Η φιλοξενία

Η ζέτα νομίζω τα είπε καλύτερα από όλους μας..!!!Δεν νομίζω ότι είναι το θέμα το τι παίχτηκε γιατί αλλιώς όντως είναι Ρανια Θρασκιά ζωντανά αυτό..Όμως θα ήθελα να πω ότι θαυμάζω τα άτομα που χωρίς καμιά υποχρέωση θυσιάζουν τις ώρες τους για πλάσματα που το έχουν ανάγκη...Εγώ δεν είμαι ένα από αυτά γιατί ίσως ακόμα δεν είμαι ανεξάρτητη..οπότε επιτρέψτε μου να εκθειάσω μόνο για αυτόν τον λόγο την αγαπητή ανιμα!!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω αλλά το όλο ζήτημα μου άφησε μια πολύ άσημη κ πικρή γεύση:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες ανεξαιρέτως που μιλήσατε (ή μάλλον γράψατε) σ' αυτό το ποστ και είπατε τη γνώμη σας. Θα ακολουθήσω λοιπόν κι εγώ τον δικό μου δρόμο κρατώντας την καρδιά μου ανοιχτή.
Ας το κλείσουμε εδώ.
Καληνύχτα!

από το όσο σε ξέρω και όσο νομίζω ότι κατάφερα να σε καταλάβω θέλω να σου πω ότι κράτα τον δρόμο σου καθαρό και την καρδιά σου ανοιχτή και κάνε αυτό που ναμίζεις πιο σωστό......

Κάποιες κακες εμπειρίες ας μην σε κάνουν να νιώθεις άσχημα δεν μπορούμε πάντα να εναρμονιζόμαστε με το σύμπαν αλλά το σύμπαν καμία φορά συντονίζεται με την καρδία μας .....

Κάνε καλή μου αυτό που ορίζει η καρδιά σου και σίγουρα θα είναι το σωστό....τώρα γία όποιες διαφορές με συγκεκριμένα προσωπα πρέπει να λυθούν κατ΄ιδίαν ....

Με αγάπή
Μάγισσα

Μόλις είδα και τα υπόλοιπα που γράφηκαν ενώ έγραφα το προηγούμενο σημείωμα. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα προσβλητικά της Yasmin 13/22:18 (τα μπλέ θαυμαστικά δικά μου):
".... ειναι ιδιωτικής φυσης και δεν εχει καμμια σχεση ολο αυτο με το θεμα της φιλοξενειας, της παρδαλουλας η οποιου σωματειου. !!!!! Δυστυχως εχει παρουσιαστει αναισχυντα (!!!!!!), και αν το εβλεπα ετσι κι εγω θα ελεγα οσα λετε εσεις.. γνωριζοντας ομως τα πραγματικά γεγονοτα (!!!!!) που δεν εκτιθεναι εδω επιμελως (!!!!!!) και μιας .... το θεμα δεν ειναι στην ουσια η φιλοξενεια αλλα κατι τελειως αλλο (!!!!!) ...... μετατρεπει το φορυμ σε δημοσιο πλυντηριο απλυτων καθαρα προσωπικών..... μετα απο οσα εκανε και δεν τα λεει.(!!!!!) Ξερει πολύ καλα τι εννοω (!!!!!) και δυστυχως δεν ξερετε για να εχετε ολοκληρωμενη ιδεα..... ποταπη τεχνικη (!!!!!!)"
Παρ' όλ' αυτά παραμένω σταθερά στην προηγούμενη στάση μου και συμφωνώ να κλείσει το θέμα. Για μένα είναι λήξαν και αξέχαστο.
------------------------------------------------------------

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back