Η φοβία του Σάββα!

lactoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
Ο Σαββουλης μου προσφατα εχασε το καινουργιο του κουδουνακι :( ομως φαινεται πως κατι φοβερο εγινε τοτε γιατι εγινε πολυ φοβιτσιαρης και νευρικος απο τοτε :hmm: Ειναι συνεχεια στην ''τσιτα'' το καημενο μου, ολο φοβαται. Ειδικα το βραδυ εχει τα ματακια του γουρλωμενα και φοβαται το καθετι :down: Ο καθε θορυβος που πριν δεν τον ενοχλουσε, μπορει να τον κανει να τιναχτει πανω... Προσπαθω καθε φορα να τον ηρεμω με γλυκολογα., χαδια και αγκαλιες! :up: Το καλο ειναι οτι οταν πεφτουμε για υπνο μαζι, γιατι τωρα κοιμαται μαζι μου το βραδυ και οχι στο καλαθακι του, ειναι τοσο χαδιαρης που λιωνει η καρδια μου :redface: :lol: :P Τι μπορει να του συνεβει εκεινη την νυχτα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον εχεις ελευθερο να κυκλωφορει εξω τον γατουλη; γιατι αν ναι μπορει να μπλεχτηκε σε καμια μαχη γατων και ισως καποιος (απ'τους γατους) να τον γραπωσε απο λουρι με αποτελεσμα να του επεσε το κουδουνακι. αν συνεβει αυτο κοιτα να δεις μηπως του λειπουν τιποτα τουφιτσες απο τη γουνα του;
η νευρικοτητα και η φοβια μπορει να εχει να κανει με το οτι μπορει να ηταν η πρωτη φορα που μαλωσε με γατους.
(τα παραπανω ειναι υποθεσεις και προτινω να μην ληφθουν τοσο σοβαρα:redface: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι ελευθερος να βγαινει στο κηπο οποτε θελει, και μερικες φορες κοιμαται εξω... Εχασε ολο το λουρακι τοτε :( (και το αγαπουσε το λουρακι αυτο) Αυτο φανταζομαι και εγω, απλα εχει ξανατσακωθει και δεν φοβοταν :hmm: Ειχε μια γρατσουνιτσα στην μυτουλα, τπτ αλλο

Μην ανησυχείς lactoula, θα του περάσει!Απλά περιόρισέ τον όσο μπορείς αυτές τις μέρες στο σπίτι, να μην βγαίνει πολύ συχνά για να ξεχαστεί!Κι εμένα η δικιά μου βγαίνει και κόβει βόλτες έξω και κάθε φορά ανησυχώ μήπως της συμβεί τίποτα και δεν γυρίσει..αλλά δεν μπορώ και να την κρατήσω μέσα!Αχ τι τραβούσε η μαμάκα μου...!Τώρα την καταλαβαίνω απόλυτα!

και ο δικος μου ο γατουλης συνεχια αυτο εκανε και 'μενα ο γατουλης μου εχω χασει και εχω χασει κουδουνακια απο αυτο!!:P
ισως παντος αυτη τη φορα να τα εβαλε με περισσοτερους γατους αυτη τη φορα και να μην ηξερε απο που θα του 'ρθει η μπατσα:|
ισως καποιος (ανθρωπος να του πεταξε καμια πετρα να τον κλωτσησε τι να πω δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω..

Παρεπιπτόντως όμως, κι εγώ είχα σκεφτεί να της βάλω κουδουνάκι αλλά μετά σκέφτηκα οτι επειδή βγαίνει συχνά έξω καλύτερα να μην ακούγεται όταν κινείται για να μην την πειράζουν οι άλλες γάτες. Δεν ξέρω αν είναι χαζό αυτό που σκέφτηκα αλλά για αυτόν τον λόγο εγώ το απέφυγα και δεν της έβαλα κουδουνάκι.

olivia καθολου χαζο αυτο που λες οντος ετσι ειναι και εκτος απο αυτο οσο πιο πολλα ''τσιμπραγκαλα'' εχει στο λαιμο του τοσο πιο ευκολα τον γραπωνουν οι αλλοι γατουλιδες:down:

Λακτούλα μάλλον σε κανα καυγά θα έπεσε και έχει τρομάξει. Φαντάζομαι σε λίγες μέρες θα το ξεπεράσει και εύχομαι το παθημα να του γίνει μάθημα και να είναι πιο προσεχτικός! ;)

αχ ναι μελινάκι,δυστυχώς έτσι είναι...:(και τα λατρεύω τα κουδουνάκια, της είχα βάλει ένα για μία μέρα και είχε πολύ πλάκα που όταν ανέβαινε στο κρεβάτι την άκουγα..και όταν έπαιζε από δω και απο κεί..χιχι!Την άλλη μέρα σκέφτηκα όμως οτι θα βγαίνει και έξω με αυτό οπότε πάειιιιιι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back