Η στείρωση του Ντέννις!!!

@ggeliki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα.
Το προηγούμενο Σάββατο στειρωθήκαμε!!!!
Και αν και είχα πολύ αγχος όλα πήγαν καλά!Το μόνο που στεναχωρέθηκα όταν άρχισε
να συνέρχεται απο την νάρκωση.Αν τον βλέπατε!:(
Δεν μπορούσε να κουνήσει τα πίσω ποδαράκια του και γι΄αυτό γαντζωνόταν απο το χαλί και σερνόταν. Με πόνεσε μέσα στην καρδιά μου όταν προσπάθησε να κάνει άλμα για να ανέβει στον καναπέ εκεί που είμουν εγω!!!:cry::cry::cry:
Όλα τελικά όμως πήγαν καλά! Το μόνο θέμα όμως είναι οτι το γλύφει συνέχεια και φοβάμαι μην κόψει τα ράμματα.Άσε που δεν κάθεται σε μια μεριά.Δεν τον αφήνω να βγει άξω και ας πέρασε μία βδομάδα!Πότε θα πέσουν τα ράμματα?Ξέρετε?Και συγνώμη για την πολυλογία!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα αποροφησιμα πεφτουν σε 1 - 3 μηνες:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς πήγαμε και μας τα έκοψε ο γιατρός μας... Μας είπε ότι μπορεί να τα βγάλει και μόνη της μετά από 6 μέρες αλλά αν μέχρι τις 10 μέρες δεν τα βγάλει να τις τα κόψουμε εμείς ή να την πάμε να της τα κόψει!! :hmm:Και πήγαμε χθες και της τα έβγαλε!!!:)

Το προηγούμενο Σάββατο στειρωθήκαμε!!!!
Και αν και είχα πολύ αγχος όλα πήγαν καλά!Το μόνο που στεναχωρέθηκα όταν άρχισε
να συνέρχεται απο την νάρκωση.Αν τον βλέπατε!:(
Δεν μπορούσε να κουνήσει τα πίσω ποδαράκια του και γι΄αυτό γαντζωνόταν απο το χαλί και σερνόταν. Με πόνεσε μέσα στην καρδιά μου όταν προσπάθησε να κάνει άλμα για να ανέβει στον καναπέ εκεί που είμουν εγω!!!:cry::cry::cry:
Όλα τελικά όμως πήγαν καλά! Το μόνο θέμα όμως είναι οτι το γλύφει συνέχεια και φοβάμαι μην κόψει τα ράμματα.Άσε που δεν κάθεται σε μια μεριά.Δεν τον αφήνω να βγει άξω και ας πέρασε μία βδομάδα!Πότε θα πέσουν τα ράμματα?Ξέρετε?Και συγνώμη για την πολυλογία!!!:D
Μην ανησυχείς και εμένα η γατούλα μου που είχε κάνει καισαρική και ταυτόχρονα στείρωση τα τράβαγε.Τα ράμματα ήταν απορροφήσιμα και έφυγαν σε 1 μήνα και μέτα από τισ πρώτες 10 μέρες δεν την ενοχλούσαν καθόλου

Τι ανησυχείς βρε??? Αφου ειναι Βαν!!!:lol: Περαστικα στον Ντένις τον τρομερό!
(για να καταλαβεις η Μαφαλντιν (ομοιως Βαν):lol::P όταν γυρισαμε απο στείρωση πηγε κατευθειαν να φαει

Τι ανησυχείς βρε??? Αφου ειναι Βαν!!!:lol: Περαστικα στον Ντένις τον τρομερό!
(για να καταλαβεις η Μαφαλντιν (ομοιως Βαν):lol::P όταν γυρισαμε απο στείρωση πηγε κατευθειαν να φαει
Και εμένα βρε μόλις συνήλθε φαγητό ζήτησε!!!:lol:Δηλαδή κατα το βραδάκι γιτ'ι πιο πρίν χόρευε ζεμπέκικα:lol::lol::lol::lol:!
Όπα!!!!Να ζήσουνε οι Βάν!!!!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες με βοηθάτε πολύ όποτε έχω απορία!!!!!:D

Στειρώθηκε η Τιτίκα!

Σήμερα το απόγευμα πήγα την Τιτίκα μου στον Κτηνίατρο για στείρωση..:( Το καημένο πολύ το λυπάμαι που τώρα περπατάει κουτουλώντας δεξιά αριστερά..Πέρασαν δύο μήνες από τότε που γέννησε και την περίμενα να θηλάσει τα γατάκια της για να τη στειρώσω κι αυτή ήταν ενός μήνα έγκυος!!:blink::blink: και μάλιστα με οκτώ γατάκια μου είπε ο γιατρός!!:eek: Μα καλά πότε πρόλαβε?:redface: Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να συνέλθει γρήγορα..Φοβάμαι μήπως με μισήσει για την ταλαιπωρία που υπέστη...:/: Επίσης με θέλει κοντά της απόψε ή θέλει να την αφήσω στην ησυχία της?

Ολα θα πάνε καλά μην ανησυχείς!:)
Δεν πρόκειται να σε μισήσει καθόλου, απλά είναι ταλαιπωρημένη από την νάρκωση και την επέμβαση. Θα δεις που από αύριο θα είναι πολύ καλύτερα και σύντομα θα είναι περδίκι.
Δώστης το χρόνο της και με την πιέσεις να κάνει κάτι. Απλά ρίχνε της καμιά ματιά ότι δεν πολυπειράζει τα ράματα.
Και περαστικά σας! :)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Τώρα το πρωί που πήγα να δω τι κάνει, έτρεξε και κρύφτηκε!:( Είναι φοβισμένη ή δεν θέλει να με βλέπει? Της έβαλα φαγητό με την αντιβίωση και έφαγε λίγο και μόλις πήγα πάλι εκεί ξαναεξαφανίστηκε!:( :hmm:

Κάποιες γατούλες είναι αρκετά φοβιτσιάρες.
Φίλη που έφερε γιατρό στο σπίτι για τα εμβόλια της γατούλας της μου είπε οτι έκανε να της "μιλήσει" 2 μέρες. :)
Το σοκ σε συνδυασμό με το οτι μπορεί να πονάει λιγάκι την κάνει μάλλον να φέρεται έτσι. Απλά υπομονή και παρακολούθησέ τη αν είναι ολα καλα. Αλλά για να τρώει μια χαρά ακούγεται.

Δεν έφαγε πολύ βέβαια..Κυρίως με ενδιαφέρει να πάρει την αντιβίωσή της...;) Θα περιμένω να συνέλθει τι άλλο να κάνω..Πάντως ο γιατρός μου διαβεβαίωσε ότι ότι και να κάνει δεν θα πάθει τίποτα από τα ράματα γιατί την έραψε πάρα πολύ κάλά!:)

Περαστικά σας και από μένα!!!
Θα συμφωνήσω με την dru...σίγουρα είναι το άγχος /φόβος και ίσως να πονάει και λίγο γι΄αυτό και συμπεριφέρεται έτσι η γατούλα σου.
Ας της λίγο χρόνο και θα δεις που γρήγορα θα γυρίσει στις παλιές της συνήθειες:)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Αυτό το forum με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και όλοι σας είστε καταπληκτικοί και πολύ συνεργάσιμοι!:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back