lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
ομως φαινεται πως κατι φοβερο εγινε τοτε γιατι εγινε πολυ φοβιτσιαρης και νευρικος απο τοτε
Ειναι συνεχεια στην ''τσιτα'' το καημενο μου, ολο φοβαται. Ειδικα το βραδυ εχει τα ματακια του γουρλωμενα και φοβαται το καθετι
Το καλο ειναι οτι οταν πεφτουμε για υπνο μαζι, γιατι τωρα κοιμαται μαζι μου το βραδυ και οχι στο καλαθακι του, ειναι τοσο χαδιαρης που λιωνει η καρδια μου
Τι μπορει να του συνεβει εκεινη την νυχτα???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
η νευρικοτητα και η φοβια μπορει να εχει να κανει με το οτι μπορει να ηταν η πρωτη φορα που μαλωσε με γατους.
(τα παραπανω ειναι υποθεσεις και προτινω να μην ληφθουν τοσο σοβαρα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
(και το αγαπουσε το λουρακι αυτο) Αυτο φανταζομαι και εγω, απλα εχει ξανατσακωθει και δεν φοβοταν
Ειχε μια γρατσουνιτσα στην μυτουλα, τπτ αλλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ισως παντος αυτη τη φορα να τα εβαλε με περισσοτερους γατους αυτη τη φορα και να μην ηξερε απο που θα του 'ρθει η μπατσα
ισως καποιος (ανθρωπος να του πεταξε καμια πετρα να τον κλωτσησε τι να πω δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
και τα λατρεύω τα κουδουνάκια, της είχα βάλει ένα για μία μέρα και είχε πολύ πλάκα που όταν ανέβαινε στο κρεβάτι την άκουγα..και όταν έπαιζε από δω και απο κεί..χιχι!Την άλλη μέρα σκέφτηκα όμως οτι θα βγαίνει και έξω με αυτό οπότε πάειιιιιι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool