Η πολύχρωμη καρδούλα μας Νάλα

Aristocat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα.
Δεν ξέρω εάν θυμάστε το θέμα μας με τη Χρυσή Ευκαιρία της Θεσσαλονίκης!
Η άλλοτε Χρυσή και νυν Νάλα μας αντί να τριγυρνάει μέσα στις ρόδες των αυτοκινήτων και να βρίσκει μαξιλάρι μερικά χόρτα μαζεμένα τώρα απλώνει το μικρό και πολύχρωμο κορμάκι της στο μαλακό και μυρωδάτο πανέρι της! Μάλιστα, απέκτησε από το πουθενά και ένα φίλο, τον Κούκι, τον γενναίο και τρυφερό σαν μαρούλι ιππότη που της έστρωσε ροδοπέταλα να την υποδεχτεί και αυτή για να δείξει την υπεροχή του δρόμου και την πολύπαθη ζωή της έκανε μαγκιές! Τα πχχχ γίνανε γρρρρ σύντομα και τώρα σαν ένα μαλακό και μεταξένιο κουβάρι ξετυλίγουν την τέχνη τους παντού μέσα στο σπίτι!
Και ιδού τα αποτελέσματα αυτής της φιλίας!
Ευχαριστούμε τον κύριο Γιώργο που την βρήκε και του αφιερώνουμε αυτές τις φωτογραφίες!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Picture 011.jpg
    Picture 011.jpg
    144,6 KB · Εμφανίσεις: 63
  • Picture 052.jpg
    Picture 052.jpg
    183,8 KB · Εμφανίσεις: 87
  • IMG_4029.jpg
    IMG_4029.jpg
    159,7 KB · Εμφανίσεις: 100
  • Picture 061.jpg
    Picture 061.jpg
    139,3 KB · Εμφανίσεις: 87
αχ τα γατάκια σου τα ζηλεύω :) (να δώ πότε τα δικά μου που περάσανε από τα πχχχ στα μουααααααααααααααααααααααααααααου θα κάνουνε γρρρ)

είναι χαδιάρα ε;

:) μπράαααααααααααααααααβο

να μου τη φιλήσεις.. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει η κούκλα!!! :up:(Έχεις αδυναμία στην φουντωτές ουριτσες ε?:D)

Κουκλάκια είναι και τα δύο!! Υπέροχα!! :)

αχ!τι μωρα???????????:baby::baby::baby::baby:και μενα ξαπλαρει στην καρεκλα του γραφειου...και δεν σηκωνεται με τπτ........:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:rolleyes::inlove::rolleyes::inlove::kiss::kiss::kiss::kiss:

Ναι έχουμε φουντωτές ουρές και μεταξένιες μυτούλες! Φτου φτου τα μωρά μας! Και ο γατομπαμπάς τρελαμένος!

να σου ζησουν:) ειναι και τα δυο πανεμορφα:inlove::inlove:

Να σας ζησει και παλι το γλυκυτατο ζευγαρακι!:)

Κουκλάκια τα μωράκια σου:up: Να σου ζήσουν

Να σου ζήσουν τα γατουλάκια σου! Είναι κουκλιά και τα δυο. Χαίρομαι που ο μεγάλος δεν το πήρε στραβά με την νέα παρουσία:D

Ευχαριστώ πολύ όλους σας! Έχω και μία ερώτηση! Η μικρή μας δεν έχει νιαουρίσει ούτε μία φορά! Γίνεται αυτό σε γατάκι; Το μόνο που κάνει εάν τσαντίζεται είναι να γρυλλίζει!!! Παιδιά απίστευτο! Είναι όλα τα λεφτά...αλλά γίνεται; Να το περιμένουμε το νιοαυ ή μας έχει βγει πολύ "γαβ";;

Να σου ζήσουν, είναι καταπληκτικά και τα δύο γατουλάκια σου:kiss::kiss::kiss: Όσο για το νιαούρισμα, μην ανησυχείς...:lol::lol:, η Νάλα θα είναι ησυχούλα σαν τη δική μου ξεβαμένη τριχρωμούλα, την Μπασσέτ, που δεν ακούμε καθόλου τη φωνούλα της, παρά μόνον όταν τη φωνάζω για φαγητό και είναι μάλιστα επτά μηνών. Έτσι ήταν από την πρώτη στιγμή που ήρθε σπίτι, έτσι έμεινε. Η δικιά μου, επιπλέον, δεν γουργουρίζει !!!Από την αρχή, επίσης, τόσο, που απορούσαμε οικογενειακώς και γελούσαμε, λέγαμε "Βρε, σ'αυτό το γατί ξέχασαν να βάλουν γουργουρομηχανή, θέλει επισκευή:lol: " Τελικά, γουργουρίζει βεβαίως, αλλά, ΜΟΝΟΝ όταν ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ αποφασίσει να πάει στην αγκαλιά κάποιου, ποτέ άλλοτε. Και όταν γουργουρίζει, το γουργουρητό μοιάζει με ροχαλητό , έχει πολλή πλάκα:lol::lol:

Εϊπα να σας βάλω μερικές ακόμη τελευταίες φωτογραφίες να δείτε τις ζωιούλες μας που μεγαλώνουν. ..Φυσικά το background παραμένει ίδιο: Καναπές και καρέκλα με γούνα! Παραδοσιακές αξίες! Η Ναλίτσα μας έγινε ολόκληρη γυναίκα είδατε? Ο λόρδος Κούκη εκμεταλλεύεται το χαρέμι του για καθαριότητα!

Συνημμένα

• IMG_4140.jpg
    IMG_4140.jpg
    143,1 KB · Εμφανίσεις: 54
  • IMG_4082.jpg
    IMG_4082.jpg
    183,5 KB · Εμφανίσεις: 42
  • IMG_4115.jpg
    IMG_4115.jpg
    118,8 KB · Εμφανίσεις: 51
  • IMG_4079.jpg
    IMG_4079.jpg
    364,7 KB · Εμφανίσεις: 48
Κουκλοι και οι δυο,πολυ πολυ ταιριαστοι!

Ομορφιές μου!!!:inlove::inlove::inlove:Έχεις ένα υπέροχο ζευγάρι, η Νάλα, πράγματι, είναι άπαιχτη και με υπέροχα μάτια, αλλά, και η ουρά του Κούκη, δεν παίζεται!!!:up:Φυσική ειναι ή έχει κάνει εξτένσιονς;:lol::lol::lol:

Είδες?Όσοι μας βλέπουν μας λένε για την ουρά μας είναι και αυτός ποζάς όμως! Τρελό εξτένσιον! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκε τόση τρίχα στην ουρά του αν και γενικά ημιμακρύτρχο θα τον έλεγες...Παίζουν τόσο πολύ που χτες έσκαγαν πάνω στο ξύλινο πάτωμα που απορώ πως δεν έχουν μαζέψει ακόμα υπογραφές να μας διώξουν! χαχα!Η Ναλίτσα μας έχει τα απίστευτα μάτια! Όντως σαν ζευγαράκι είναι!

Καλέ τι ουρά είναι αυτή !!!
Κουκλιά και τα δυο και ταιριαστά ! Να σου ζήσουν τα αγαπουλάκια :)

Είδες?Όσοι μας βλέπουν μας λένε για την ουρά μας είναι και αυτός ποζάς όμως! Τρελό εξτένσιον! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκε τόση τρίχα στην ουρά του αν και γενικά ημιμακρύτρχο θα τον έλεγες...Παίζουν τόσο πολύ που χτες έσκαγαν πάνω στο ξύλινο πάτωμα που απορώ πως δεν έχουν μαζέψει ακόμα υπογραφές να μας διώξουν! χαχα!Η Ναλίτσα μας έχει τα απίστευτα μάτια! Όντως σαν ζευγαράκι είναι!
Καλέ, δεν πονάνε με τέτοιους γδούπους; Εγώ απορώ και με τη Μπασσέτ, που παίζει μ'εμένα (την έχουμε μονάκριβη βλέπεις!!). Μερικές φορές, πηδάει τόσο βιαστικά και αγαρμπα, που εγώ νομίζω ότι σκοτώνεται και μαρμαρώνω μια μια φορά, ενώ, αυτή με κοιτάει σαν να μου λέει : Άειντε, κουνήσου τί σ'έπιασε ρε μάνα;

Καλά η Νάλα σου παραμεγάλωσε :up:. Κουκλάκια και τα δύο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back