moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
18-11-08
09:22
Ειδες ποσο ευκολα μαθαινουν αν επιμεινεις λιγο;Ακολουθησε την ιδια τακτικη για να τη μαθεις που επιτρεπεται να ανεβαινει και σε ποιους χωρους επιτρεπεται να κινειται.Στα καλωδια μπορεις να αλειψεις λιγο χυμο λεμονιου,θα την απωθησει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosd
Νεοφερμένο μέλος
Ο Mariosd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
18-11-08
16:56
moukelis, ωραία ιδέα!
Μήπως να βουτούσα και το κεφάλι μου σε χυμό λεμονιού;
Νομίζω πως θα βρω αρκέτες εφαρμογές και θα σας ενημέρωνω για τα αποτελέσματα.
Μήπως να βουτούσα και το κεφάλι μου σε χυμό λεμονιού;

Νομίζω πως θα βρω αρκέτες εφαρμογές και θα σας ενημέρωνω για τα αποτελέσματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
18-11-08
16:58
Μήπως να βουτούσα και το κεφάλι μου σε χυμό λεμονιού;![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
18-11-08
17:54
Δεν ξερω αν ο χυμος λεμονιου θα την απωθησει απο το κεφαλι σου,αλλα αντικαθιστα ωραιοτατα το ζελε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum