suzanitta
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
Ίσως επειδή είναι μικρός ακόμα? Ελπίζω να μην γίνει σαν "γουρούνι" αργότερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
H Σούμη μου είναι ακόμα μικρούλα (μόνο 3,5 μηνών) αλλά απίστευτα λιχούδα και ζηλιάρα στο φαγητό. Όταν μας ακούσει να τρώμε, έρχεται τρέχοντας στο τραπέζι και ανεβαίνει στην αγκαλιά μας για να δει τί τρώμε. Φυσικά θέλει να δοκιμάσει ό,τι και να'ναι αυτό. Kαι έχω καταλάβει ότι τρώει TA ΠANTA. Eπειδή λοιπόν έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει πολύ χοντρούλα, προσπαθώ να την ταϊζω αποκλειστικά με δικό της φαγητό (κονσέρβες και ξηρά τροφή). Aλλά έχει δοκιμάσει ό,τι έχω μαγειρέψει ως τώρα (από αρακά λαδερό, μέχρι κρασάτο μοσχάρι) και δείχνει να εκτιμά πολύ την μαγειρική μου με ιδιαίτερη προτίμηση σε ότι έχει πολύ σάλτσα. Έχει φάει ακόμα και κοκκινιστό ..... κουνουπίδι!
Όλα αυτά όμως μόνο για δοκιμή ή μεζέ. Kαι ακόμα και αυτό θα προσπαθήσω να ελαττώσω, γιατί ξετρελένεται πολύ από τις γεύσεις αυτές και μετά δεν θέλει το δικό της φαγητό.
Θέλω να δω πως θα είναι μετά την στείρωση....
ladycat
Διάσημο μέλος
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
πότε θα μας μαγειρέψεις εμάς?Αρχική Δημοσίευση από Gemini:Aλλά έχει δοκιμάσει ό,τι έχω μαγειρέψει ως τώρα (από αρακά λαδερό, μέχρι κρασάτο μοσχάρι) και δείχνει να εκτιμά πολύ την μαγειρική μου με ιδιαίτερη προτίμηση σε ότι έχει πολύ σάλτσα. Έχει φάει ακόμα και κοκκινιστό ..... κουνουπίδι!
....
γιατι πείνασα απάυτα που γράφεις
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίσως τελικά η μαγειρική μου να κερδίσει και άλλους υποστηρικτές εκτός απ'την Σούμη...χιχιχιχι...Αρχική Δημοσίευση από giannispolo:πότε θα μας μαγειρέψεις εμάς?γιατι πείνασα απάυτα που γράφεις
![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zoubi
Νεοφερμένο μέλος
Βέβαια δεν είναι πολύ χοντρή, είναι λίγο παραπάνω από το κανονικό, αλλά αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό τη βλέπω να γίνεται μια όμορφη μπαλίτσα.
Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να γίνω λίγο πιο αυστηρή, αποκλειστικά και μόνο για λόγους υγείας...
Τι κακό κι αυτό... Όλες οι απολαύσεις είναι απαγορευμένες... Ακόμη και για τις γάτες

Subject to change
e-steki.gr Founder

ladycat
Διάσημο μέλος
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Zoubi:Της έχω πάρει light τροφή,
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν light τροφές για γάτες. Ποιές είναι;

Subject to change
e-steki.gr Founder
Δεν κάνει ακριβώς 2 δόσεις, λογικά πηγαίνει και τσιμπάει και λίγο όποτε της έρθει όρεξη.Αρχική Δημοσίευση από Gemini:Πειράζει που εγώ της βάζω φαγητό μόνο 2 φορές τη μέρα, πρωϊ & απόγευμα; Kαι δεν το τρώει όλο αμέσως. Aπό μόνη της το κάνει 2 δόσεις. Aφήνει συνήθως λίγο και το τρώει αργότερα.![]()
Κανονικά δεν είναι σωστό να τους έχουμε όλη μέρα φαγητό, το σωστό είναι να τους δίνουμε συγκεκριμένες ποσότητες 3 φορές την ημέρα.
Αλλά όποιος μπορεί να το κάνει, ας σηκώσει το χέρι.

suzanitta
Νεοφερμένο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από suzanitta:Gemini υπάρχει η ξηρή τροφή για στειρωμένες γάτες της Purina που τη βρίσκεις μόνο στα petshop. Είναι light και αρκετά φθηνή. Την πουλάνε με το κιλό.![]()
Tώρα έχω άλλη απορία: Yπάρχει τροφή ειδική για στειρωμένες γάτες;
Πωπωωω, έχω πολλά να μάθω ακόμα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool