Η... σωσίας!

Έχω ένα ωραίο βιβλίο με φώτο όλων των ράτσων και στην κατηγορία ταρταρούγα έχει μια φώτο μιας γάτας ακριβώς όπως η Νεφέλη σου, που λέγεται κι αυτή "ταρταρούγα με λευκό". Τα χρώματα είναι τα ίδια, κόκκινο και μαύρο (κι λευκό σ' αυτή την περίπτωση), αλλά ξεθωριασμένα.
Πολύ όμορφη είναι πάντως και η Νεφέλη!!!
heart.gif

Α, calico λέγεται αυτό; δεν το ήξερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ξεθωριασμένα χρώματα είναι πολυ απλά dilute calico:)
η dilute tortie..αναλόγως την περίπτωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, βέβαια. Σπανιότατο και τα λίγα που είναι αρσενικά είναι συνήθως στείρα.

Τέτοιος είναι και ο μπαμπας της λοιπόν που΄έκανε τη δουλειά και τον είχα δει. Όχι ταρταρούγα όπως νόμιζα αλλά calico. Και προφανώς όχι τζούφιος:D

Τέτοιος είναι και ο μπαμπας της λοιπόν που΄έκανε τη δουλειά και τον είχα δει. Όχι ταρταρούγα όπως νόμιζα αλλά calico. Και προφανώς όχι τζούφιος:D

Είσαι σίγουρη ότι δεν ήταν απλά δίχρωμος? Τρια χρώματα σε αρσενικό και όχι στείρο είναι πολύ σπάνιο! Επεσες στην περίπτωση:lol:

Ναι είμαι σίγουρη! Τριγυρνά στη γειτονιά είναι γνωστο μούτρο και άντρας με τα όλα του:P. Τρίχρωμος και μοιάζει ΄πάρα πολύ και στη Νεφέλη και στη "σωσία". Υπάρχει περίπτωση επειδή ο μπαμπας είναι κατά κάποιο τρόπο "γενετική ανωμαλία" να έχει κάποιο κληρονομικό πρόβλημα η Νεφέλη;

Xαχα όχι παιδί μου. Είναι σπάνιο αλλά όχι αδύνατο. Απλά αν ήταν αγοράκι η Νεφέλη θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα στείρο...και θα αποτελούσε δείγμα γενετικής ανωμαλίας:lol:

Καλά ώρες ώρες αμφιβάλλω έτσι κι αλλιώς για το πόσο φυσιολογική είναι! Με προβληματίζει αυτό το γατί!:confused:

Έχω ένα ωραίο βιβλίο με φώτο όλων των ράτσων και στην κατηγορία ταρταρούγα έχει μια φώτο μιας γάτας ακριβώς όπως η Νεφέλη σου, που λέγεται κι αυτή "ταρταρούγα με λευκό". Τα χρώματα είναι τα ίδια, κόκκινο και μαύρο (κι λευκό σ' αυτή την περίπτωση), αλλά ξεθωριασμένα.
Πολύ όμορφη είναι πάντως και η Νεφέλη!!!
heart.gif

Α, calico λέγεται αυτό; δεν το ήξερα.
Άρα είναι ένα είδος ταρταρουγας που΄λέγεται calico? Δε βγάζω άκρη είναι και προχωρημένη η ώρα...:hmm:

Καλημέρα σε όλους:hello:! Η ταρταρούγα τελικά τι χρώματα έχει? Η δικιά μου είναι calico? Είναι συνηθισμένα αυτά τα χρώματα?;)

Συνημμένα

• P1000316.JPG
    P1000316.JPG
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • P1000315.JPG
    P1000315.JPG
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 37
Καλημέρα Γεωργία.Η δική σου είναι Calico.Έχουμε εμείς μια ταρταρούγα στο κτήμα,δες την για να καταλάβεις τη διαφορά.Δεν έχει καθόλου λευκό.

Σ' ευχαριστώ πολύ! ¨Οπως πάντα άμεση ανταπόκριση!Καλά, εγώ σε θεωρώ την πιο ενημερωμένη σε όλα τα θέματα στο site..Μου έχεις λύσει πολλές απορίες:up:

Σ' ευχαριστώ πολύ! ¨Οπως πάντα άμεση ανταπόκριση!Καλά, εγώ σε θεωρώ την πιο ενημερωμένη σε όλα τα θέματα στο site..Μου έχεις λύσει πολλές απορίες:up:
Τυχαίνει να μου αρέσουν πολύ οι γάτες,και με τους χρωματισμούς τα πάω σχετικά καλά.Οποτε αν ανοιξω αυριο-μεθαυριο ένα εκτροφείο,δε θα έχω να μάθω ΚΑΙ τα χρώματα!:lol::lol::lol:

Ωωωω!!! Ανοίγονται καινούργοι επαγγελματικοί ορίζοντες! :lol::lol::P:up:

Ωωωω!!! Ανοίγονται καινούργοι επαγγελματικοί ορίζοντες! :lol::lol::P:up:
Ναι,ειναι το όνειρό μου,μια και τρελαίνομαι για μπλε γάτες,ένα εκτροφείο μπλε ρωσικής ή Σαρτρέ.Αλλά πρεπει πρώτα να μονιμοποιηθώ σε έναν τόπο,και μετά μάλον θα το βάλω μπροστά.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back