Tuxeroula
Νεοφερμένο μέλος
Η Tuxeroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
20-06-08
18:03
Σ ευχαριστω πολυ Zbeebz . Ετσι οπως το περιγραφεις ηταν. Οποτε ολα καλα.. πολυ καλα 
. Σημερα διαβαζα στον αιλουρο πως μπορει η στειρωση να γινεται ακομη κι απο 2-3 μηνων. Δεν θα ηταν κακο αν καποιος εχει σκοπο να το κανει. Ειναι πολυ οδυνηρο για τη γατα να περναει οιστρο. Η δικη μου περασε δυο και αυτη υπεφερε κι εγω ειχα εκνευριστει. Για τρεις μερες μερα νυχτα να γυριζει μεσα στο σπιτι και στα μπαλκονια ουρλιαζοντας οχι απλως νιαουριζοντας.

. Σημερα διαβαζα στον αιλουρο πως μπορει η στειρωση να γινεται ακομη κι απο 2-3 μηνων. Δεν θα ηταν κακο αν καποιος εχει σκοπο να το κανει. Ειναι πολυ οδυνηρο για τη γατα να περναει οιστρο. Η δικη μου περασε δυο και αυτη υπεφερε κι εγω ειχα εκνευριστει. Για τρεις μερες μερα νυχτα να γυριζει μεσα στο σπιτι και στα μπαλκονια ουρλιαζοντας οχι απλως νιαουριζοντας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tuxeroula
Νεοφερμένο μέλος
Η Tuxeroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
20-06-08
20:46
Εν τω μεταξυ μερικες φορες γλειφει τη τομη της. Αυτο πειραζει; 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
20-06-08
20:48
Ναι, μην την αφήνεις να το κάνει αυτόοσο μπορείς:/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum