Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερα δεν πηγα σχολειο για τον εξης λογο.
Η γατα μου η Cristy γενναει.Εχει κανει μετα απο πολλες ωρες ενα ασπρο με πολυ λιγο μαυρο το οποιο δυστυχος γεννηθηκε νεκρο και μετα απο λιγο εκανε κι ενα μαυρο με πολυ λιγο ασπρο.Η κοιλια της ειναι ακομα φουσκωτη και πιστευω πως θα κανει και αλλα γατακια.
Εχω αποριες διοτι δεν εχω ξανα βρεθει σε τετοια κατασταση.Η μανα καθαριζει τα μικρα και μετα αυτα πανε μονα τους να βρουν τη θυλη;;;επισης η μανα πως καθεται οταν τα μικρα θυλαζουν;;;το ρωταω αυτο γιατι η δικια μου καθεται στα τεσσερα καθιστη και λιγο απλωμενη.Ειναι σωστο αυτο που κανει;;;
Σε καμια ωρα περιπου θα βαλω φωτο γιατι τωρα ειναι μικρα και φοβαμαι.Επισης θελω και να τα καθαρισει !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
τα έκανε τα γατάκια μπράβο...το νεκρό γατούλι αν έχεις κήπο άνοιξε μία τρύπα και βάλτο εκεί. να γλυτώσει από τις μύγες και τα ψωφήμια.
όσο για τη γατούλα σου μην πιάσεις τα γατάκια. όσο είναι ευαίσθητα η γάτα δεν θέλει να της τα πειράζουν. μπορεί να γίνει επιθετηκή ή να στα πάρει και να τα κρύωει...
πρόσεχέ την και τάιζέ την όσο καλύτερα μπορείς. να έχει πολύ τροφή κοντά της.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κριστυ μια χαρα.Εμείς είχαμε πεντάωρο!Τι κάνει τώρα η Κρίστυ;Πολλά γεννητούρια έχουμε στο mycat τώρα τελευταία!
Ευχαριστουμε πολυ.Πριν 5' γεννησε και αλλο.Ολα ασπρομαυρα ειναι.χιχιχινα σας ζήσουν![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλοτυχα και καλοζωισμενα να ειναι

Melini
Διάσημο μέλος
να σου ζησουνκαλοτυχα και καλοζωισμενα να ειναι
![]()
Βλέπεις μαρή πώς γίνονται τα αξιοπρεπή γεννητούρια; Όχι σαν κι εσένα, που προσέθεσες 25 σελίδες στο θέμα της Καλυψούς, step by step

Να σου ζήσουν τα γατάκια σου!! Να μας γράφεις πώς μεγαλώνουν και να μας ανεβάζεις συχνά φωτογραφίες

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι,δεν θα τα κρατησουμε ολα.Θα καταφερω τουςγονεις μου μπας και κρατησουμε.Θα βαλω αγγελια και θα παρει πιθανον μια συμμαθητρια μου 2 γατακια.Babycat ποσα εχει τωρα;Πολλα γατακια σε καιρο που γινεται χαμος απο νεογεννητα,θα τα κρατησετε ολα;
Ευχαριστουμε για τις ευχες.να σου ζησουνκαλοτυχα και καλοζωισμενα να ειναι
![]()
Τα εβγαλα κι αλλες φωτογραφιες τωρα.Δεν ειναι πολυ καλες αλλα οτι μπορειτε να διακρινεταιΔεν θα τις ανεβασω τωρα αλλα πιο μετα.Βλέπεις μαρή πώς γίνονται τα αξιοπρεπή γεννητούρια; Όχι σαν κι εσένα, που προσέθεσες 25 σελίδες στο θέμα της Καλυψούς, step by step
Να σου ζήσουν τα γατάκια σου!! Να μας γράφεις πώς μεγαλώνουν και να μας ανεβάζεις συχνά φωτογραφίες![]()
Το μαυρο ειναι θυληκο απο οτι καταλαβα και τα αλλα 2 αρσενικα.
elenaklimt
Νεοφερμένο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ποσα γατακια εχει κανει?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Κι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Crysty!