Η Cristy γεννάει !!!!!

• Thread starter Thread starter Ntontini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ntontini

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα.
Καλημερα σας φιλοι μου και λατρεις των γατων...
Σημερα δεν πηγα σχολειο για τον εξης λογο.

Η γατα μου η Cristy γενναει.Εχει κανει μετα απο πολλες ωρες ενα ασπρο με πολυ λιγο μαυρο το οποιο δυστυχος γεννηθηκε νεκρο και μετα απο λιγο εκανε κι ενα μαυρο με πολυ λιγο ασπρο.Η κοιλια της ειναι ακομα φουσκωτη και πιστευω πως θα κανει και αλλα γατακια.

Εχω αποριες διοτι δεν εχω ξανα βρεθει σε τετοια κατασταση.Η μανα καθαριζει τα μικρα και μετα αυτα πανε μονα τους να βρουν τη θυλη;;;επισης η μανα πως καθεται οταν τα μικρα θυλαζουν;;;το ρωταω αυτο γιατι η δικια μου καθεται στα τεσσερα καθιστη και λιγο απλωμενη.Ειναι σωστο αυτο που κανει;;;

Σε καμια ωρα περιπου θα βαλω φωτο γιατι τωρα ειναι μικρα και φοβαμαι.Επισης θελω και να τα καθαρισει !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα,ελπιζω να πανε ολα καλα.Εχει κανει υπερηχο ή ψηλαφιση η γατουλα;Ξερετε ποσα γατακια εχει;Ισως δεν εχει τελειωσει ακομα ο τοκετος και γι'αυτο καθεται ετσι.Τα μικρα αφου τα καθαριζει βρισκουν μονα τους τη θηλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι,δεν εχει κανει κατι τετοιο.Τωρα η Κριστυ κοιμαται στην ιδια σταση λιγο πιο ξαπλωμενη.Το μικρο εφαγε και κοιμαται διπλα στη μαμα του.

Τοτε απλα θα περιμενετε...Και καλο ειναι να τη δει γιατρος για να σιγουρευτειτε οτι δεν εχει μεινει καποιο μεσα,μια και ειχε και νεκρο γατακι.

ok! Η γατα εχει καθισει πανω στο γατακι.Οχι πανω-πανω.Το γατακι ειναι στο ανοιγμα των ποδιων της.Εκεινο νιαουριζει και αναπνεει κανονικα.

Το ασπρο δυστυχος δεν τα καταφερε.Κι ειναι τοσο ομορφο.Τωρα το ασπρο που θα το παω και τι θα το κανω;;;

βρε τη γατούλα :) τα έκανε τα γατάκια μπράβο...

το νεκρό γατούλι αν έχεις κήπο άνοιξε μία τρύπα και βάλτο εκεί. να γλυτώσει από τις μύγες και τα ψωφήμια.

όσο για τη γατούλα σου μην πιάσεις τα γατάκια. όσο είναι ευαίσθητα η γάτα δεν θέλει να της τα πειράζουν. μπορεί να γίνει επιθετηκή ή να στα πάρει και να τα κρύωει...

πρόσεχέ την και τάιζέ την όσο καλύτερα μπορείς. να έχει πολύ τροφή κοντά της.

Δεν εχω κηπο.Θα παω και θα το θαψω κοντα σε ενα χωραφι στην εκκλησια το Αγιου Εφρεεμ.Το αλλο ζει και βασιλευει.Μονο που εγω δεν θα ειχα προβλημα αν εκανε κι αλλο ενα.

Η Κριστυ γεννησε και αλλο ενα ασπρομαυρο.Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

Εβγαλα φωτογραφιες τα δυο μικρα που επεζησαν.Θαυμαστε τα μωρουλια της οικογενειας μας:

Συνημμένα

• Εικόνα 021.jpg
    Εικόνα 021.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 143
  • Εικόνα 022.jpg
    Εικόνα 022.jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 129
Εμείς είχαμε πεντάωρο!Τι κάνει τώρα η Κρίστυ;Πολλά γεννητούρια έχουμε στο mycat τώρα τελευταία!

να σας ζήσουν:)

Εμείς είχαμε πεντάωρο!Τι κάνει τώρα η Κρίστυ;Πολλά γεννητούρια έχουμε στο mycat τώρα τελευταία!
Η Κριστυ μια χαρα.

να σας ζήσουν:)
Ευχαριστουμε πολυ.Πριν 5' γεννησε και αλλο.Ολα ασπρομαυρα ειναι.χιχιχι

Babycat ποσα εχει τωρα;Πολλα γατακια σε καιρο που γινεται χαμος απο νεογεννητα,θα τα κρατησετε ολα;

να σου ζησουν:)καλοτυχα και καλοζωισμενα να ειναι:):)

Βλέπεις μαρή πώς γίνονται τα αξιοπρεπή γεννητούρια; Όχι σαν κι εσένα, που προσέθεσες 25 σελίδες στο θέμα της Καλυψούς, step by step:bleh::bleh::bleh::lol:

Να σου ζήσουν τα γατάκια σου!! Να μας γράφεις πώς μεγαλώνουν και να μας ανεβάζεις συχνά φωτογραφίες:up::up:

Babycat ποσα εχει τωρα;Πολλα γατακια σε καιρο που γινεται χαμος απο νεογεννητα,θα τα κρατησετε ολα;
Οχι,δεν θα τα κρατησουμε ολα.Θα καταφερω τουςγονεις μου μπας και κρατησουμε.Θα βαλω αγγελια και θα παρει πιθανον μια συμμαθητρια μου 2 γατακια.
Ευχαριστουμε για τις ευχες.

Βλέπεις μαρή πώς γίνονται τα αξιοπρεπή γεννητούρια; Όχι σαν κι εσένα, που προσέθεσες 25 σελίδες στο θέμα της Καλυψούς, step by step:bleh::bleh::bleh::lol:

Να σου ζήσουν τα γατάκια σου!! Να μας γράφεις πώς μεγαλώνουν και να μας ανεβάζεις συχνά φωτογραφίες:up::up:
Τα εβγαλα κι αλλες φωτογραφιες τωρα.Δεν ειναι πολυ καλες αλλα οτι μπορειτε να διακρινεταιΔεν θα τις ανεβασω τωρα αλλα πιο μετα.

Το μαυρο ειναι θυληκο απο οτι καταλαβα και τα αλλα 2 αρσενικα.

Να σας ζήσουν τα ζουζούνια , έχω και αδυναμία στα μαυρόασπρα!:up::up::up:

Babycat,αν κρατήσεις κανένα ασπρόμαυρο(νομίζω ένα είναι ασπρόμαυρο) ξέρεις σε ποιο θέμα να πας!

Να σου ζησουν!
Ποσα γατακια εχει κανει?

Να σου ζήσουν Κωνσταντίνα!:happy: Κι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Crysty!:up:

attachment.php

Συνημμένα

• Pictures%20of%20Kittens%20Cats%202[1].jpg
    Pictures%20of%20Kittens%20Cats%202[1].jpg
    25 KB · Εμφανίσεις: 121

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back