strayshelp
Δραστήριο μέλος
Oμως δεν δίνει και πολύ σημασία,έχει ξεπεράσει τους φόβους της,πάει τγις βόλτες της με λουρί,κουνάει την ουρίτσα μετά από πολλές προσπάθειες να εμπιστευτεί ξανά τους ανθρώπους και βολέυτηκε στη ζεστασιά της μικρής Κατερίνας (με την οποία είναι αυτοκόλλητη) και των γονιών της,στο νέο της σπίτι... :-)
:-) Nα σαι καλά μικρούλα μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Επιτέλους το πατσαβουράκι χαλαρώνει στο καλαθάκι του.

Κλειάνα φανταστικό το blog! Να σου στείλουμε κι εμείς κάποιες από τις επιτυχημένες υιοθεσίες που έγιναν χάρη σε εσένα;
Havana
Διάσημο μέλος
ακου στα σκουπιδια...
νομιζω βλεποντας την εξελιξη τους θα το διπλοσκεφτονται πια οι καλοθελητες που πεταν τα ζωακια στα σκουπιδια...
ruko
Διάσημο μέλος

Έτσι, για να μη βλέπουμε μόνο τα άσχημα.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Φυσικά,αυτό είναι το ζητούμενο,να δείξουμε ότι έχει αποτελεσμα η προσπάθεια μας!
Στειλτε μου ιστορία και φωτό πριν & μετα!
Κλειάνα φανταστικό το blog! Να σου στείλουμε κι εμείς κάποιες από τις επιτυχημένες υιοθεσίες που έγιναν χάρη σε εσένα;
Και έχω πολλά ακομα να ανεβάσω,που έχω δώσει,ε!!Μη νομιζετε οτι ειναι μονο αυτα!χι χι χι!
strayshelp
Δραστήριο μέλος

Σεπτέβριος '08
moukelis
Επιφανές μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool