Η πρώτη έξαψη της Τσίκι!

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
ναι,ειναι αληθεια!η Τσικι μας μεγαλωσε και χτες επεδειξε την πρωτη επιθυμια για ζευγαρωμα:P εκει που τη χτενιζε ο αδερφος μου(ποτε πριν δεν καθοταν και γινοταν μαχη!)μολις πλησιασε την ουρα της,καθησε ακινητη και σηκωσε τη σπονδυλικη της στηλη απο τη μεση και πισω νιαουριζοντας και περιμενοντας....:rolleyes: μετα τριβοταν στις γωνιες και κοιλιοταν στα πατωματα...

σκεφτομαι να περιμενω να της περασει και μετα να την παω για στειρωση.πρεπει να ειναι περιπου 9 μηνων τωρα(στην αρχη νομιζα μικροτερη γιατι ο πρωτος κτηνιατρος μου ειχε πει οτι οταν του τη νπηγα ηταν περιπου 4-6 βδομαδων,αλλα βλεποντας εδω στο φορουμ φωτο γατιων που ειναι πραγματικα τοσο,νομιζω οτι η δικια μου ηταν τουλαχιστον 2-3 μηνων τοτε που τη βρηκα).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε μεγαλωσε η κοριτσαρα χιχι και η δικια μου εδω και λιγεσ μερες αρχησε τα τρελα.Θα περιμενω και εγω λιγακι να ηρεμησει λιγο και μετα στο γιατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tώρα αρχίζουν τα τραγούδια :whistle: :inlove: του έρωταααα. Δεν θα ξεχάσω ξυπνήματα 6 το πρωί... :P Nα κλαις ή να γελάς, δεν ξέρω... :rolleyes: Eύχομαι να τελειώνετε γρήγορα!!!!!

Μάριελ, να σου φέρω τον Ποκίτο να ξεδώσουν μαζί να ησυχάσει και ο Πέπε :P :lol: !

Οντως το βραδυ δεν το απολαμβανα καθολου!!! Μετα τη στειρωση.... η ηρεμία :) Καλή ενηλικίωση λοιπόν και να ζήσει το μικρούλι

Μεγαλώσατε λοιπόν και θέλετε και άντρα! Υπομονή μέχρι να περάσει και μετά βουρ για στείρωση. Την πρώτη φορά που είχε οίστρο η Μίτσυ νιαούριζε συνέχεια. Το δεύτερο βράδυ δε είχαμε την φαεινή ιδέα να την αφήσουμε στην ταράτσα και τη σκάλα. Η Μίτσυ δεν σταμάτησε στιγμή να νιαουρίζει και όπως θα φαντάζεστε στην σκάλα έκανε αντίλαλο! Την δεύτερη την ζευγαρώσαμε, την τρίτη μας την κοπάνησε και μετά επιτέλους στειρώθηκε!

Έχω γαμπρό λευκό, γαλαντόμο, γλεντζέ, απο οικογένεια που δεν λέει να τον στειρώσει. Για δες το Μαντού τον ερωτύλο:

Έχω γαμπρό λευκό, γαλαντόμο, γλεντζέ, απο οικογένεια που δεν λέει να τον στειρώσει. Για δες το Μαντού τον ερωτύλο:

Μάριελ, να σου φέρω τον Ποκίτο να ξεδώσουν μαζί να ησυχάσει και ο Πέπε :P :lol: !Χθες 21:35

:lol: :lol: :lol: τι τραβαει αυτος ο πεπε!!!
Νερινα,ακομα το σκεφτεστε για τη στειρωση,ε?κι εγω οσο μπορουσα το καθυστερουσα,αλλα πλεον η Τσικι μας εδειξε οτι εφτασε η μεγαλη ωρα της στειρωσης(κι ακομα βεβαια δεν εχω βρει και γιατρο:redface: )

ευτυχως η δικια μας ειναι μια γατα"αθορυβη".δε νιαουριζει ποτε μα ποτε.τωρα την ακουμε να βγαζει φωνουλες ουτε 4-5 φορες την ημερα,οι οποιες ειναι τοσο σιγανες που αν εχει φασαρια ουτε ακουγονται.

παρατηρησα σημερα οτι πλενεται πολυ συχνα στο επιμαχο σημειο,και ειναι τρομερα ησυχη,σαν να'χει παθει καταθλιψη:rolleyes:

εχω γαμπρο καταμαυρο με κιτρινα ματια κ μεταξενιο τριχωμα ειχει προικα μας θες?

:lol: :lol: :lol: ολοι σου στειρωμενοι δεν ειναι εσενα βρε?

Συγνώμη Ladycat αλλά το είπα πρώτη. Βέβαια εμείς είμαστε παραδοσιακοί και τη θέλουμε τη προίκα μας.:mad: :rolleyes:
Σοβαρά τώρα μήπως καμιά σας ενδιαφέρεται να ζευγαρώσουμε τα γατιά μας. Δεν μου αρέσει η ιδέα να μην τον αφήσω να ολοκληρωθεί ως προσωπικότητα (το λέω κομψά) έστω και μια φορά. Εγώ είμαι διατεθειμένη να αναλάβω τα έξοδα της εγκυμοσύνης και της γέννας και εσείς όλοι μαζί να βοηθήσετε να δώσουμε τους γόνους. Και εγώ μαζί βέβαια.:redface:

A Nerina ...μου τα χαλάς! Η πρώτη πρόταση ήταν δική μου. Και μην ξεχνάς ότι έχω και πρόβλημα...Προίκα βέβαια δεν έχει ο δικός μου, αλλά έχει καλή καρδιά και χαρακτήρα μάλαμα!!! :)

"Μάριελ, να σου φέρω τον Ποκίτο να ξεδώσουν μαζί να ησυχάσει και ο Πέπε "
:redface: Κατερίνα μου συγνώμη. Το μήνυμα σου μου φάνηκε ότι απλά μιλούσες για σχέση μιας νύχτας (τόσο επίπεδο δε το αντέχω). Σαφώς και πάω πάσσο. Η σειρά είναι δική σου.:)
Συγνώμη ιδέα μου είναι ή στις γάτες τα αρσενικά είναι περισσότερα απο τα θηλυκά;:rolleyes:
Ότι στα 46 μου θα ζητιάνευα θηλυκή γάτα σε φόρουμ και να μου το έλεγες δεν θα το πίστευα, αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ηλίθια περήφανος φαίνεται κάθε φορά που αντιλαμβάνεται τον αντρισμό του (ούτε αισθησιακό βιβλίο εποχής να έγραφα):redface:

Προίκα βέβαια δεν έχει ο δικός μου :)
Έχει, έχει! Ας παντρευτεί με το καλό, κι η "νουνά" του εδώ είναι!!!

Φωτούλα.... τι επίπεδο, τι κλάση!!! :)

Εγώ τι να πω, που του έκανα και στείρωση και κάθε τρεις και λίγο έρχεται και μου στείνεται να τον χαιδέψω ξέρετε-που και γλειφεται και με κοιταει με προσμονή? Είχα τον σκύλο της αδελφής μου που με το που μ'έβλεπε έκανε τούμπα και άνοιγε πόδια και περίμενε χαδάκια, τώρα κι ο Χιόνης. Την τύχη μου! Όλα τα αρσενικά ίδια είναι στειρωμένα και μη!!!....:(

Έχει, έχει! Ας παντρευτεί με το καλό, κι η "νουνά" του εδώ είναι!!!
Ω! καλοσύνη σου νονά μας! :)

Ω! καλοσύνη σου νονά μας! :)

...Με βασική προϋπόθεση να παντρευτεί... κορίτσι! (γιατί πολλές φήμες κυκλοφορούν για τις προτιμήσεις του :lol: ...)

...Με βασική προϋπόθεση να παντρευτεί... κορίτσι! (γιατί πολλές φήμες κυκλοφορούν για τις προτιμήσεις του :lol: ...)
:cry: :cry: :cry:

:redface: Κατερίνα μου συγνώμη. Το μήνυμα σου μου φάνηκε ότι απλά μιλούσες για σχέση μιας νύχτας

:lol: :lol: :lol:

Νερινα εγραψες παλι.....

Ασπασια,στειρωμενος κι ακομα κανει ετσι:blink: ??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back