suzanitta
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zoubi
Νεοφερμένο μέλος
Έχω δοκιμάσει και τις 3 (νομίζω ότι η royal canin της άρεσε πιο πολύ) Νομίζω ότι δεν υπάρχουν ειδικές για στειρωμένες, απλά οι Light προτείνονται για τις στειρωμένες, ακριβώς επειδή έχουν την τάση να παχαίνουν.
Γενικώς Light τροφές έχουν οι ακριβές μάρκες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

Θα επισυνάψω οδηγίες τώρα που το σκέφτομαι

Subject to change
e-steki.gr Founder
Zoubi
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από suzanitta:Της Purina είναι για στειρωμένες και όχι απλά light.
Ενδιαφέρον! Θυμάσαι αν έχει και Light και για στειρωμένες? Η είναι 2 σε 1?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Zoubi
Νεοφερμένο μέλος
To μόνο μου θέμα είναι ότι δεν είμαι σίγουρη ότι είναι στειρωμένη η δική μου...
Και επειδή της είχα πάρει μία μικρή συσκευασία Purina Light, ήθελα να τσεκάρω ότι αυτή είναι που λέει η suzannita για τις στειρωμένες ή υπάρχει ξεχωριστή...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool