Mitko-Didi
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστω Αντωνια μας για την απαντηση.Και τι χρωμα θα βγουν τα μικρα?οχι και με γκρι ζευγαρωνει μια χαρα! εμας ο μπαμπας ηταν γκρι μπλε και η μαμα λιλα!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Mitko-Didi
Νεοφερμένο μέλος
Τελειο Δωρα.Να εισαι καλα!Οχι απαραιτητα,αλλα θα πρεπει να κοιταξετε χιλια δυο αλλα πραγματα εκτος απο το χρωμα.Ριξε μια ματια στο συνημμενο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Τελειο Δωρα.Να εισαι καλα!
Καλημερα! Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο?Τον χάρακα πως κατάφερες να τον βάλεις στην υπογραφή σου?Έχω προσπαθήσει αρκετές φορες και αυτό που μου βγαίνει σαν μήνυμα έιναι ότι δεν υποστηρίζεται αυτή η μορφή αρχείου.Μήπως κάνω κάτι λάθος????Αντιγραφή τη διεύθυνση για χρήση σε φόρουμ κάνω.

Mitko-Didi
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Λιωνω..............

Πες μας πως ειναι σαν χαρακτηρας?
(Θελω κι εγω μαξιλαρακι αγελαδα...
Που το πηρες?)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Λιλα ε?Θα ελεγα μοιαζει με ασπρο-κρεμ~! Το λιλα το ειχα στο μυαλο μου οτι ειναι μπλε ανοιχτο.Ο Σεβαχ δε φαινεται πιο σκουρος?Βασικα η μπεμπα ειναι λιλα,και ειναι χρωμα αρκετα συνηθισμενο ειδικα στα βρετανακια.Ελενα τετοιο χρωμα ειναι κι ο Σεβαχ της Αναστασιας.![]()
Τελικα η δικια μου ηντα 'ναι μπλε ή γκρι?

moukelis
Επιφανές μέλος

Η δικια σου ειναι μπλε,καμια σχεση με το λιλα.
Mitko-Didi
Νεοφερμένο μέλος
H pixie ειναι αρκετα κοινωνικη και χαδιαρα.ΕγκλΙματιζεται παρα πολυ ευκολα σε οποιοδηποτε περιβαλλον.Απο την πρωτη στιγμη που τη φεραμε στο σπιτι μας δεν αντιμετωπισαμε ιδιαιτερες δυσκολιες.Ο χαρακτηρας της ειναι ευγενικος και υπομονετικος.Πιστευουμε οτι αξιζει καποιος να εχει ενα βρετανακι σπιτι του.Λιωνω..............
Πες μας πως ειναι σαν χαρακτηρας?
(Θελω κι εγω μαξιλαρακι αγελαδα...Που το πηρες?)

Το μαξιλαρακι το πηραμε απο ενα πρατηριο υγρων καυσιμων πριν απο 5 χρονια ως δωρο!
avtwvia
Διάσημο μέλος

Τοση ομοιοτητα ουτε με τα αδερφια της δεν εχει!!!

Δειτε τη πως ηταν!!

natalouko
Επιφανές μέλος

Να την χαίρεστε!!!

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ χαριτωμενο μουσουδακιιιι!!!ζηλευωωωω!!!!
Mitko-Didi
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Mitko-Didi
Νεοφερμένο μέλος
Δωρα την εχουμε αφησει για λιγες μερες στην κτηνιατρο για να της κανει την αγωγη που χρειαζεται.Μας ειπε οτι εχει ενα οιδημα στο συκωτι.Δεν ξερουμε τι εξελιξη θα εχει.Σημερα μας ειπε οτι μαλλον της εχει ερθει και οιστρος.Ειχαμε στο μυαλο μας να τη ζευγαρωσουμε αλλα τα σχεδια μετα απ αυτο αλλαζουν.Αυτο που μας λεει η κτηνιατρος και που μας φιανεται λιγο παραξενο ειναι οτι εκει που ειναι τωρα πινει νερο και τρωει.Την εχει στο σπιτι της μαζι με κατι αλλα γατακια και αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ισως βλεπει τις αλλες γατες να τρωνε και κανει κι αυτη το ιδιο.Στο σπιτι μας πολλες φορες εμεις την πηγαιναμε για φαγητο και για τουαλετα.Ηταν στον κοσμο της.Θα περιμενουμε Δωρα και ελπιζουμε παντα για το καλυτερο!Να σ ευχαριστησουμε για το ενδιαφερον και αν καποια στιγμη σε φερει ο δρομος Χαλκιδικη εδω θα ειμαστε να τα πουμε απο κονταΤι κανει η μπεμπα σας παιδια;

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Mitko-Didi
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool