Η Choco όπως της άξιζε...

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
Ποτέ της δεν συμπάθησε αυτό το περίεργο πράγμα που κάνει θόρυβο και βγάζει ένα φως που λέγεται φλας...
Oμως δεν δίνει και πολύ σημασία,έχει ξεπεράσει τους φόβους της,πάει τγις βόλτες της με λουρί,κουνάει την ουρίτσα μετά από πολλές προσπάθειες να εμπιστευτεί ξανά τους ανθρώπους και βολέυτηκε στη ζεστασιά της μικρής Κατερίνας (με την οποία είναι αυτοκόλλητη) και των γονιών της,στο νέο της σπίτι... :-) :D :-)
Nα σαι καλά μικρούλα μου.

dsc00042aq5.jpg

dsc00037pi1.jpg

dsc00029sd1.jpg

dsc00034ad0.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιτέλους το πατσαβουράκι χαλαρώνει στο καλαθάκι του. :)
Κλειάνα φανταστικό το blog! Να σου στείλουμε κι εμείς κάποιες από τις επιτυχημένες υιοθεσίες που έγιναν χάρη σε εσένα;

βρε κλειαννα τι όμορφο μπλογκ!! κοιτα πως εγιναν ολαυτα τα κουταβια ...πανεμορφα πλασματα...
ακου στα σκουπιδια...
νομιζω βλεποντας την εξελιξη τους θα το διπλοσκεφτονται πια οι καλοθελητες που πεταν τα ζωακια στα σκουπιδια...

Καταπληκτικό το μπλογκ!:up:
Έτσι, για να μη βλέπουμε μόνο τα άσχημα.

Ευχαριστώ!
Φυσικά,αυτό είναι το ζητούμενο,να δείξουμε ότι έχει αποτελεσμα η προσπάθεια μας!:)Στειλτε μου ιστορία και φωτό πριν & μετα!:)

Κλειάνα φανταστικό το blog! Να σου στείλουμε κι εμείς κάποιες από τις επιτυχημένες υιοθεσίες που έγιναν χάρη σε εσένα;

Και έχω πολλά ακομα να ανεβάσω,που έχω δώσει,ε!!Μη νομιζετε οτι ειναι μονο αυτα!χι χι χι!

Choco!!!:up:

Σεπτέβριος '08

dsc00156-4bwlxw5d9.jpeg

dsc00155-4bwly5vz7.jpeg

dsc00089-4bwlybf6i.jpeg

Ομορφια μου....Πως μεγαλωσε!

H Choco το καλοκαίρι στη Νάξο :D

phoca_thumb_l_choco.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α εκανε και διακοπες ε;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back