Η πρώην κτηνίατρός μας

κ μια ερωτηση κρισεως αν κ νομιζω οτι ειναι σωστη ενας γιατρος πρεπει να ενημερωνετε συνεχεια κ να ειναι παντα νημερωμενος για ολα τα προβληματα υγειας ενως ζωου ο πισσας ειχε το συνδρο του horner η γιατρος μας ειχε να δει κατι τετοιο απο το καιρο που ηταν φοιτητρια αλλα επειδη ειναι ενημερωμενη κ παντα διαβαζει το βρηκε αμεσως κ δεν ταλαιπωρησε αλλο το μωρο μου με εξετασεις κ κοντρα εξετασεις αρα πολυ κτηνιατροι γινονται κτηνιατροι μονο κ μονο γιατι δεν καταφεραν να περασουν στην ιατρικη δεν αγαπαν τα ζωα οσο σαν αυτους που το ειχαν δηλωσει σαν πρωτη προτιμισει μηπως τελικα πρεπει να αλλαξει το συστημα της ενταξης μας στο πανεπιστιμιο???????????????
Τι σχέση έχει αυτό με τον τρόπο που δουλευει η επιστήμη; :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει γιατι ενας επιστημονας πρεπει να αγαπαει αυτο που κανει κ οχι να το κανει σαν αγγαρεια γιατι δεν εχει αλλη επιλογη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το αν οι σκύλοι παθαίνουν ή δεν παθαίνουν «εγκεφαλικό» δεν είναι θέμα εμπειρίας. Δεν δουλεύει έτσι η επιστήμη...
Μπορεί ο ιατρικός όρος να μην είναι σωστός, όμως εμένα έτσι μου φάνηκε. Το μυαλό να λειτουργεί θαυμάσια και το σώμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί λόγω της ακαμψίας του. Πάντως η κτηνίατρος ήταν υπέροχη μαζί της και παραμένει καλή κτηνίατρος, για εμένα είναι δεύτερη καλύτερη στη Πάτρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back