moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosd
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω να μην έχω σαν τις δικές σου παρενέργεις με τις διάρροιες.
Όσο για το φάρμακο έγινε στο σβέρκο και δεν φτάνει να το γλύψει.
Πάντως συνεχίζει πότε πότε με τα σάλια και με ανησυχεί...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν θα το συνιστούσα σε καμία περίπτωση και για κανέναν απολύτως λόγο. Είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία της γάτας.μου πρότεινε την μέθοδο με την ένεση κάθε 5 μήνες. Τι λέτε γι' αυτό;
Διάβασε περισσότερα εδώ.
Mariosd
Νεοφερμένο μέλος
Ωραίες συμβούλες μου δίνει ο γιατρός τελικά...Τον ρώτησα για παρενέργειες και μου είπε τίποτα!
Στείρωση λοιπόν αν και τώρα αμφιβάλλω αν θα την κάνουμε σε αυτόν!
moukelis έλα μου ντε... Θα του 'χε μείνει καιρό στο ράφι φαίνεται ή πήρε πολύ ελαφρά την "λεπτομέρια" πως είναι για ήδη στειρωμένες γάτες.
Τι να πω... Απογοητεύτηκα από τον γιατρό!
Mariosd
Νεοφερμένο μέλος
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!
...το γατάκι μου φαντάζομαι θα ήθελε να σας ευχαριστήσει επίσης!
moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

Mariosd
Νεοφερμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

μαλλον αυτη σε πετυχε τελικα!!

Mariosd
Νεοφερμένο μέλος

A... και αυτό που με τρελαίνει πολύ είναι πως το τρίχωμα της είναι σαν από αρκουδάκι παιχνιδιού. Επίσης δεν είναι πολύ κοντό και την κάνει να φαίνεται τροφαντούλα και είναι σκέτη τρέλα σου λέω!
prince
Διάσημο μέλος
πάντως έχεις όμορφη γάτα..
Θα σου προτείνω και γώ να αλλάξεις κτηνίατρο. Δεν ξέρω τι άλλες επιλογές έχεις στην έδεσσα αλλα ψάξε το.. αν για κάτι τόσο απλό σου δίνει τέτοιες συμβουλές αν τον χρειαστέις πραγματικα (χτυπάω ξύλο) τι θα γίνει... αν δεν εμπιστεύεσαι τον κτηνίατρο άστο παράτα το...
ria23
Διάσημο μέλος
Ρία, είναι η πιο όμορφη γάτα που έχω δει ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Ήταν ενας έρωτας κεραυνοβόλος!![]()

ασε ολοι οι ερωτοχτυπημενοι με αυτα τα τετραποδα ζουζουνια εδω μαζευτηκαμε!!!!!!

Mariosd
Νεοφερμένο μέλος
Το νυχοδρόμιο όμως δεν το θέλει με τίποτα!!!

Όσο κι αν προσπάθησα κουνόντας το μπαλάκι, όσο κι αν προσπάθησα βάζοντας τα μπροστινά ποδαράκια της να το γρατσουνίσει, τίποτα. Προτιμά να ασχολείται με τα καλώδιά μου που στην ουσία αυτό φοβόμουν περισσότερο και της πήρα το νυχοδρόμιο παρά τα έπιπλα.
moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Το νυχοδρόμιο βάλτο σε κάποιο σημείο που περνάει αρκετή ώρα και δοκίμασε να την πηγαίνεις εκεί κάθε φορά που τη βλέπεις να ξύνει τα νύχια της αλλού. Χρειάζεται λίγη υπομονή, αλλά οι πιο πολλές γατούλες το πιάνουν το νόημα αργά ή γρήγορα.
Για τα καλώδια, διάβασε εδώ.
Mariosd
Νεοφερμένο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ξέρεις ( γιατί είδα στο βίντεο ότι της έλεγες παίξε) ότι οι γάτες δεν ασχολούνται συνήθως με ότι μένει ακίνητο, αλλά με ότι κινείται, έστω και λίγο. Δηλ. αν ένα μπαλάκι σταματήσει, το πιο πιθανό είναι να τους σταματήσει το ενδιαφέρον να συνεχίσουν το παιχνίδι μαζί του.
Πάρ΄της ένα καλάμι που έχει κρεμασμένο συνήθως ένα ποντίκι και παίξε μαζί της, κουνόντας το. ( Μπορείς να βρεις στο jumbo στα παιχνίδια-έχει και είδη για ζωάκια και πολύ φθηνό).
Αν δεν ξύνει τα νύχια της, επέμενε και ξύνε και εσύ τα δικά σου, γρατσουνόντας το και κάνοντας θόρυβο. Μπορεί να ζηλέψει και να σε μιμηθεί.
Επίσης κόψε ένα αλουμινόχαρτο και σχημάτισε ένα μπαλάκι. Θα τρελαθεί να παίζει.

Εύχομαι να είστε πάντα έτσι οι 2 σας.

Mariosd
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα για πρώτη φορά ξαπλώσαμε μαζί. Προσπαθώ να την εξοικειώσω στο να με αφήνει να ηρεμώ χωρίς να είναι απαραίτητο να την βγάζω έξω. Δεν το έκανα μέχρι τώρα γιατί όπως είπα είχε μια περιέργη τάση να έρχεται προς τα μάτια μου. Στην αρχή λοιπόν πήγε καλά, ξάπλωσε δίπλα μου και έγλυφε τα χέρια μου. Μετά άρχισε να ανηφορίζει, ώσπου έφτασε στο μάγουλό μου. Άρχισε να με γλύφει και παρόλο που με γαργαλούσε προσπάθησα να συγκρατηθώ και την άφησα. Νόμιζα πως αυτός ήταν ο στόχος της. Έλα μου όμως που δεν ήταν. Έχω λίγα γένια από αξυρισιά και αυτή μου τα δάγκωσε και τα τραβούσε... Η ρουφιάνα! Τελοσπάντων πλέον σκέφτομαι να την εκπαιδεύσω να μην πλησιάζει στο πρόσωπο. Όσο για το γρατζούνισμα έχουμε κάνει προόδους. Δεν με πονάει τώρα πια και βγάζει τα νύχια της πιο σπάνια. Με το πρώτο "αουτς" τα μαζεύει, είναι εντυπωσιακό!
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ zoo για τα καλά σου λόγια. Στο βίντεο απλά την εντυπωσίαζε που όταν σκουντούσε το μπαλάκι αυτό κινούταν και την προέτρεπα να ασχολείται με αυτό παρά με μένα και το κινητό μου τηλέφωνο.
Σήμερα για πρώτη φορά ξαπλώσαμε μαζί. Προσπαθώ να την εξοικειώσω στο να με αφήνει να ηρεμώ χωρίς να είναι απαραίτητο να την βγάζω έξω. Δεν το έκανα μέχρι τώρα γιατί όπως είπα είχε μια περιέργη τάση να έρχεται προς τα μάτια μου. Στην αρχή λοιπόν πήγε καλά, ξάπλωσε δίπλα μου και έγλυφε τα χέρια μου. Μετά άρχισε να ανηφορίζει, ώσπου έφτασε στο μάγουλό μου. Άρχισε να με γλύφει και παρόλο που με γαργαλούσε προσπάθησα να συγκρατηθώ και την άφησα. Νόμιζα πως αυτός ήταν ο στόχος της. Έλα μου όμως που δεν ήταν. Έχω λίγα γένια από αξυρισιά και αυτή μου τα δάγκωσε και τα τραβούσε... Η ρουφιάνα! Τελοσπάντων πλέον σκέφτομαι να την εκπαιδεύσω να μην πλησιάζει στο πρόσωπο. Όσο για το γρατζούνισμα έχουμε κάνει προόδους. Δεν με πονάει τώρα πια και βγάζει τα νύχια της πιο σπάνια. Με το πρώτο "αουτς" τα μαζεύει, είναι εντυπωσιακό!
Μάριε είναι κουκλίτσα η γατούλα σου και το χρώμα της είναι πραγματικά σπάνιο

Τα μάτια κάνουν εντύπωση στις γάτες και τους "επιτίθενται"... Όταν την κοιτάς στα μάτια να τα ανοιγοκλείνεις και να παίρνεις το βλέμμα σου από πάνω της μετά από λίγο για να μη σου χυμάει. Θα σε συμβούλευα να μην την αφήνεις κοντά στο πρόσωπο σου, γιατί μπορεί να σε τραυματίσει άθελα της. Εγώ έφαγα μια νυχιά ξεγυρισμένη στη μύτη απ'το Μέλα τις πρώτες μέρες, γιατί έκανα το λάθος να σκύψω από πάνω του ενώ τον είχα αγκαλιά στην κτηνίατρο
Τα νυχάκια της αν δεν την αφήνεις να βγαίνει έξω θα σου πρότεινα να της τα κόψεις. Όσο για φρύδια, μούσια και μαλλιά, οι γάτες τους έχουν αδυναμία... Τα μαλλιά μου πρέπει να τα έχω ΠΑΝΤΑ ΔΕΜΜΕΝΑ για να μην έχω δυο γατιά να χυμάνε να τα αρπάξουν 
Άσε που όταν είμαι ξαπλωμένη έρχεται ο Μέλας και τα μασάει! 
Ria2008
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool