jz_kalog
Νεοφερμένο μέλος
Έχω μετακομίσει πρόσφατα στη Νέα Μάκρη, από Πειραιά και ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κάποιο ζώο στο σπίτι μου...
Δεν τα ήθελα, για λόγους υγιεινής, λόγους φροντίδας, λόγους ταξιδίων-διακοπών κλπ...
Είχα γάτες που πηγαινοερχόντουσαν στον κήπο μου και μου "τάραζαν-έσκαβαν" το χώμα... Με εκνεύριζαν...
Με λίγα λόγια, δεν τα ήθελα ούτε ζωγραφιστά... Μακριά και αγαπημένοι...
Εδώ να πω, ότι πάντα τα πρόσεχα στους δρόμους, σε φιλικά σπίτια που είχαν κατοικίδια, απλά εγώ δεν τα ήθελα στο σπίτι μου...
Πριν 1 εβδομάδα λοιπόν, γυρνώντας με τη γυναίκα μου από τη δουλειά, ακούσαμε, νιαουρίσματα έντονα, απέναντι από την πόρτα του σπιτιού μας...
Δε δώσαμε καμία προσοχή αφού δε φαινόταν και τίποτα... Στη συνέχεια, πήρα το ποδήλατο και πήγα μια βόλτα και γυρίζοντας έπαθα το σοκ!!!
Ένα πολύ μικρό γατάκι, είχε βγει από το απέναντι οικόπεδο, στο δρόμο και τα αυτοκίνητα περνάγανε από δίπλα του, σύριζα...
Αυτό ήταν που φώναζε όλο το απόγευμα και τελικά κατέληξε στο σπίτι μου... Τι να έκανα??? Να το αφήσω να πεθάνει??? Να το ταίσω, και μετά να το πετάξω??? Το ίδιο δεν είναι???
Τελικά με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε να το "περιμαζέψουμε" και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε... Γιατί δεν ξέραμε... Αυτό φοβόμασταν... Μήπως από την άγνοιά μας το σκοτώσουμε εμείς...
Το γατάκι ήταν με κλειστά μάτια και σε όσους πήρα τηλέφωνο για άμμεση βοήθεια, μου είπαν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα...
Προσπάθησα να του δώσω γάλα με τη σύριγγα, γιατί από την κούπα δεν έβλεπε και δεν ήξερε...
Αμέσως το πήρα στο αμάξι και πήγα στο κοντινότερο κτηνιατρικό κέντρο, να μου δώσουν συμβουλές και οδηγίες... Ήταν κλειστό και πήγα σε ένα pet, όπου του αγόρασα γάλα ειδικό για νεογέννητα και μπιμπερό...
Το ίδιο βράδυ αφού έφαγε σαν Tigrina, κοιμήθηκε σαν μωράκι, μέσα σε ένα κουτί που βρήκα, πρόχειρο...
Από τότε, εδώ και μια εβδομάδα, η tigrina, μεγαλώνει και είναι υγιέστατη (σύμφωνα με το γιατρό που την εξέτασε σήμερα)...
Πήγε και βόλτα το 15αύγουστο (καταργήθηκε ο μύθος περί αδυναμίας ταξιδιού και διακοπών)...
Αυτή τη στιγμή, προσπαθεί κάθε μέρα να ανοίξει τα ματάκια του και να μας δει... Σας μιλάω ειλικρινά, ότι όταν του τα καθαρίζω, με νερό και χαμομήλι και με κοιτάει μέσα στα μάτια μου, αισθάνομαι άλλος άνθρωπος...
Από αύριο το πρωί θα βάζουμε και κάποιο κολλίριο στα μάτια μας, που μας έδωσε ο γιατρός...
Όπως καταλαβαίνετε, έχω πολύ καιρό μπροτά μου, μέχρι να "μεγαλώσει" και να αρχίσουμε τα παιχνίδια γι αυτό και θα σας ρωτώ όσο μπορώ περισσότερο...
Καλύτερα να με βοηθήσετε κι εσείς από αυτό το forum, παρά να φερθώ εγωϊστικά και να κάνω κάποιο λάθος, που θα του στοιχίσει και τη ζωή του ίσως... Η ημιμάθεια είναι η χειρότερη ασθένεια...
Έχω ήδη φωτογραφήσει το νέο μέλος της οικογένειας, αλλά δεν τις έχω ακόμα έτοιμες...
Ίσως αύριο τη δείτε, αλλά να προσέχετε μη μου τη ματιάσετε...
Τελειώνω εδώ, ευχαριστώντας όλο το forum και τους συντελεστές του για τη φιλοξενία και τις πρώτες σας συμβουλές και οδηγίες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Και το θέμα είναι πως ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου κάνει το κλικ και θα λατρέψεις και κάποιο άλλο πλάσμα.
Πολλά πράγματα προσωπικά δεν ξέρω για να σε συμβουλέψω, αλλά η αγάπη και η φροντίδα που της δείχνετε συν το ότι ήδη επισκευτήκατε τον κτηνίατρο, είναι πράγματα που θα την βοηθήσουν να μεγαλώσει καλά και όχι μόνο να σας κοιτάζει στα μάτια, αλλά να παιζει μαζί σας και να σας γουργουρίζει από χαρά και αγαλλίαση.
Καλώς ήρθατε και πάλι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Να τη χαίρεσαι και περιμένουμε φωτογραφίες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
τι νομίζατε είναι να μην σε βάλει μία γάτα στο μάτιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Ήταν πολύ τυχερούλα, πραγματικά.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Ομολογουμένως ήταν ένα πολύ τυχερό γατάκι και εσύ την πρόσεξες πολύ, παρά τους ενδοιασμούς σου. Μπράβο και εύχομαι όλα να πάνε καλά και να συμβιώσετε ευτυχισμένα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να την χαιρεσται την τιγρινα σας που σταθηκε πολυ τυχερουλα στην ζωη της.
Και μην νομιζετε οτι η ιστορια σας αποτελει εξαιρεση
Νομιζω για πολλα απο τα μελη του φορουμ(συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου)συνεβη κατι αντιστοιχο
Αυτες ειναι που μας επιλεγουν, και εμεις ειμαστε τα κατοικιδια τους!

moukelis
Επιφανές μέλος
jz_kalog
Νεοφερμένο μέλος
Έχω ήδη φωτογραφήσει το νέο μέλος της οικογένειας, αλλά δεν τις έχω ακόμα έτοιμες...
Ίσως αύριο τη δείτε, αλλά να προσέχετε μη μου τη ματιάσετε...
Αυτή είναι η tigrina μας, εν ώρα δράσης......
Συνημμένα
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

φοβερο κουκλακι!να το χαιρεστε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και η κοιλιτσα ονειρο

Να σας ζηση !

jz_kalog
Νεοφερμένο μέλος
Φοβάται ότι θα της το πάρω, από το στόμα...
Είναι λαίμαργη...
Μόλις έκανε την ανάγκη της,στο πάτωμα, ενώ έγραφα...
Θα με σκοτώσει η γυναίκα μου...
Επιτρέψτε, μου τώρα να σας κάνω μια ερώτηση και να μου πείτε που θα πάω, (σε πιο μέρος του forum), για να σας ρωτήσω γιατί σταμάτησε να κάνει τη "χοντρή" της ανάγκη...
Τελευταία φορά ήταν την Κυριακή το μεσημέρι... έκανε το χαρτόκουτο μέσα στο αυτοκίνητο καφετί... όχι σε ποσότητα, απλά φρόντισε να το πασαλείψει όλο...
Από τότε όμως τίποτα... Μόνο το "ψιλό"...
Πρέπει να ανησυχώ???
Χθές ξέχασα να ρωτήσω τον κτηνίατρο... Είχε και πολύ δουλειά κι εκείνος και εγώ πρώτη φορά σε τέτοιο γιατρό, τα έπαιξα!!!
Παιδιά!!!!! Άκυρο!!! Μόλις είδα ότι το καλάθι της είχε 3 μικρές "γεμάτες" στάμπες...
Εντάξει... Ευτυχώς!!! Είχα αρχίσει να ταράζομαι...
False Alarm...
Τα λέμε...
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο για το μέρος του σάιτ που ρωτά κανείς, νομίζω ότι μπορείς να να ρωτήσεις ή ανοίγοντας νέο θέμα ή αν είσε ήδη μέσα σε θέμα το κάνεις από κει. Τα πιο έμπειρα μέλη πάντα βοηθούν.
Εγώ δεν είμαι πολύ έμπειρη γιατί ως τώρα μόνο καλά βλέπω από τις δύο γατούλες μου - κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα δεν παρουσίασαν, συνεπώς η εμπειρία μου είναι η βασική.
Για την αποπάτησή της καλύτερα να της πάρεις από τώρα την ειδική άμμο, και για να μαθαίνει και γιατί η τουαλέτα της με την άμμο είναι που θα τη συνοδεύει σ' όλη της τη ζωή και .... θα γλυτώνει τα λουλούδια σας. Καθώς δεν έχει τη φυσική της μανούλα, εσείς σιγά-σιγά, καθώς θα μεγαλώνει θα της δείξετε τι πρέπει να κάνει (δηλαδή να σκάβει λιγάκι και να τα σκεπάζει μετά) και θα βοηθήσει πολύ το ένστικτό της.
Ίσως κι άλλα μέλη που έχουν εμπειρία από πολύ μικρά γατάκια θα μπορέσουν να σου δώσουν πιο ουσιαστικές συμβουλές.
Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια! Είστε τυχεροί!
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος

Μπράβο, όσο και μερικοί να μην τα θέλουν τα ζώα μέσα στο σπίτι
σε βρήσκουν αυτά στις πιο καταληλες στιγμές.
Ψυχούλες μικρές που ελπίζουν να τους δώσουμε αγάπη
και φροντίδα!
Το γατάκι είναι πανέμορφο και ξέρει τι θέλει ε;

Κάτσε να δείς που θα σε διώχνει από καναπέδες κρεβάτια
αργότερα...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αυτή είναι η tigrina μας, εν ώρα δράσης......
αλε τι τυπος που ειναι αυτο το γατι? με την χοντρομπαλουδικη κοιτσιτσα του και πινει αβερτα .. χαιρεσαι να το βλεπεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool