Άστριντ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ όμορφη είναι πάντως και η Νεφέλη!!!
Α, calico λέγεται αυτό; δεν το ήξερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος

η dilute tortie..αναλόγως την περίπτωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, βέβαια. Σπανιότατο και τα λίγα που είναι αρσενικά είναι συνήθως στείρα.
Τέτοιος είναι και ο μπαμπας της λοιπόν που΄έκανε τη δουλειά και τον είχα δει. Όχι ταρταρούγα όπως νόμιζα αλλά calico. Και προφανώς όχι τζούφιος

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Τέτοιος είναι και ο μπαμπας της λοιπόν που΄έκανε τη δουλειά και τον είχα δει. Όχι ταρταρούγα όπως νόμιζα αλλά calico. Και προφανώς όχι τζούφιος![]()
Είσαι σίγουρη ότι δεν ήταν απλά δίχρωμος? Τρια χρώματα σε αρσενικό και όχι στείρο είναι πολύ σπάνιο! Επεσες στην περίπτωση

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Τρίχρωμος και μοιάζει ΄πάρα πολύ και στη Νεφέλη και στη "σωσία". Υπάρχει περίπτωση επειδή ο μπαμπας είναι κατά κάποιο τρόπο "γενετική ανωμαλία" να έχει κάποιο κληρονομικό πρόβλημα η Νεφέλη;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άρα είναι ένα είδος ταρταρουγας που΄λέγεται calico? Δε βγάζω άκρη είναι και προχωρημένη η ώρα...Έχω ένα ωραίο βιβλίο με φώτο όλων των ράτσων και στην κατηγορία ταρταρούγα έχει μια φώτο μιας γάτας ακριβώς όπως η Νεφέλη σου, που λέγεται κι αυτή "ταρταρούγα με λευκό". Τα χρώματα είναι τα ίδια, κόκκινο και μαύρο (κι λευκό σ' αυτή την περίπτωση), αλλά ξεθωριασμένα.
Πολύ όμορφη είναι πάντως και η Νεφέλη!!!![]()
Α, calico λέγεται αυτό; δεν το ήξερα.

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
! Η ταρταρούγα τελικά τι χρώματα έχει? Η δικιά μου είναι calico? Είναι συνηθισμένα αυτά τα χρώματα?
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Τυχαίνει να μου αρέσουν πολύ οι γάτες,και με τους χρωματισμούς τα πάω σχετικά καλά.Οποτε αν ανοιξω αυριο-μεθαυριο ένα εκτροφείο,δε θα έχω να μάθω ΚΑΙ τα χρώματα!Σ' ευχαριστώ πολύ! ¨Οπως πάντα άμεση ανταπόκριση!Καλά, εγώ σε θεωρώ την πιο ενημερωμένη σε όλα τα θέματα στο site..Μου έχεις λύσει πολλές απορίες![]()

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,ειναι το όνειρό μου,μια και τρελαίνομαι για μπλε γάτες,ένα εκτροφείο μπλε ρωσικής ή Σαρτρέ.Αλλά πρεπει πρώτα να μονιμοποιηθώ σε έναν τόπο,και μετά μάλον θα το βάλω μπροστά.Ωωωω!!! Ανοίγονται καινούργοι επαγγελματικοί ορίζοντες!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool