Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.222 μηνύματα.
10-05-10
22:39
και γενικοτερα δηλαδη..σε κανενα επιχειρημα
ειδες;; απαιχτη!!!

..απαντηση ομως σε αυτο το ποστ...καμμια..και γενικοτερα δηλαδη..σε κανενα επιχειρημα..
εσυ δεν εγραψες ζωγραφισες!!!!!!!! μαζι σου και εγω
ειδες;; απαιχτη!!!

..απαντηση ομως σε αυτο το ποστ...καμμια..και γενικοτερα δηλαδη..σε κανενα επιχειρημα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
10-05-10
22:53
Το θέμα κλειδώνεται προσωρινά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
10-05-10
23:13
Απάντηση: [split] Η στείρωση θα οδηγήσει στην εξαφάνιση του είδους;
Μία φίλη μου που σπούδασε στην Βουλγαρία κτηνιατρική μου έλεγε ότι από τότε ακόμα στην χώρα αυτή δεν κυκλοφορούσε ούτε ΕΝΑ ζώο αδέσποτο στους δρόμους κ όσοι είχαν ζώα στο σπίτι τα είχαν όλοι στειρωμένα κ ήταν πάρα μα πάρα πολυ τυπική σε οτι αφορούσε τα εμβόλια τα φαρμακά τους κ γενικά την περίθαλψη των ζώων κ τα απογεύματα βγαίναν όλοι με τα σκυλιά τους στα πάρκα για να τα βγάλουν βόλτα αυτά να παίξουν κ αυτοί να διαβάσουν στα άλση. Αυτό για μένα είναι πολιτισμός
Μία φίλη μου που σπούδασε στην Βουλγαρία κτηνιατρική μου έλεγε ότι από τότε ακόμα στην χώρα αυτή δεν κυκλοφορούσε ούτε ΕΝΑ ζώο αδέσποτο στους δρόμους κ όσοι είχαν ζώα στο σπίτι τα είχαν όλοι στειρωμένα κ ήταν πάρα μα πάρα πολυ τυπική σε οτι αφορούσε τα εμβόλια τα φαρμακά τους κ γενικά την περίθαλψη των ζώων κ τα απογεύματα βγαίναν όλοι με τα σκυλιά τους στα πάρκα για να τα βγάλουν βόλτα αυτά να παίξουν κ αυτοί να διαβάσουν στα άλση. Αυτό για μένα είναι πολιτισμός
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum