νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
https://www.iamscruelty.com/index.asp
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
δυσρηχος ΝΙΚΟ ΜΟΥ και οι ποιο καλες τρωφες απο σαβουρες φτιαχνωντε. εχω δει βιντεο που κανουν τα νεκρα σκυλια πολτο και μετα με επεξεργασια τροφη για σκυλους και γατες.γιατι νομιζει κανεις οτι οι καλες τροφες που χρυσοπληρωνουμε ειναι οντος καλες? ζωοψωφημια ειναι με χημικη επεξεργασια
συγγνωμη , τι εννοειτε , οτι ολοι εμεις που βιωνουμε αυτο που βιωνουμε καθημερινα , καταλαβαινετε σιγουρα τι εννοω , ανεχομαστε να πληρωνουμε πχ purina proplan αρνι ρυζι που παιρνω εγω , ενω στην πραγματικοτητα ειναι νεκρα σκυλια και γατια εκει μεσα ??
δεν μπορω ουτε να το διανοηθω ,απο αυτες ολες τις εταιρειες κανονικα θα επρεπε να εχουμε τα κλειδια , να τις ανοιγουμε και να τις κλεινουμε κατα βουληση ..
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
αφου με ρωτας καλη μου φιλη, θα σου πω πως στο βιντεο που ειδα ολο αυτο το αισχος που τραβιχτηκε με κρυφη καμερα. εδειξε μετα την φηρμα της εταιριας ΠΕΝΤΙΓΚΤΙ.ισος καποια στιγμη που θα εχω χρονο να ψαξω να το βρω το βιντεο αυτο και να το αναρτησω. ειναι πολλυ σκληρο, και θλυβερο βιντεο γι αυτο θα εχω αυτο το δυλημα αν πρεπει η δεν πρεπει να το αναρτησω.τελος παντον ας το ξανα βρω πρωτα και μετα θα δουμε. τωρα για αρνακια και τετοια που γραφουν οι τρωφες σηγουρα ειναι απο υποληματα σφαγιων κ.λ.πσυγγνωμη , τι εννοειτε , οτι ολοι εμεις που βιωνουμε αυτο που βιωνουμε καθημερινα , καταλαβαινετε σιγουρα τι εννοω , ανεχομαστε να πληρωνουμε πχ purina proplan αρνι ρυζι που παιρνω εγω , ενω στην πραγματικοτητα ειναι νεκρα σκυλια και γατια εκει μεσα ??
δεν μπορω ουτε να το διανοηθω ,απο αυτες ολες τις εταιρειες κανονικα θα επρεπε να εχουμε τα κλειδια , να τις ανοιγουμε και να τις κλεινουμε κατα βουληση ..
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Κακα τα ψεμματα, ολες οι εταιριες κανουν πειραματα στα ζωα. Αλλες κανουν με πιο ανθρωπινους τροπους και αλλες τα κακοποιουν.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Έχω δεί βιντεάκι και το έχω τσεκάρει και με άνθρωπο του χώρου.

fffaye
Νεοφερμένο μέλος
Να σταματήσουμε να αγοράζουμε τότε ρε παιδιά...εγώ είχα πει οτι το καινούριο μου γατάκι θα τρώει μαγειρεμένο φαγητό και μόλις μπήκα στο σάιτ όλος ο κόσμος εκθείαζε τη μία μάρκα κονσέρβας ή την άλλη ενώ στην πραγματικότητα είναι όλα σκουπίδια!Δεν ξέρω για τις ζωοτροφές.... ξέρω όμως για τα κοτόπουλα που τρώμε εμείς.. τί τρώνε, και πως αλέθονται τα αρσενικά κοτοπουλάκια που γεννιούνται, γιατί δεν προσφέρουν τίποτα και γίνονται τροφή για τα θηλυκά.
Έχω δεί βιντεάκι και το έχω τσεκάρει και με άνθρωπο του χώρου.![]()
Καμια συνταγή;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool