Η χοντρή μου η γατούλα

Απ' ότι ξέρω είναι η μοναδική που υπάρχει:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από ότι έψαξα έχουν διάφορες εταιρείες Light τροφές (Royal Canin, Purina, Hills).
Έχω δοκιμάσει και τις 3 (νομίζω ότι η royal canin της άρεσε πιο πολύ) Νομίζω ότι δεν υπάρχουν ειδικές για στειρωμένες, απλά οι Light προτείνονται για τις στειρωμένες, ακριβώς επειδή έχουν την τάση να παχαίνουν.
Γενικώς Light τροφές έχουν οι ακριβές μάρκες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω light τροφή έχει και η σειρά Friskies αν και δεν την έχω δει ποτέ να πωλείται.

Της Purina είναι για στειρωμένες και όχι απλά light.

Πάντως θα ήταν πολύ χρήσιμη μια κριτική απο κάποιον που χρησιμοποιεί τέτοιες τροφές. Θα βοηθούσε και τους άλλους πολύ και θα είχαμε πιο πλήρη κατάλογο με τις τροφές που κυκλοφορούν. Και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται! ;)
Θα επισυνάψω οδηγίες τώρα που το σκέφτομαι :)

Αρχική Δημοσίευση από suzanitta:
Της Purina είναι για στειρωμένες και όχι απλά light.

Ενδιαφέρον! Θυμάσαι αν έχει και Light και για στειρωμένες? Η είναι 2 σε 1?

Κάντο εσύ 2 σε 1 αμα δεν είναι: Ανακάτεψε μισο και μισο :P :P

:lol: :lol:
To μόνο μου θέμα είναι ότι δεν είμαι σίγουρη ότι είναι στειρωμένη η δική μου...
Και επειδή της είχα πάρει μία μικρή συσκευασία Purina Light, ήθελα να τσεκάρω ότι αυτή είναι που λέει η suzannita για τις στειρωμένες ή υπάρχει ξεχωριστή...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back