Η Tigrina μας

Το καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου, όλοι έτσι κάνουμε όταν αρρωσταίνουν. Ίσως όμως είναι φυσιολογικό να είναι κάπως υποτονική, μετά από τόση ταλαιπωρία που πέρασε η καημενούλα.
Το ότι άρχισε να καθαρίζεται μόνη της και δεν έχει πια τσίμπλες είναι πολύ καλά σημάδια :)
Ελπίζω να πάνε όλα καλά για τη μικρούλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σκέφτεσαι θετικά όλα θα πάνε καλά. Εσύ να θυμάσαι κάνεις τα πάντα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχεις. Μάλλον είναι ακόμη συγκλονισμενη απο τα χθεσινά...

Συμφωνώ με την Ουρανία. Κάνεις τα πάντα και όλα θα πάνε καλά. Μην ανησυχείς και το βασικότερο σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου για οτιδήποτε.

Τωρα διαβασα την περιπετεια της Τιγρινας και πραγματικα συγκινηθηκα:cry:.Μαλλον εχει τυχερο αστερι και σιγουρα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ γονεις.:up:.Περαστικουλια σας και γρηγορη αναρωση :D

Λάζαρος

Αγαπητοί φίλοι, επανέρχομαι μετά από τρεις μέρες...
Θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι η tigrina, τελικά είναι tiger και Λάζαρος μαζί...
Σκεφτόμαστε να την ονομάσουμε Tigrina-Lazarina...

Το πρόβλημα που είχε, επίσημα, δεν ξέρουμε ακόμα πιο ήταν...
Κατά τα λεγόμενα, από το νοσοκομείο, από συζητήσεις με άλλους γιατρούς και υπεύθυνους από pet-shops, έβγαλα το συμπέρασμα, ότι δεν ήταν πνευμονική ασφυξία από αναρρόφηση...
Πιο πιθανή εκδοχή είναι το υπογλυκαιμικό σοκ...
Αν ήταν αναρρόφηση, αυτή τη στιγμή, η tignina, δεν θα έπαιζε με την κορδέλα και τις κουρτίνες...

Τελοςπάντων, απλά να σας ενημερώσω, ότι το γατάκι μας, είναι μια χαρά στην υγεία του πλέον, παίζει, τρώει, βρωμίζει (δε με νοιάζει καθόλου, θα τα καθαρίζω) και μας έχει τρελλάνει πάλι με τις ζαβολιές και τις αγκαλιές που μας κάνει......

Εχθές, κοιμόμασταν αγκαλιά στον καναπέ και μόλις μας είδε η γυναίκα μου, κόντευε να της έρθει ταμπλάς... Καθόταν επάνω μου και επιτηρούσε το χώρο, όταν δεν κοιμόταν κι αυτό... Συνέχεια, μετά το φαγητό, έρχεται και κάθεται στο σβέρκο μου και γουργουρίζει... Είναι η αγαπημένη του θέση και καλά τώρα... Όταν θα μεγαλώσει και βαρύνει θα έχω πρόβλημα...

Αυτά από εμάς και σας ευχαριστώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά, για τη συμπαράσταση που μας δείξατε, στη δοκιμασία που περάσαμε...

Αγαπητοί φίλοι, επανέρχομαι μετά από τρεις μέρες...
Θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι η tigrina, τελικά είναι tiger και Λάζαρος μαζί...
Σκεφτόμαστε να την ονομάσουμε Tigrina-Lazarina...

Το πρόβλημα που είχε, επίσημα, δεν ξέρουμε ακόμα πιο ήταν...
Κατά τα λεγόμενα, από το νοσοκομείο, από συζητήσεις με άλλους γιατρούς και υπεύθυνους από pet-shops, έβγαλα το συμπέρασμα, ότι δεν ήταν πνευμονική ασφυξία από αναρρόφηση...
Πιο πιθανή εκδοχή είναι το υπογλυκαιμικό σοκ...
Αν ήταν αναρρόφηση, αυτή τη στιγμή, η tignina, δεν θα έπαιζε με την κορδέλα και τις κουρτίνες...

Τελοςπάντων, απλά να σας ενημερώσω, ότι το γατάκι μας, είναι μια χαρά στην υγεία του πλέον, παίζει, τρώει, βρωμίζει (δε με νοιάζει καθόλου, θα τα καθαρίζω) και μας έχει τρελλάνει πάλι με τις ζαβολιές και τις αγκαλιές που μας κάνει......

Εχθές, κοιμόμασταν αγκαλιά στον καναπέ και μόλις μας είδε η γυναίκα μου, κόντευε να της έρθει ταμπλάς... Καθόταν επάνω μου και επιτηρούσε το χώρο, όταν δεν κοιμόταν κι αυτό... Συνέχεια, μετά το φαγητό, έρχεται και κάθεται στο σβέρκο μου και γουργουρίζει... Είναι η αγαπημένη του θέση και καλά τώρα... Όταν θα μεγαλώσει και βαρύνει θα έχω πρόβλημα...

Αυτά από εμάς και σας ευχαριστώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά, για τη συμπαράσταση που μας δείξατε, στη δοκιμασία που περάσαμε...

Είδες που στα λέγαμε??? Όμως θέλουμε φωτογραφικό υλικό όχι να μην μας λες νέα της τώρα:)

Διάβασα 1η φορά όλο το τοπικ από την αρχή και κόντεψε να μου φύγει η ψυχή όταν έγραφες για τις περιπέτειες της. Μέχρι να φτάσω στην 7η σελίδα δεινοπάθησα. :cool:

Είναι πολύ όμορφη και συγκινητική η ιστορία σας.
Ένα μεγάλο μπράβο σας αξίζει.
Τις φωτό δεν τις χορταίνω, ειδικά τις πρώτες με το μπιμπερό τις χάζευα κανονικά.

Εύχομαι να ήταν η τελευταία σας λαχτάρα αυτή και να κυλήσουν όλα ομάλα από δω και στο εξής.:)

Προφανως αντιλαμβανεται οτι της εσωσες την ζωη και δεν λεει να το κουνησει ρουπι απο διπλα σου.:DΚατι μου λεει οτι μολις απεκτησες ενα πιστο "σκυλακι":blink:;):lol::lol:.
Χαιρομαι που ειναι και παλι πολυ καλα και τα περνατε θαυμασια μαζι της.
:up:
Υ.Γ Και μην ξεχνιομαστε ...περιμενουμε φωτο.;):lol:

Tωρα διαβασα το forum. Εκπληκτικη η ιστορια της Tignina ΜΠΡΑΒΟ σου jZ-Kalog για τα μαθηματα ανθρωπιας , αγαπης και αισιοδοξιας .Να σου ζησει η μινιατουριτσα σου και να χαιρεσαι να τη βλεπεις να μεγαλωνει ευτυχισμενη.

Την Παρασκευή το απόγευμα, πήγαμε μια βόλτα πάλι στο γιατρό για εξέταση ρουτίνας...
Να πω, ότι την πήγα σε αυτόν που με βοήθησε και συμβούλεψε να την πάω στο νοσοκομείο ζώων, όταν είχε το πρόβλημα...
Μόλις μας είδε τρελλάθηκε, αφού μας "ήξερε" μόνο τηλεφωνικά...
Η εξέταση ήταν εξονυχιστική, σε αντίθεση με του άλλου γιατρού, την πρώτη φορά...
Αρχικά της καθάρισε τα αυτιά και πήρε δείγμα... Το δείγμα, έδειξε ψώρα και άρχισε θεραπεία... Με καθησύχασε ότι δεν είναι κολλητική...
Της έβαλε πάστα στο στόμα και την έφαγε με όρεξη, για τα παράσιτα προφανώς του εντέρου, γιατί μου είπε ότι μπορεί να δω σκουληκάκια στις ακαθαρσίες της... Δεν έχω δει μέχρι τώρα...
Και τέλος είδαμε εξωτερικά το σωματάκι μας, για το οποίο της έβαλε μια δόση πάστας στο σβέρκο γιατί βρήκε ψύλλους...
Του εξήγησα όλη την ιστορία της εύρεσης, του συμβάντος (μάλλον υπογλυκαιμικό σοκ, πιο πιθανή αιτία), είδε τις εξετάσεις που είχα από το νοσοκομείο και μου πρότεινε μερικές εταιρείες για κονσέρβες... Μου είπε να αφήσω για λίγο καιρό ακόμα τη γατοτροφή junior, αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα, αν είναι επώνυμης μάρκας...
Φεύγοντας του ζήτησα να μου πει τι οφείλω και το νούμερο δε μου φάνηκε ικανοποιητικό για όλα όσα έκανε... Τελικά, επίσκεψη δεν πήρε και θα ακολουθήσουν άλλες 2 επισκέψεις, για τη θεραπεία της ψώρας...
Αυτή τη στιγμή, το πλάσμα, τρέφεται με κοτόπουλο ή βοδινό με ρύζι ή λαχανικά σε στυλ πουρέ...
Του δίνει και καταλαβαίνει...
Αυτά τα νέα μας... Το βράδυ θα έχετε και μπόλικο φωτογραφικό υλικό...

Ανυπομονούμε. Οτι καλύτερο για την μπέμπα σας

Περιμενουμε να δουμε το τιγρακι!

Mπράβο για άλλη μια φορά. Σιδερένια η κούκλα και όλα θα πάνε καλά.
Συγχαρητήρια και στο γιατρό σας. Εμένα την πρώτη φορά είδε ότι έχει ψώρα, αλλάτου έσταξε ένα υγρό και είπε άστο θα τινάξει το κεφάλι και θα φύγουν...:blink: :mad: μην κάνεις τίποτα άλλο. Και κόντεψε να πάθει ωτίτιδα. Άρχισαν λίγο να κοκκινίζουν τα αυτάκια του μέσα. μετά από 1 μήνα που άλλαξα γιατρό μας έδωσε θεραπεία, αλλά δεν κόλλησα τίποτα. Μην φοβάσαι, όντως δεν είναι κολλητική για εμάς, παρά ταλαιπωρείται το ζωάκι.
Κάθεται να την βάλεις το φάρμακο στα αυτιά; Γιατί εμένα γίνεται "μάχη" 2 φορές την ημέρα...:/: Σου έδωσε και αμπούλα για το σβέρκο;
Περιμένουμε νέα σας και φωτογραφίες σας σύντομα.

Κάθεται να την βάλεις το φάρμακο στα αυτιά; Γιατί εμένα γίνεται "μάχη" 2 φορές την ημέρα...:/: Σου έδωσε και αμπούλα για το σβέρκο;
Περιμένουμε νέα σας και φωτογραφίες σας σύντομα.

Η θεραπεία είναι σε ενέσιμη μορφή...
Δε χρειάζονται σταγόνες...
Στο σβέρκο της έβαλε εκείνος μια αμπούλα και μου είπε ότι δε χρειάζεται άλλο... Θα το ξαναδεί και στις 15/09...
Απόψε, κιόλας μόλις μπορέσω....

Αυτή είναι η tigrina μας, εν ώρα δράσης......

Βαλε της καμια χαντρα θαλασσια καλού-κακού!!!Ειναι πανεμορφη!!!
Εlenip(εγω δηλαδη)= αδυναμια στα τιγρακια:inlove::)

Απολαύστε το μωρό μας σε νέες περιπέτειες...
Συγγνώμη, λάθος διατύπωση...
Το μωρό μας σε κατάσταση "αποσύνθεσης"...
Όπως και εγώ, άλλωστε...:lol::lol::lol:

Τα τελευταία νέα είναι ευχάριστα...
Τρώει του σκασμού, όλη μέρα που λείπουμε... Το φαί της είναι αλεσμένο βραστό κοτόπουλο με λαχανικά...
Τη βρίσκουμε το απόγευμα με μια κοιλιά, τούμπανο... Μετά πλακωνόμαστε στα παιχνίδια και πότε έρχεται 22:00, ώρα για ύπνο δηλαδή, ούτε που το καταλαβαίνουμε...
Αυτή τη στιγμή, έχει κουρνιάσει στην καλαθούνα της αγκαλιά με την κουρτίνα...
Και για του λόγου το αληθές, δείτε τη φωτογραφία...

Συνημμένα

• Εικόνα050.jpg
    Εικόνα050.jpg
    114,9 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Εικόνα051.jpg
    Εικόνα051.jpg
    89,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Εικόνα052.jpg
    Εικόνα052.jpg
    154,8 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Εικόνα064.jpg
    Εικόνα064.jpg
    357,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Εικόνα063.jpg
    Εικόνα063.jpg
    235,9 KB · Εμφανίσεις: 38
Ωχου το!!! Τι πλασματάκι είναι αυτό; :inlove::baby: Και δεν ξεκολλάει από πάνω σου. :) Σου ανταποδίδει, τα όσα κάνεις. ;)

Επειδή δεν θυμάμαι. Έχει κάποιο πρόβλημα με το ματάκι του; Το είχε χτυπήσει κανένας σκύλος; :(

Επειδή δεν θυμάμαι. Έχει κάποιο πρόβλημα με το ματάκι του; Το είχε χτυπήσει κανένας σκύλος; :(

Πολύ καλή η παρατηρησή σου...
Όχι... Δεν το έχει πειράξει σκύλος...
Τώρα πρόβλημα, δεν ξέρω αν έχει...
Ο γιατρός που την είδε μου είπε ότι είναι μια χαρά...
Απλά, το αριστερό του μάτι, θέλει περισσότερη περιποίηση και καθάρισμα, γιατί έχει ακόμα τσίμπλες... Του τα καθαρίζω κάθε πρωί, αλλά το απόγευμα, το αριστερό έχει πάλι... Οπότε ξανά καθάρισμα και κολλήριο...
Τις άλλες ώρες, είναι μια χαρά... Και οι 2 ματάρες του είναι ανοιχτές και όταν με κοιτάνε, αισθάνομαι την αγάπη της να με διαπερνά...
Είμαστε και εγώ και η γυναίκα μου, δέσμιοι (δεν ξέρω αν το διατυπώνω σωστά) της αγάπης του... Το αισθανόμαστε και το αναζητούμε συνέχεια...

Κάθε απόγευμα που γυρίζουμε, δεν χορταίνουμε να το αγκαλιάζουμε και να παίζουμε μαζί του... Όπως κι αυτό άλλωστε...

H γατούλα σας είναι μια πραγματική κυρία:) Υγιέστατη και κούκλα. Θα γίνει μια πανέμορφη γατούλα όταν μεγαλώσει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back