zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ καλή η παρατηρησή σου...
Όχι... Δεν το έχει πειράξει σκύλος...
Τώρα πρόβλημα, δεν ξέρω αν έχει...
Ο γιατρός που την είδε μου είπε ότι είναι μια χαρά...
Απλά, το αριστερό του μάτι, θέλει περισσότερη περιποίηση και καθάρισμα, γιατί έχει ακόμα τσίμπλες... .
Συγνώμη τότε.
Απλάτο είδα μισάνοιχτο και υπέθεσα ότι μπορεί να είναι από τραύμα. 
Αφού ο γιατρός είπεότι είναι καλά, είναι. και είναι και γλύκα.

Και χαίρομαι που έχετε δεθεί τόσο από τώρα και περνάτε τόσο καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά αυτή η μικρή ηρωϊδα μου 'χει κλέψει τη καρδιά.

Να σας ζήσει , είναι πολύ τυχερή που σας υιοθέτησε

Voula
Διάσημο μέλος
jz_kalog
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα το βράδυ, είχαμε ξενύχτι...
Εχθές το μεσημέρι, τελείωσε το φαγητό που της είχαμε φτιάξει και μέχρι το βράδυ έπινε γάλα από το μπιμπερό...
Η λαιμαργία της ήταν πολύ μεγάλη και το εκμεταλλεύτηκα, ώστε να την κάνω να το πιεί από το πιατάκι...
Κάθε μισή ώρα την έβλεπα που πήγαινε στο πιατάκι της και έπινε...
Μετά ερχόταν και μου νιαούριζε, για να της δώσω από το μπιμπερό...
Στις 22:00 ήπιε για τελευταία φορά και την έβαλα για ύπνο...
Στις 23:30 άκουσα περίεργους θορύβους και πήγα στο δωματιό της να δω τι γίνεται...
Στη μέση του πατώματος υπήρχε μια λίμνη από γάλα και μόλις με είδε πήγε και κρύφτηκε... Όταν πήγα κοντά της, έκανε λες και βλέπει σκύλο... Μου έκανε 2-3 κκκχχχχχχ, αλλά δεν πτοήθηκα...
Βλέπετε δεν μπορώ να τη δω σαν κάτι ξένο... Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να με "χτυπήσει"...
Τελικά, αφού το ηρέμησα και καθάρισα το δωμάτιο, ξάπλωσα στο δωμάτιο αυτό και προσπάθησα, να το ηρεμήσω και να το κοιμήσω...
Σε μισή ώρα είχε ναρκωθεί...
Έλα όμως που εγώ δεν μπορούσα λόγω ζέστης???
Το πήρα και πήγαμε στο δικό μου δωμάτιο και το έβαλα να κοιμηθεί στην καλαθούνα του... Σιγά και μην κοιμόταν...
Στις 02:00 είχε όρεξη για παιχνίδια, πάνω στο κρεββάτι... Έμαθε να ανεβαίνει επάνω... Η γυναίκα μου έπαθε φρίκη... Την ηρέμησα και εκείνη και προσπάθησα να ηρεμήσω και εγώ... Περιττό να σας πω ότι το πρωί το σβέρκο μου και τα αυτιά μου ήταν πεντακάθαρα, από το γλύψιμο...
Στις 06:30 το πρωί, άρχισε τα παιχνίδια και έγινε ο κακός χαμός...
Χοροπηδούσε και έκανε τις τούμπες της ψυχής του...
Σήμερα πριν φύγουμε, του έδωσα γάλα να πιεί από το μπιμπερό και πήγε να κουρνιάσει στο ημερήσιο καταφύγιό του...
Εγώ ακόμα νυστάζω, ενώ αυτή κοιμάται του καλού καιρού...
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν γίνεται αλλιώς, γιατί ξυπνάω χαράματα.
Voula
Διάσημο μέλος
jz_kalog
Νεοφερμένο μέλος
Εκεί που όλα πήγαιναν μια χαρά, είχαμε μπει στο ρυθμό, ξεκινήσαμε την αγωγή του γιατρού για εσωτερική αποπαρασίτωση από σκουλήκια και καθάρισμα του δέρματος από ψύλλους, μας ήρθαν τα νέα χαμπέρια...
Η tigrina, μια μέρα μετά την δεύτερη επίσκεψη στο γιατρό, είδα ότι είχε ανοίγματα στο τρίχωμα και χαμένες τρίχες στην ουρά...
Δεν έδωσα και πολύ σημασία, να σας πω την αλήθεια, γιατί το γατί δεν σταματούσε το παιχνίδι και δεν έδειχνε σημάδια κούρασης, αρρώστιας ή κατάπτωσης...
3 μέρες μετά, παρατήρησα ότι το γατί έχανε όλο και περισσότερο τρίχωμα... Πήρα αμέσως το γιατρό τηλέφωνο και του το ανέφερα... Μου είπε να την πάω την επομένη στο ιατρείο για εξέταση...
Έτσι κι έγινε... Το γατί, μόλις το είδε ο γιατρός, τρελάθηκε... Με ρώταγε διάφορα και εκεί άρχισα να ανησυχώ... Στο τέλος, μου είπε τι συνέβαινε...
Η Tigrina, είχε μύκητες... Μου είπε να μην ανησυχούμε και ότι θα γίνει καλά και με ρώταγε αν είχαμε εμείς τίποτα παράξενα σπυριά στο σώμα μας...
Εκεί, συγγνώμη για την έκφραση, αλλά "τα κάναμε επάνω μας"...
Του είπαμε ναι και του τα δείξαμε και μας είπε ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και ότι είναι αυτο-ιάσιμα... Καλό όμως είναι να πάρουμε από ένα φαρμακείο κάποια αλοιφή για τους μύκητες...
Του είπα, ότι επειδή παλιότερα είχα μύκητες στα πόδια, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία...
Για το γατί πήρε δείγμα από το τρίχωμα, για να δει για αρρώστιες και να κάνει καλλιέργεια... Μας έδωσε και κάτι χάπια να της δίνω, το οποίο πρέπει να το κόψω στα 10 τεμάχια... 1/10 του χαπιού σε καθημερινή βάση...
Η πρώτη εξέταση βγήκε αρνητική (όλα καλά) και η καλλιέργεια σε καμιά 10αριά μέρες ακόμα...
Τι έχει τραβήξει, ρε παιδιά, αυτό το γατί???
Αυτή τη φορά, σας μιλώ ειλικρινά, ότι τα χρειάστηκα αρκετά...
Ξανασκέφτηκα, μήπως πρέπει να πάει στη φάρμα που μου πρότειναν και την απέρριψα, τότε... Μήπως αν ήταν εκεί, δεν κολλούσε???
Τον ρώτησα και μου απάντησε ότι μάλλον τους είχε κολλήσει πριν το βρούμε... Πρέπει να το είχε "αφήσει" η μάνα του αρκετές μέρες (2-3) μέχρι να το βρούμε εμείς... Δεν είχε την φροντίδα της και έπαθε ότι έπαθε και κόλλησε ότι έχει κολλήσει... Απλά άργησε να το εκδηλώσει...
Αυτό δεν μπορούσαν να το διαγνώσουν στο νοσοκομείο που ήταν??? Στις εξετάσεις, που είχε κάνει, δεν φαίνεται???
Τελοσπάντων, για να μην σας ενοχλώ και κουράζω περισσότερο, η Tigrina κάθεται "απομονωμένη" στο ημιυπόγειο του σπιτιού με τα παιχνίδια της, τις αμμολεκάνες της και την ξηρά τροφή της και εμείς είμαστε στο πάνω κάτω συνέχεια, για να μην νομίζει ότι είναι μόνη της...
Αυτά από όλους εμάς και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας...
ΥΓ.: Η Τigrina, αυτή τη στιγμή είναι 600 gr!!! Πήρε 400gr, μετά την εξοδό της από το νοσοκομείο... Τρώει του σκασμού...
moukelis
Επιφανές μέλος
Περαστικα της...
DESPOINA12742
Νεοφερμένο μέλος
Ο αντρας μου ομως δεν επαθε τιποτε.Μετα απο πολλες λανθασμενες θεραπειες απο τον κτηνιατρο που την πηγαιναμε αποφασισα να αλλαξω γιατρο πηγα στον Αιλουρο της εδωσε INTRAFUGOL κ τωρα ειμαστε περδικι.
jz_kalog
Νεοφερμένο μέλος
Αγχώνομαι με το καημένο το γατάκι, που από τη μέρα που το βρήκαμε συνεχίζει να υποφέρει...
Θα μου πείτε, ότι τουλάχιστον ζει, παίζει, τρώει, διασκεδάζει κλπ..., αλλά δεν παύει να τρέχει σε γιατρούς και να του γίνονται ενέσεις και να παίρνει χάπια...
Αυτή τη στιγμή, παίρνει 1/10 δισκίου "fungoral" σε καθημερινή βάση και εγώ βάζω σε 2 σπυράκια που έχω κρέμα Daktarin...
Και όλα αυτά επειδή "κάποιος" ήθελε γάτα στο σπίτι του και μόλις γέννησε φρόντισε να τα ξεφορτωθεί, πριν ακόμα ανοίξουν τα μάτια τους και πριν τους δώσει τα πρώτα εφόδια η μάνα τους... Δεν πιστεύω ότι η Tigrina, είναι "θύμα" της μητέρας της... Δεν μπορεί η μάνα γάτα να την πέταξε... Θα γυρνούσε να την πάρει, όσο χρόνο κι αν της έπαιρνε... Το γατάκι εμείς, όπως έχω πει, το ακούγαμε που έκλαιγε πάνω από 3 ώρες, αλλά δεν ξέραμε από που ερχόταν ο ήχος... Μάλλον ξέραμε, αλλά δε βλέπαμε, αφού ήταν μικρό σαν τη μισή παλάμη μας...
Προσπαθώ να σας τη βγάλω φωτογραφία, αλλά δεν κάθεται... Τρέχει γύρω-γύρω σαν την τρελή...
Voula
Διάσημο μέλος
Να είσαι σίγουρος ότι το γατάκι εισπράττει τόση αγάπη και φροντίδα από σας, που όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Σκέψου πόσες χιλιάδες γατάκια σαν την Τιγρίνα σας πεθαίνουν καθημερινά χωρίς την ελάχιστη αγάπη και φροντίδα που θα έπρεπε να έχουν.
Τύποι σαν κι αυτόν που την πέταξε άπειροι. Βλέπεις είναι πιο εύκολο και ανέξοδο να πετάς ζώα παρά να τα στειρώνεις. Η Τιγρίνα σε λίγο θα είναι μια χαρά και σεις δεν μπορείτε λεπτό χωρίς αυτήν. Καλά να είμαστε και να τα λέμε μέσω του φόρουμ, αλλά όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολύ θα σας δείχνει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της για ότι κάνετε γι'αυτήν.
jz_kalog
Νεοφερμένο μέλος
Η Tigrina πλέον είναι 3 μηνών, εντελώς ανεξάρτητη και παιχνιδιάρα όσο δεν πάει...
Όταν μεγαλώσει θα γίνει αρχαιολόγος γιατί δεν έχει αφήσει καμία γωνία του σπιτιού, ανεξερεύνητη... Τα έχει ψάξει όλα!!!
Είμαστε πλέον και εντελώς υγιείς, χωρίς προβλήματα, χωρίς τίποτα (κουνιέμαι κι από τη θέση μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις)...
Σας βάζω και μερικές φωτογραφίες της για να δείτε πώς έχει γίνει και πού της αρέσει να έρχεται μετά τις εξερευνήσεις και το τρεχαλητό που ρίχνει...
Συνημμένα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλά μιλάμε για πολύ αίσθημα μεταξύ σας. Κούκλα έχει γίνει η άτιμηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Α, και να μην ξεχνιόμαστε.Ως γνωστόν, τα τιγρόγατα, ανήκουν στην ευγενή ράτσα των κεραμιδιών
, γι'αυτό, περιμένουμε στο "Κεραμιδιού μάνιακς" να μας στέλνετε φωτογραφίες σας και να μας λέτε τα νέα σας και να μαθαίνετε και τα δικά μας νέα (άντε, γιατί έχουν πάρει κεφάλι οι ράτσες και τα υπέροχα κεραμίδια μας θα κομπλάρουν)

moukelis
Επιφανές μέλος
jz_kalog
Νεοφερμένο μέλος
Έχοντας μαζέψει φωτογραφίες και 1 βίντεο, έρχομαι και πάλι για να σας τα παραθέσω και να μας δείτε που μεγαλώνουμε... Βρίσκονται όλα μαζεμένα στο gallery που τα ανέβασα, προφανώς με το όνομα jz_kalog...
Έχουμε κάνει το πρώτο εμβόλιο από τα 4 που έχουμε (αύριο κάνουμε το 2ο) και σιγά σιγά διανύουμε την τελική ευθεία για τη στείρωση...
Παρόλο, που έχω συνειδητοποιήσει την χρησιμότητά της, έχω κατά καιρούς ενδοιασμούς, για το πόσο θα πονάει μετά την "επέμβαση" και αν δημιουργεί "ψυχολογικά προβλήματα" στο ζώο...
Έχουμε αποφασίσει, να μην έρχεται σε επαφή, με άλλες γάτες παρόλο που έρχονται στο τζάμι και "μιλάνε" με την Tigrina, οπότε το θέμα συνεύρεση και εγκυμοσύνη, είναι όνειρο απατηλό για την Tigrina...
Η συμβίωση μαζί της είναι σαν να μεγαλώνεις έναν άνθρωπο αλλά με πιο ευκολία... Δεν μας έχει ταλαιπωρήσει καθόλου και δεν μας έχει βγάλει από το προγραμμά μας...
Σας αφήνω όμως να τη δείτε και εσείς εν ώρα ταίσματος, όταν ήταν μικρούλα και τώρα, που έχει γίνει μια κομψή έφηβη...
Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και Καλή Χρονιά σε όλους, με Υγεία...
ΥΓ.: Μια συμβουλή από εσάς που έχετε μεγαλύτερη εμπειρία...
Εδώ και πολύ καιρό την έχω ελεύθερη τα βράδια μέσα στο σπίτι... Κατά τις 03:00 με 04:00, έρχεται στο κρεββάτι και αρχίζει τα γλυψίματα στο πρόσωπο και τα χαϊδολογήματα με το χεράκι της, έτσι ώστε να ξυπνήσω και να παίξουμε... Το παιχνίδι που κάνουμε τρελό, δεν περιγράφεται αλλά η γυναίκα μου, θα με πετάξει έξω από το σπίτι... Την ξυπνάμε με τα χοροπηδητά, τα δαγκώματα και τα χαϊδέματα... Το γουργούρισμα που το πάτε???
Μήπως πρέπει να την απομονώνω τα βράδια, κλείνοντάς την στο δωμάτιό της??? Μήπως δεν πρέπει να παίρνει και πολύ θάρρος???
Για πέστε μου τη γνώμη σας σχετικά...
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορει να μην υπαρχει κινδυνος εγκυμοσυνης,αλλα αν παραμεινει αστειρωτη κινδυνευει απο ογκους και πυομητρα.Οποτε αν δεν ζευγαρωσει,η στειρωση ειναι δυστυχος η μονη λυση...

Σπευδω να δω τις φωτογραφιες!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταρχάς, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλα τα μέλη του φόρουμ και στα ζωάκια σας...
Έχοντας μαζέψει φωτογραφίες και 1 βίντεο, έρχομαι και πάλι για να σας τα παραθέσω και να μας δείτε που μεγαλώνουμε... Βρίσκονται όλα μαζεμένα στο gallery που τα ανέβασα, προφανώς με το όνομα jz_kalog...
ΥΓ.: Κατά τις 03:00 με 04:00, έρχεται στο κρεββάτι και αρχίζει τα γλυψίματα στο πρόσωπο και τα χαϊδολογήματα με το χεράκι της, έτσι ώστε να ξυπνήσω και να παίξουμε...
Μήπως πρέπει να την απομονώνω τα βράδια, κλείνοντάς την στο δωμάτιό της??? Μήπως δεν πρέπει να παίρνει και πολύ θάρρος???
Για πέστε μου τη γνώμη σας σχετικά...
Kαλή χρονιά και σ΄εσένα. Καλά έπαθα πλάκα με την τιγρίνα. Τι κούκλα έγινε ή μάλλον καρακουκλάρα!!!

Με τρέλλαναν οι φωτογραφίες που την ταίζεις με το μπιμπερό και αυτή που στήθηκε στον ώμο σου και βγήκε φωτογραφία.
Και πέθανα στο γέλιο με εκείνη που ανέβηκε στην καρέκλα να παρακολουθεί το πλύσιμο των πιάτων.
( Χμ, κι εμένα μου το κάνουν αυτό ακόμη...μάλλον τους αρέσει.
).Όσο για τη νύχτα, για να μην σε ξυπνάει μέσα στα χαράματα πάρε ένα λέιζερ και παίξε την για κανένα 20λεπτο-1/2ωρο μέχρι να λαχανιάσει και μετά θα "ξεραθεί" στον ύπνο.
Καλό θα ήταν να μάθει μόνη της σε άλλο δωμάτιο γιατί και κρίμα είναι να σας ξυπνάει και για να μην της μείνει "κουσούρι" και όταν δεν μπορείτε να την έχετε στην κρεβατοκάμαρα για τους χ,ψ λόγους, να έχετε πρόβλημα.
Θα γκρινιάξει στην αρχή, θα κλάψει, θα χτυπάει τις πόρτες, αλλά θα μάθει.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μολις ειδα τις καινουργιες φωτο της Tigrina και εχει γινει μια κουκλιτσα.

Η φωτο που καθεται στον ωμο σου σαν γερακι, πραγματικα φανταστικη.Οπως και αυτη που παρακολουθει απο την καρεκλα το πλυσιμο των πιατων.

Και τι διακριτηκοτητα, να μην ενοχλησει.
Ο δικος μου ο Αρουλης οταν πλενω πιατα κοντευει να μπει ολοκλκηρος στον νεροχυτη.
Το βιντεακι που ειναι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool