Η πρώτη έξαψη της Τσίκι!

:lol: :lol: :lol:

Ασπασια,στειρωμενος κι ακομα κανει ετσι:blink: ??

Ναι το χρυσό μου! Μου βγήκε πολύ άνδρας ακόμα και στειρωμένος!!! Υποτίθεται ότι πρέπει να περάσει καποιο διάστημα μέχρι να "καθαρήσει" από τις ορμόνες (διορθώστε με αν κανω λάθος) αλλά εχουν περάσει 2 εβδομάδες! Τόση τεστοστερόνη πια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...Με βασική προϋπόθεση να παντρευτεί... κορίτσι! (γιατί πολλές φήμες κυκλοφορούν για τις προτιμήσεις του :lol: ...)

:lol: :lol: :lol:

Παντως Kατερινάκι, πολλές μητέρες ζουν το ίδιο δράμα με σένα. Kαλό είναι να το αποδεχτείς και να μην τους επικρίνεις... Φαντάσου να ήταν και αδελφάκια!!!!! Πάλι καλά... :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το χω σχεδόν αποδεχτεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και χαρούμενη! :/:
Πάντως όντως ευτυχώς που δεν είναι αδερφάκια. Την ομοφυλοφιλία σε συνδυασμό με αιμομιξία δεν θα την άντεχα...

καλε τον εναν τον εχω αστειρωτο δεν ρολβαμε γιατι ξεμειναμε απο κινητηριο δυναμη αλλα δινω κ πολλα παιχνιδια σπιτι ονυχοδρομειο κ τον καλυτερο γιατρο για την γεννα κ αναγνωρισει των παιδιων με κληρονομια

καλε τον εναν τον εχω αστειρωτο δεν ρολβαμε γιατι ξεμειναμε απο κινητηριο δυναμη αλλα δινω κ πολλα παιχνιδια σπιτι ονυχοδρομειο κ τον καλυτερο γιατρο για την γεννα κ αναγνωρισει των παιδιων με κληρονομια

:lol: :lol: :lol: :lol: η κληρονομια τι περιλαμβανει:rolleyes: ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back