Η Chessly ψάχνει καταφύγιο μακριά απ' τις φόλες

Cat Soul

Νεοφερμένο μέλος

Η Cat Soul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Η περιοχή Γκύζη πάντα είχε πρόβλημα, αλλά τελευταία έχουν πεθάνει 10+ γάτες από φόλα μέσα σε 3 μέρες σε περιοχή 4 τετραγώνων! Πήρα την Chessly στο δωμάτιό μου, για να την προφυλάξω από την έξαρση, αλλά δε μπορώ να την κρατήσω για πολύ.

Είναι αδελφή, απ' την ίδια γέννα, της πολυαγαπημένης μου γατούλας της Ριρίκας, με τον σπάνιο χαρακτήρα, που πέθανε πριν 6 μήνες. Δυστυχώς, λόγω του παραλογισμού των ανθρώπων, είναι η μόνη που έμεινε απ' αυτή την καλή γεννιά και είναι κι αυτή πανέξυπνη και πολύ τρυφερή (ζυμώνει συνεχώς). Την έβγαλα Chess-ly γιατί οι χρωματισμοί της θυμίζουν σκακιέρα και γιατί είναι έξυπνη όπως και το σκάκι είναι έξυπνο παιχνίδι (το είχα σκεφτεί για τη Ριρίκα, αλλά τελικά της έμεινε το Ριρίκα και το Ίρις και άκουγε και στα δυο). Πραγματικά θέλω πολύ να βρει σπίτι γιατί είναι κι αυτή πολύ καλή γατούλα. Έχει ηλικία 2,5 χρονών περίπου.

Εγώ δε μπορώ να την κρατήσω για πολύ για δυο λόγους:
1. Έχω προσωρινά σκύλο που κυνηγάει τις γάτες, γι' αυτό τον έχω κλεισμένο στην κουζίνα την περισσότερη ώρα και κλαίει... Ακούει τη γάτα μέσα και αφηνιαζει.
2. Είμαι σίγουρη πως θα περάσω τα επόμενα 15 χρόνια προσπαθόντας να ξαναβρω στο πρόσωπο της Chessly τη Ριρίκα, και θα απογοητεύομαι συνεχώς γιατί, παρά τα κοινά στοιχεία, κάθε γάτα είναι μοναδική.

Το τηλέφωνό μου είναι: 6941444587

Ζωοφιλική ένωση Ηλιούπολης 5194/1997

chessly1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• chessly1.jpg
    chessly1.jpg
    723,2 KB · Εμφανίσεις: 22
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εύχομαι να πάνε όλα με τη μικρούλα και να βρει αυτό που της αξίζει! :)
Μερικές φωτογραφίες ίσως βοηθούσαν. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσο στενοχωριέμαι όταν διαβάζω τέτοια... θέλω να δω αν κάποιο παιδάκι πάρει στα χέρια του καμιά μέρα φόλα, έτσι όπως παίζουν και εξερευνούν τις γειτονιές πως ξαφνικά θα θορυβηθούν όλοι.. αλλά τα ζώα είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού...ε;
Εύχομαι σύντομα αυτό το γατάκι να βρεθεί μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά γιατί όλοι αξίζουν αγάπη

Ακόμα να βρει σπίτι αυτή η όμορφη γατούλα; :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back