gattina
Νεοφερμένο μέλος
Δεν καταλαβαίνεις πως δεν έχω πρόθεση να σε κρίνω, πόσο μάλλον να σε κατακρίνω;
Δεν αντιλαμβάνεσαι, ωστόσο, ότι η κατάσταση που παρουσιάζεις είναι κάπως προβληματική; Για όλους σας (για σένα, για γονείς, για γειτίνισσα και ίσως και για τη γάτα).
Αν θες τη γνώμη μου, φρόντισε να το κουβεντιάσεις καλύτερα όλο αυτό με τους γονείς σου πρωτίστως και έπειτα όλοι μαζί και με τη γειτόνισσα. Αν, πράγματι, πνίγει τα γατάκια, είναι πολύ πολύ σοβαρό. Θα μπορούσατε ίσως να αναλάβετε εσείς τη στείρωση της Beauty, αφού όμως το κουβεντιάσετε με την ιδιοκτήτρια.
Εκείνη δεν ανησυχεί για το πού τριγυρνάει η γάτα της τις ώρες που λείπει;
Και θα επιμείνω στο τελευταίο που σου έγραψα νωρίτερα. Εγώ, προσωπικά, θα θύμωνα απίστευτα πολύ αν κάποιος/α μου "έκλεβε" -έστω και από αγάπη- τη γατούλα μου κάποιες ώρες την ημέρα δίχως τη συγκατάθεσή μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιάου, απ' ότι βλέπω δεν σηκώνεις και πολλά...
Δεν καταλαβαίνεις πως δεν έχω πρόθεση να σε κρίνω, πόσο μάλλον να σε κατακρίνω;
Δεν αντιλαμβάνεσαι, ωστόσο, ότι η κατάσταση που παρουσιάζεις είναι κάπως προβληματική; Για όλους σας (για σένα, για γονείς, για γειτίνισσα και ίσως και για τη γάτα).
Αν θες τη γνώμη μου, φρόντισε να το κουβεντιάσεις καλύτερα όλο αυτό με τους γονείς σου πρωτίστως και έπειτα όλοι μαζί και με τη γειτόνισσα. Αν, πράγματι, πνίγει τα γατάκια, είναι πολύ πολύ σοβαρό. Θα μπορούσατε ίσως να αναλάβετε εσείς τη στείρωση της Beauty, αφού όμως το κουβεντιάσετε με την ιδιοκτήτρια.
Εκείνη δεν ανησυχεί για το πού τριγυρνάει η γάτα της τις ώρες που λείπει;
Και θα επιμείνω στο τελευταίο που σου έγραψα νωρίτερα. Εγώ, προσωπικά, θα θύμωνα απίστευτα πολύ αν κάποιος/α μου "έκλεβε" -έστω και από αγάπη- τη γατούλα μου κάποιες ώρες την ημέρα δίχως τη συγκατάθεσή μου.
΄Δεν σηκώνω τα ασήκωτα...
Όχι
Όχι
Όχι

Δεν τα πνίγει πια κι έχω μιλήσει μαζί με τη γειτόνισσα αλλά ωστόσο δεν μπορώ να την εμπιστευτώ.
Όχι
Εσύ θα διέτασσες ποτέ την ''υπηρέτριά σου'' να πνίξει τα μωρά της γάτας σου; Αν, ναι δεν θα είχες κανένα λόγο να εκνευριστείς αν σου έκλεβαν τη γάτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gattina
Νεοφερμένο μέλος
Το παρακάτω σχόλιο είναι εντελώς άσχετο με το περιεχόμενο και αφορά μόνο τη μορφή των απαντήσεων.
Μου είναι λίγο δυσάρεστο να βλέπω σε επικόλληση την απάντησή μου με διάφορα χρώματα γραμματοσειράς κλπ. Παρατήρησα ότι είναι κάτι που συνηθίζεται μέσα στο φόρουμ. Ωστόσο, νομίζω ότι δίνει πολύ μεγάλη έμφαση, έμφαση την οποία -αν ήθελα- θα την είχα "επιβάλλει" από μόνη μου στο αρχικό κείμενο. Επομένως, θεωρώ ότι αλλοιώνει το αρχικό μήνυμα και θα παρακαλούσα να μην συνεχίσει να γίνεται (στα δικά μου μήνυματα, εάν και εφόσον θελήσει κάποιος/α να απαντήσει κάτι). Είναι λίγο αντίστοιχο του να προσθέτει κανείς φατσούλες εκεί όπου δεν υπάρχουν...
Το γράφω εδώ το σχόλιο αυτό, αφού δόθηκε η αφορμή. Δεν ξέρω πού αλλού θα μπορούσα να το βάλω. Ευχαριστώ για την ενδεχόμενη, αλλά όχι και δεδομένη, κατανόηση.
ladycat
Διάσημο μέλος
Το παρακάτω σχόλιο είναι εντελώς άσχετο με το περιεχόμενο και αφορά μόνο τη μορφή των απαντήσεων.
Μου είναι λίγο δυσάρεστο να βλέπω σε επικόλληση την απάντησή μου με διάφορα χρώματα γραμματοσειράς κλπ. Παρατήρησα ότι είναι κάτι που συνηθίζεται μέσα στο φόρουμ. Ωστόσο, νομίζω ότι δίνει πολύ μεγάλη έμφαση, έμφαση την οποία -αν ήθελα- θα την είχα "επιβάλλει" από μόνη μου στο αρχικό κείμενο. Επομένως, θεωρώ ότι αλλοιώνει το αρχικό μήνυμα και θα παρακαλούσα να μην συνεχίσει να γίνεται (στα δικά μου μήνυματα, εάν και εφόσον θελήσει κάποιος/α να απαντήσει κάτι). Είναι λίγο αντίστοιχο του να προσθέτει κανείς φατσούλες εκεί όπου δεν υπάρχουν...
Το γράφω εδώ το σχόλιο αυτό, αφού δόθηκε η αφορμή. Δεν ξέρω πού αλλού θα μπορούσα να το βάλω. Ευχαριστώ για την ενδεχόμενη, αλλά όχι και δεδομένη, κατανόηση.
τεσπα αυτο που σου εκανε ειναι παραθεση κ εκει μπορει να χρησημοποιηση το κειμενο σου
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
H παραθεση είναι ενα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Σκέψου να θέλω να σου απαντήσω σε κάτι που έγραψες ενώ έχουν ήδη απαντήσει άλλοι 10. Πως θα καταλάβουν όλοι ότι απαντάω στο δικό σου μηνυμα? γιαυτό υπάρχει η παραθεση. Το χρωματισμό τον χρησιμοποιούμε κάποιοι τελευταία για να γίνονται πιο κατανοητές οι απαντήσεις. Αυτό είναι όλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε πείραξε...Το παρακάτω σχόλιο είναι εντελώς άσχετο με το περιεχόμενο και αφορά μόνο τη μορφή των απαντήσεων.
Για να μπορεις να καταλαβεις που απανταει καθε προταση που γραφουμε.
Δεν νομιζω οτι αλλοιωνει το κειμενο, ουτε ειναι αντιστοιχο των smilies, αφου δεν εκφραζει συναισθηματα.
Εκτος και εαν εσυ το βλεπεις ετσι.

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Ολο και μονο χαμογελας!

RedCat
Διάσημο μέλος
Νιάου μου, καλημέρα,
ελπίζω να είσαι καλά. Είχες καθόλου νέα από τη γατούλα; Γέννησε; έχε το νου σου αυτές τις μέρες μήπως και μπορέσουμε να κάνουμε κάτι για τα γατάκια...

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλήθεια, Νερίνα, κανένα άλλο smile δεν έχεις βρει;

πχ. : r o l l e y e s : (χωρίς κενά όμως)
RedCat
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
...κι ας επανέλθουμε στο θέμα του ποστ..![]()
Νιάου μου, καλημέρα,
ελπίζω να είσαι καλά. Είχες καθόλου νέα από τη γατούλα; Γέννησε; έχε το νου σου αυτές τις μέρες μήπως και μπορέσουμε να κάνουμε κάτι για τα γατάκια...![]()
Έχω πει στη γειτόνισσα να με ενημερώσει.
Βασικά έχω αρχίσει να πιστεύω πως έχει αρχίσει να φοβάται λιγάκι (
) γιατί την είχα προειδοποιήσει πως θα της κάνω καταγγελία εάν ξαναπνίξει γατάκια (
). Και έτσι μου είπε πως θα με ενημερώσει. Πάντως ακόμα τίποτα.ΥΓ. Η αρχηγός των προσκόπων που σας είχα πει τελικά μπορεί να περιμάνει μέχρι να γεννηθούν τα μωρούλια της Beauty μου για να υιοθετήσει ένα!!!

RedCat
Διάσημο μέλος
Οσο γι'αυτο που λες για την κοπέλα από τους προσκόπους, εξήγησέ της όμως ότι το γατάκι καλό θα είναι το γατάκι να το πάρει το λιγότερο 2 μήνες αφότου γεννηθεί..
Mika
Δραστήριο μέλος
Έχω πει στη γειτόνισσα να με ενημερώσει.![]()
![]()
Βασικά έχω αρχίσει να πιστεύω πως έχει αρχίσει να φοβάται λιγάκι () γιατί την είχα προειδοποιήσει πως θα της κάνω καταγγελία εάν ξαναπνίξει γατάκια (
![]()
![]()
). Και έτσι μου είπε πως θα με ενημερώσει. Πάντως ακόμα τίποτα.
ΥΓ. Η αρχηγός των προσκόπων που σας είχα πει τελικά μπορεί να περιμάνει μέχρι να γεννηθούν τα μωρούλια της Beauty μου για να υιοθετήσει ένα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αχ και εγω θελω!! Κριμα να μην μπορω να εχω 100 γατες
Αντε να γεννησει να δουμε και τα μωρακια ανυπομονουμε οπως βλεπεις

Θα κανουν παρεα τις ωρες που λειπει και θα ειναι καλυτερα!
Ββεαια προσωπικη εμπειρια δεν εχω, αλλα απ'οτι διαβαζω εδω δυο ειναι καλυτερα απο ενα.

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι δεν λες στην αρχηγο των προσκοπως να παρει δυο?
Θα κανουν παρεα τις ωρες που λειπει και θα ειναι καλυτερα!
Ββεαια προσωπικη εμπειρια δεν εχω, αλλα απ'οτι διαβαζω εδω δυο ειναι καλυτερα απο ενα.![]()
Το ξέρω, αλλά έχει ήδη και σκύλο και εξ άλλου είχε και παλιά γάτα αλλά όπως έχω πει πέθανε και θέλει να πάρει άλλη για να καλύψει το κενό. Οπότε καλύτερα να περιμένει ετσι ώστε να ξεπεράσει το χαμό του γατούλη της που είναι στον ουρανό...

χριστινα
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αυτό είναι σύστημα του σάιτ και γίνεται για να διευκολύνει τους αποδέκτες των μηνυμάτων. Δεν γίνεται ούτε για ευχαρίστηση αυτού που στέλνει την απάντηση/μηνυμα αλλά ούτε και για να ειρωνευτεί. Εγώ δε βλέπω το κακό.
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η καλύτερη μέθοδος είναι ο χωρισμός των quotes, πχ:
μπλα μπλαΑυτό είναι σύστημα του σάιτ και γίνεται για να διευκολύνει τους αποδέκτες των μηνυμάτων.
μπλα μπλαΔεν γίνεται ούτε για ευχαρίστηση αυτού που στέλνει την απάντηση/μηνυμα αλλά ούτε και για να ειρωνευτεί. Εγώ δε βλέπω το κακό.
Ο bb κώδικας για το παραπάνω είναι:
[QUOTE="Νιαου!, post: 0"]Αυτό είναι σύστημα του σάιτ και γίνεται για να διευκολύνει τους αποδέκτες των μηνυμάτων.
[/quote]
μπλα μπλα
[QUOTE="Νιαου!, post: 0"]Δεν γίνεται ούτε για ευχαρίστηση αυτού που στέλνει την απάντηση/μηνυμα αλλά ούτε και για να ειρωνευτεί. Εγώ δε βλέπω το κακό.[/quote]
μπλα μπλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool