Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. Σήμερα στις 09:33 Η Υδροχόος έγραψε: #21 Σήμερα στις 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αντικειμενικά, στον μπαμπά μοιάζει το ζουζούνι, αλλά κάαααααατι λίγο κουβαλά και από τη μάνα της. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, ναι...Πολύ όμορφος είναι. Αρχοντικός γάτος... Έχεις ξετρελαθεί ε ; Φαίνεται !!! Και πώς να μην ξετρελαθείς. Δε σε αδικώ... Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 1.975 μηνύματα. Σήμερα στις 09:35 Ο Lasher έγραψε: #22 Σήμερα στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, ναι...Πολύ όμορφος είναι. Αρχοντικός γάτος... Έχεις ξετρελαθεί ε ; Φαίνεται !!! Και πώς να μην ξετρελαθείς. Δε σε αδικώ... Click για ανάπτυξη... Ισχύει. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο πολυ θα δενόμουν με ένα ζωντανό πλάσμα, ούτε φυσικά πόσο καλή παρέα θα μου έκανε και πόσο πολλή αγάπη θα μου έδινε. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. Σήμερα στις 09:39 Η Υδροχόος έγραψε: #23 Σήμερα στις 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Ισχύει. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο πολυ θα δενόμουν με ένα ζωντανό πλάσμα, ούτε φυσικά πόσο καλή παρέα θα μου έκανε και πόσο πολλή αγάπη θα μου έδινε. Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την αγάπη. Στα λόγια δεν περιγράφεται. Μόνο αν το ζήσεις το καταλαβαίνεις (καλή ώρα...)... Και η αγάπη τους αυτή φαίνεται και στα μάτια, βρε παιδί μου. Στο πώς σε κοιτάνε...Προσωπικά, λιώνω με το βλέμμα τους... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal ck_chrysiis Paragontas7000 touvlo Advocatus diaboli Cocobolo Doris 10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αντικειμενικά, στον μπαμπά μοιάζει το ζουζούνι, αλλά κάαααααατι λίγο κουβαλά και από τη μάνα της. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, ναι...Πολύ όμορφος είναι. Αρχοντικός γάτος... Έχεις ξετρελαθεί ε ; Φαίνεται !!! Και πώς να μην ξετρελαθείς. Δε σε αδικώ...
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 1.975 μηνύματα. Σήμερα στις 09:35 Ο Lasher έγραψε: #22 Σήμερα στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, ναι...Πολύ όμορφος είναι. Αρχοντικός γάτος... Έχεις ξετρελαθεί ε ; Φαίνεται !!! Και πώς να μην ξετρελαθείς. Δε σε αδικώ... Click για ανάπτυξη... Ισχύει. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο πολυ θα δενόμουν με ένα ζωντανό πλάσμα, ούτε φυσικά πόσο καλή παρέα θα μου έκανε και πόσο πολλή αγάπη θα μου έδινε. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. Σήμερα στις 09:39 Η Υδροχόος έγραψε: #23 Σήμερα στις 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Ισχύει. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο πολυ θα δενόμουν με ένα ζωντανό πλάσμα, ούτε φυσικά πόσο καλή παρέα θα μου έκανε και πόσο πολλή αγάπη θα μου έδινε. Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την αγάπη. Στα λόγια δεν περιγράφεται. Μόνο αν το ζήσεις το καταλαβαίνεις (καλή ώρα...)... Και η αγάπη τους αυτή φαίνεται και στα μάτια, βρε παιδί μου. Στο πώς σε κοιτάνε...Προσωπικά, λιώνω με το βλέμμα τους... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, ναι...Πολύ όμορφος είναι. Αρχοντικός γάτος... Έχεις ξετρελαθεί ε ; Φαίνεται !!! Και πώς να μην ξετρελαθείς. Δε σε αδικώ... Click για ανάπτυξη... Ισχύει. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο πολυ θα δενόμουν με ένα ζωντανό πλάσμα, ούτε φυσικά πόσο καλή παρέα θα μου έκανε και πόσο πολλή αγάπη θα μου έδινε.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. Σήμερα στις 09:39 Η Υδροχόος έγραψε: #23 Σήμερα στις 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Ισχύει. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο πολυ θα δενόμουν με ένα ζωντανό πλάσμα, ούτε φυσικά πόσο καλή παρέα θα μου έκανε και πόσο πολλή αγάπη θα μου έδινε. Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την αγάπη. Στα λόγια δεν περιγράφεται. Μόνο αν το ζήσεις το καταλαβαίνεις (καλή ώρα...)... Και η αγάπη τους αυτή φαίνεται και στα μάτια, βρε παιδί μου. Στο πώς σε κοιτάνε...Προσωπικά, λιώνω με το βλέμμα τους...
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Ισχύει. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο πολυ θα δενόμουν με ένα ζωντανό πλάσμα, ούτε φυσικά πόσο καλή παρέα θα μου έκανε και πόσο πολλή αγάπη θα μου έδινε. Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την αγάπη. Στα λόγια δεν περιγράφεται. Μόνο αν το ζήσεις το καταλαβαίνεις (καλή ώρα...)... Και η αγάπη τους αυτή φαίνεται και στα μάτια, βρε παιδί μου. Στο πώς σε κοιτάνε...Προσωπικά, λιώνω με το βλέμμα τους...