηγε στο κακο ωσπου ενα μηνα μετα με ενημερωσε η γειτονισσα μου οτι ο Σαγκουινι χαιρει ακρας υγειας μενει σε αλλο σπιτι 3 τετραγωνα πιο κατω εχει δικο του μαξιλαρι και τρωει κονσερβες τονου και αλλες εκλεχτες λιχουδιες! Πραγματι οταν τον ειδα χαρηκα παρα πολυ ηταν καλα και ζουσε και σαν πασας! ο Σαγκουινι αυτη τη στιγμη που μιλαμε μενει Μαδριτη καθως η καινουρια του ιδιοκτητρια ταξιδευει πολυ και δεν τον αποχωριζετε!
Ηταν αρκετα χουρχουρης και για αυτο τον ζηλευανε τα αλλα τα γατια. Ο καιρος περνουσε και οι γατες αρχιζαν και γινοντουσαν πολυ επιθετικες μαζι του, μια μερα μπλεχτικε σε ενα γατοκαυγα και απο το πολυ κυνηγητο ο χαζος μπηκε μεσα στο σκυλοσπιτο του γειτονα σκυλου! Το αποτελεσμα? Ο σκυλος του επιτεθηκε αλλα ο Σαγκουινι καταφερε και ξεφυγε αλλα.. χωρις ουρα! Τον λυπομουν πολυ το μικρο μου το Σαγκουινακο προσπαθουσα να το ταιζω ξεχωριστα (του περιποιηθηκαμε και την ουρα) και γενικα να μην ερχεται σε επαφη με τις αλλες γατες. Μια μερα τον εχασα τελειως το μυαλο πηγε στο κακο ωσπου ενα μηνα μετα με ενημερωσε η γειτονισσα μου οτι ο Σαγκουινι χαιρει ακρας υγειας μενει σε αλλο σπιτι 3 τετραγωνα πιο κατω εχει δικο του μαξιλαρι και τρωει κονσερβες τονου και αλλες εκλεχτες λιχουδιες! Πραγματι οταν τον ειδα χαρηκα παρα πολυ ηταν καλα και ζουσε και σαν πασας! ο Σαγκουινι αυτη τη στιγμη που μιλαμε μενει Μαδριτη καθως η καινουρια του ιδιοκτητρια ταξιδευει πολυ και δεν τον αποχωριζετε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
31-03-08
21:58
Ήξερε τι έκανε ο Σαγκουίνι! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
31-03-08
23:12

Του 'φεξε του Σαγκουίνι!

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα.
31-03-08
23:22
τυχερός ο σαγκουϊνι!!!ταλαιπωρήθηκε αλλά τώρα σουλατσάρει στις Μαδρίτες!!

stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
01-04-08
11:02
Απλώς, παιδιά, ήταν ώριμες η συνθήκες για να κάνει διεθνή καριέρα ο γατούλης! 

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα.
01-04-08
13:01
νιουυυυυυ γειτονισσααααα και εγω καλο γατακιιιι με παρεις Μαδρίτη??????
τυχερο γατακι!!!!
τυχερο γατακι!!!!

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα.
02-04-08
23:36
τι λές καλέ ?εμένα θα πάρει πρώτα αλλιώς θα φάμε τα μουστάκια μας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum