Η iams κάνει πειράματα και σκοτώνει ζώα!

νικος βυρωνας

Νεοφερμένο μέλος

Ο νικος βυρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Πριν μερικες εβδομαδες πηγα σε πετ σοπ ψαχνωντας καμοια τροφη της προκοπης για την χρυσουλα και η πωλητρια μου εδωσε την iams και ειπε πως ειναι απο τις καλες...πηρα τα 300 γραμμαρια 3 ευρω!!μετα απο ερευνα ανακαλυψα οτι η συγκεκριμενη εταιρια κανει πειραματα σε ζωα αφηνωντας τα νεκρα και μεσα σε κλουβια για να βγαλει την ηλιθια τροφη της...εχουν φαει καταγγελιες απο πολλες φιλοζωικες οργανωσεις και ακομα συνεχιζουν...πηγα να επιστρεψω την συγκεκριμενη τροφη και να την αλλαξω και μου ειπε οτι το σαιτ υπαρχει για να δειχνουν οτι γινονταν πειραματα σε ζωα και η iams πλεον ανηκει στην eukanuba γνωστη για τις κορυφαιες τροφες της για γατες...την πιστευσα μεχρι που ειδα δινωντας στην στην χρυσουλα οτι ειναι χαμηλης ποιοτητας και απλα καλυτερη απο τις κοινες γουισκας και φρισκις...τοτε ξανααρχισα την ερευνα και ειχα δικιο ολα αυτα ισχυουν.ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΑΚΡΙΒΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΝΟ ΣΕ ΖΩΑ!
https://www.iamscruelty.com/index.asp

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυσρηχος ΝΙΚΟ ΜΟΥ και οι ποιο καλες τρωφες απο σαβουρες φτιαχνωντε. εχω δει βιντεο που κανουν τα νεκρα σκυλια πολτο και μετα με επεξεργασια τροφη για σκυλους και γατες.γιατι νομιζει κανεις οτι οι καλες τροφες που χρυσοπληρωνουμε ειναι οντος καλες? ζωοψωφημια ειναι με χημικη επεξεργασια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυσρηχος ΝΙΚΟ ΜΟΥ και οι ποιο καλες τρωφες απο σαβουρες φτιαχνωντε. εχω δει βιντεο που κανουν τα νεκρα σκυλια πολτο και μετα με επεξεργασια τροφη για σκυλους και γατες.γιατι νομιζει κανεις οτι οι καλες τροφες που χρυσοπληρωνουμε ειναι οντος καλες? ζωοψωφημια ειναι με χημικη επεξεργασια

συγγνωμη , τι εννοειτε , οτι ολοι εμεις που βιωνουμε αυτο που βιωνουμε καθημερινα , καταλαβαινετε σιγουρα τι εννοω , ανεχομαστε να πληρωνουμε πχ purina proplan αρνι ρυζι που παιρνω εγω , ενω στην πραγματικοτητα ειναι νεκρα σκυλια και γατια εκει μεσα ??
δεν μπορω ουτε να το διανοηθω ,απο αυτες ολες τις εταιρειες κανονικα θα επρεπε να εχουμε τα κλειδια , να τις ανοιγουμε και να τις κλεινουμε κατα βουληση ..

συγγνωμη , τι εννοειτε , οτι ολοι εμεις που βιωνουμε αυτο που βιωνουμε καθημερινα , καταλαβαινετε σιγουρα τι εννοω , ανεχομαστε να πληρωνουμε πχ purina proplan αρνι ρυζι που παιρνω εγω , ενω στην πραγματικοτητα ειναι νεκρα σκυλια και γατια εκει μεσα ??
δεν μπορω ουτε να το διανοηθω ,απο αυτες ολες τις εταιρειες κανονικα θα επρεπε να εχουμε τα κλειδια , να τις ανοιγουμε και να τις κλεινουμε κατα βουληση ..
αφου με ρωτας καλη μου φιλη, θα σου πω πως στο βιντεο που ειδα ολο αυτο το αισχος που τραβιχτηκε με κρυφη καμερα. εδειξε μετα την φηρμα της εταιριας ΠΕΝΤΙΓΚΤΙ.ισος καποια στιγμη που θα εχω χρονο να ψαξω να το βρω το βιντεο αυτο και να το αναρτησω. ειναι πολλυ σκληρο, και θλυβερο βιντεο γι αυτο θα εχω αυτο το δυλημα αν πρεπει η δεν πρεπει να το αναρτησω.τελος παντον ας το ξανα βρω πρωτα και μετα θα δουμε. τωρα για αρνακια και τετοια που γραφουν οι τρωφες σηγουρα ειναι απο υποληματα σφαγιων κ.λ.π

θα πρεπει να γινουμε χαρωπες νοικοκυρουλες δηλαδη για να ξερουμε τι τρωνε οι αγαπες μας , δεν ειναι κακο , οταν ειχα το παιδι μικρο δεν επαιρνα κρεμες ετοιμες εφτιαχνα μονη μου μεχρι και ρυζαλευρο , δεν χρειαζεται να το ψαξεις το video , σαφως και σε πιστευω και χωρις να το δω , μηπως απο το να μαγειρευουμε ειναι πιο ευκολο να τους ταρακουνησουμε λιγο ?? mail , ερωτησεις , απαντησεις , διαπιστωσεις , και τελος μαζικο μπουκοταζ , οπως ο νικος που τα πηγε πισω , ετσι λιγο οργανωμενα μηπως και ακουστουμε , ο πελατης αλλωστε εχει παντα δικιο για σκεφτειτε το

Εισαι σιγουρη γι αυτο που λες γιατι ειναι γερη καταγγελια???δεν πιστευω ολες οι εταιριες να κανουν τα ιδια δεν θα τις ειχαν βγαλει στην φορα??παντως να τρωει η γατα μου κατι τετιο,να τα πληρωνω χρυσα και να σφαζουν αλλες για την τροφη της δεν το γουσταρω!!:blink::blink::blink::blink:

εχετε σκεφτει και την αλλη οψη του νομισματος; Αυτα τα βιντεακια που κυκλοφορουν ειναι οντως αληθινα; Η 7η τεχνη στις μερες μας κανει θαυματα. Το πιο πιθανο ειναι αυτες οι τροφες να περιεχουν υπολλειματα απο κρεατα που δεν τρωμε, οπως πνευμονια, νεφρα, εντερα κτλ.

Κακα τα ψεμματα, ολες οι εταιριες κανουν πειραματα στα ζωα. Αλλες κανουν με πιο ανθρωπινους τροπους και αλλες τα κακοποιουν.

προσωπικα δεν πειστευω οτι ειναι μονταζ της συγχρονης τεχνολογιας γιατι αν ειναι ετσι τοτε οτι καταγελιες εχουν γινει με παραπομπη σε καποιο βιντεο ειναι ακυρες.και παρομιο βιντεο που νεκρα ζωα γεινοντε τροφες ειχα δει εγω στης ειδησης πριν 2 με 3 χρονια. και μαλιστα μιλουσε το ρεπορταζ για την γαλλια

Δεν ξέρω για τις ζωοτροφές.... ξέρω όμως για τα κοτόπουλα που τρώμε εμείς.. τί τρώνε, και πως αλέθονται τα αρσενικά κοτοπουλάκια που γεννιούνται, γιατί δεν προσφέρουν τίποτα και γίνονται τροφή για τα θηλυκά.

Έχω δεί βιντεάκι και το έχω τσεκάρει και με άνθρωπο του χώρου.:|

Δεν ξέρω για τις ζωοτροφές.... ξέρω όμως για τα κοτόπουλα που τρώμε εμείς.. τί τρώνε, και πως αλέθονται τα αρσενικά κοτοπουλάκια που γεννιούνται, γιατί δεν προσφέρουν τίποτα και γίνονται τροφή για τα θηλυκά.

Έχω δεί βιντεάκι και το έχω τσεκάρει και με άνθρωπο του χώρου.:|
Να σταματήσουμε να αγοράζουμε τότε ρε παιδιά...εγώ είχα πει οτι το καινούριο μου γατάκι θα τρώει μαγειρεμένο φαγητό και μόλις μπήκα στο σάιτ όλος ο κόσμος εκθείαζε τη μία μάρκα κονσέρβας ή την άλλη ενώ στην πραγματικότητα είναι όλα σκουπίδια!
Καμια συνταγή;;;:hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back