Η πολλή παρέα με τις γάτες...

Καλέεεεεεε! :inlove:
Τα είδα, τα είδα στο gallery, μεγάλα και:baby: :baby:!
Φτου, φτου, να μη σου τα ματιάσω!!! :)
Ευχαριστούμε πάρα πολύ, όποιος βλέπει τις φώτο μου θέλω και σχόλιο για τον ασχημόπαπο μου παρακαλώ....Απλά με κέρδισε ο κερατάς...Και είναι και ο πιο γκρινιάρης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ, όποιος βλέπει τις φώτο μου θέλω και σχόλιο για τον ασχημόπαπο μου παρακαλώ....Απλά με κέρδισε ο κερατάς...Και είναι και ο πιο γκρινιάρης
Εγώ δεν είδα κανέναν ασχημόπαπο στις φωτό! Όλα είναι ποιότητας ΑΑΑ, που λέει και ο Βέγγος στα έργα! :lol:
Να τους χαίρεσαι τους στρουμπουλόπουλους-γατόπουλους και καλή αποκατάσταση! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν είδα κανέναν ασχημόπαπο στις φωτό! Όλα είναι ποιότητας ΑΑΑ, που λέει και ο Βέγγος στα έργα! :lol:
Να τους χαίρεσαι τους στρουμπουλόπουλους-γατόπουλους και καλή αποκατάσταση! :)
Μακάρι να πάνε σε καλά χέρια, καμμιά φορά όση εμπιστοσύνη και αν έχεις σε ένα άνθρωπο οτι θα φροντίζει το ζωάκι που του παραδίδεις μπορεί να απογοητευτείςπάρα πολύ...Είμαι παθούσα...

Γιατί όμως τον λες ασχημόπαπο τον καημένο;;; Αφού είναι ένας κούκλος! Μου άρεσε επίσης πολύ και η φωτό εκείνου που χασμουριέται και το στόμα του φέρνει σε μεγάλο λευκό καρχαρία!!! :lol::lol::lol::lol:

Τον λέω έτσι χαϊδευτικά γιατι μωρό ήταν σαν ποντίκι, αλλα τώρα είναι ένας κύκνος και επειδή ειναι αρσενικό θα γίνει ακόμα πιο όμορφος....Είναι κορίτσι αυτό που χασμουριέται, μια θεά!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back