Η Beauty έγκυος!

Υπάρχει λόγος που τα δώσατε;

Θα πάρετε γατάκι τώρα άλλο; Αν ναι, μήπως σας ενδιαφέρει η Roxy....??? Είναι πολύ άτυχη γατούλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει λόγος που τα δώσατε;

Θα πάρετε γατάκι τώρα άλλο; Αν ναι, μήπως σας ενδιαφέρει η Roxy....??? Είναι πολύ άτυχη γατούλα!

:( Ναι οι θεραπείες που έκανα με ανάγκαζαν να μην έρχομαι σε επαφή ούτε με τα παιδιά,αγκαλίες και τέτοια για κάποιες ώρες.Τώρα τα γατάκια όταν τα παιδιά ήταν σχολείο έρχονταν πάνω μου για παιχνίδι αλλά αφου δεν έκανε για τα παιδιά γιατί να υποβάλω τα γατάκια σε κάτι τέτοιο.Να τα κλείνω σε ένα δωμάτιο και κείνα να κλαίνε δεν έλεγε οπότε καλύτερα να στεναχωρεθούν τα παιδιά παρά να πάθουν κάτι τα γατάκια χωρίς να φταίνε.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!! :)

Αφού βρήκαν καλό σπίτι, όλα καλά! :)

Πόπι μου φοβάμαι ότι έχω άσχημα νέα...(με αυτή τη ******* τη γειτόνισσα, μην πω τίποτα χειρότερο!:mad: ) Την παίρνω τηλ. και τη ρωτάω: Τελικά ποιά γατάκια θα δώσετε; Γιατί μια γνωστή μου θέλει δύο. Μπορεί να τα πάρει; Ποιά θα δώσετε αλλού; Και τί μου απαντάει; ΚΑΝΕΝΑ!!!!!:mad: Άλλα λέει, άλλα καταλαβαίνει μου φαίνεται αυτή! Ε ρε που μπλέξαμε! Σόρι ποπι μου αλλά με τέτοιους ανθρώπους...:mpliaks: :/: Και πάλι συγγνώμη...:( Και θα θελα κι εγώ τόό΄σο πολύ να τα πάρεις εσύ!

:) :) Φένια μου μη στεναχωρίσε,εσύ να είσαι καλα και την Μάχη και τα μάτια σου, από αδεσποτάκια γεμάτοι είμαστε:)

:) :) Φένια μου μη στεναχωρίσε,εσύ να είσαι καλα και την Μάχη και τα μάτια σου, από αδεσποτάκια γεμάτοι είμαστε:)

ποπι εαν θελεις γατακια εχω και εγω εξι.. ειναι μικρα ακομη βεβαια αλλα θα μεγαλωσουν που θα πανε!!!

Από ότι κατάλαβα ψάχνει ένα θηλικούλι..... :up:

νιαου κριμα με την αλλεργεια...:/: :/:
εγω ''δωξα το θεο'' δεν εχω καμια(ή αν εχω θα ειναι σε κατι με το οποιο δεν εχω ερθει σε επαφη):)
αληθεια τωρα με την Μαχη δεν εχεις προβλημα;
την Μαχη θα την κρατησεις;
υ.γ. την ιδεα με το σκυλο την βρισκω πολυ καλη!!
στα μυνηματα διαβασα ''οταν θα παμε στο καινουργια σπιτι'' ή κατι τετοιο σκοπευετε δηλαδη να μετακομισετε;
τωρα θα πεις γιατι τα ρωταω αυτα επειδη αν ειχα εγω αλλεργεια στις γατες θα απαιτουσα απο τους γονεις μου να μου παρουν σκυλακι ή κατι αλλο :redface: :redface: :redface:

Mε τη Μαχούλα δεν έχω εμφανίσει ευτυχώς ΚΑΝΕΝΑ σύμπτωμα αλλεργίας!
Την Μάχη, ναι, θα την κρατήσω.
Ναι, κι εγώ θέλω σκύλο, αλλά όταν η Μάχη θα ναι 2 μηνών θα συνηθίσουν (με σκύλο 2 μηνών;);:hmm:
Ναι, μετακομίζουμε στην Ανάβυσσο! Σε 2 1/2 μήνες!:D Εκεί θα χουμε τεράάάάάστιο κήπο και πισίνα και μπάσκετ και μια βιλάρα (ψώνιοοοοοο):P Και θα ναι ο παράδεισος των ζώων!

ωραια χαιρομαι πολυ για σενα που δεν εμφανησες κανενα συμπτωμα με την Μαχουλα!!:up: :up:
θα ηταν ασχημα αν ειχες γιατι φανταζομαι πως οι γονεις δεν θα σε αφηναν να την κρατησεις υστερα...:(
αλλα ευτυχως κατι τετοιο δεν συμβαινει οποτε ολα καλα ολα ανθυρα(πρεπει να το σκοτωσα το τελευταιο:redface: )
υ.γ. και εγω που ετυχε να παρω σκυλο και γατο πανω κατω στην ιδια ηλικια τα πανε τελεια!!

Niaou τελικά πείστηκε κ ο μπαμπάς σου να την κρατήσετε? Σιγα μη δεν το πείθατε, τέτοιο κουκλί που είναι η Μάχη!!!:up:

Niaou τελικά πείστηκε κ ο μπαμπάς σου να την κρατήσετε? Σιγα μη δεν το πείθατε, τέτοιο κουκλί που είναι η Μάχη!!!:up:

ΧΕΧΕΧΕΧΕ!:P

Ναι, σιγά μη δεν το πείθαμε! Αλλά όχι ότι τη θέλει, αναγκαστικά την ανέχεται! Αφού είπε στη μαμά ή εγώ ή η γάτα. Και του λέει η μαμά: Η ΓΑΤΑ!

Εμμμμ, αμάν πια! Δε θέλει σκύλο, δε θέλει γάτα, δε θέλει τίποτα! Εμείς τί να κάνουμε; Να μην πάρουμε τίποτα που θέλουμε; Κι εκείνος δεν είπε τίποτα αλλά (μεταξύ μας...) της κάνει αποχή εδώ και 3 βδομάδες (ξέρετε από τι...:redface: :rolleyes: )

Αυτο το ειχε πει καποτε και η μητερα μου "Ή εγω ή η γατα!". Δεν της απαντησαμε (εγω κι ο μπαμπας μου), αλλα της βαλαμε τη γατα στην αγκαλια! Ελιωσε αμεσως!!!:P :)

Αλλα βρε Νιαου μου μην μπαινεις και σε τοοσες λεπτομεριες για τους δικους σου. Φιλικα στο λεω αυτο, ε?:redface:

Χεχεχε! Σόριιιι δεν το ξανακάνω!:redface: :P

χεχεχε! Σόριιιι δεν το ξανακάνω...:redface: :P

Αλλα βρε Νιαου μου μην μπαινεις και σε τοοσες λεπτομεριες για τους δικους σου. Φιλικα στο λεω αυτο, ε?:redface:

Εγώ δεν είδα πάντως να μπαίνει σε "τοοοοσες λεπτομέρειες". Εκτός αν έχασα κάτι.

Κι εκείνος δεν είπε τίποτα αλλά (μεταξύ μας...) της κάνει αποχή εδώ και 3 βδομάδες (ξέρετε από τι...:redface: :rolleyes: )
Προφανως η Ισμηνη λεει για αυτο.

Προφανως η Ισμηνη λεει για αυτο.
Άουτς, αυτό δεν το είχα προσέξει (ενώ είχα διαβάσει το εν λόγω μήνυμα :blink: )

:lol: :redface: :rolleyes: :P :redface: ...Σόριιιιι...:redface: :rolleyes:

:lol: :redface: :rolleyes: :P :redface: ...Σόριιιιι...:redface: :rolleyes:
Βρε εμάς δεν μας πείραξε, για τους γόνεις σου απλά δεν είναι σωστό να βγάζεις τα προσωπικά τους στη φόρα ;) Δεν χρειάζεται να μας ζητάς συγγνώμη :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back