Η Tigrina μας

Το βιντεακι που ειναι?:)

Το βιντεάκι το ανέβασα, σε mpg... απλά περιμένει επικύρωση από κάποιον mod ή admin, σχετικά με το περιεχόμενό του...

Σας ευχαριστώ, πάντως, για τα καλά σας λόγια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το βιντεάκι το ανέβασα, σε mpg... απλά περιμένει επικύρωση από κάποιον mod ή admin, σχετικά με το περιεχόμενό του...

Σας ευχαριστώ, πάντως, για τα καλά σας λόγια...

Και εγώ έχω μείνει σπιτσλες.....:blink::redface::up::up::up:

Απο την μικρή ζουζούνα, που απο την μία πιάνει το μπιμπερό με το χεράκι, και απο την άλλη έχει γίνει μια κυρία, κι φτάνει και στον πάγκο της κουζίνας, να βοηθήσει την μαμά!!:up::up:

Εγώ για τον ύπνο.. φροντίζω να κουράζονται όλη μέρα.. και μετά πέφτουν ξερά...ΔΕΝ μπορώ να μην κοιμηθώ με γάτα.. απο πάντα.:redface: Και τώρα με τον άνδρα μου... έτσι. Εμείς και τα "παιδιά".!:redface:

Τον κόλλησα το μικρόβιο.. πάει...:lol::lol::lol:
Μόλις πάμε στο νέο σπίτι θα έχουμε στην παρέα μας και την σκυλίτσα μας! Οπότε... φαντάζεσαι το σκηνικό.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι σωστα(το ξεχασα), αυτη ειναι η διαδικασια για να ανεβει ενα βιντεο.:)
Οποτε ξαναβαγαλετε φωτο της Τigrina,.... μη μας ξεχασετε.;):D:D
Να περνατε παντα καλα.:)

Καλή χρονιά, με υγεία και ατελείωτα χουρχουρητά.Η Tigrina, ως γνήσια απόγονος της άγριας τίγρης, είναι εφάμιλλης ομορφιάς και εξυπνάδας με την άγρια πρόγονό της:up::up:Βέβαια, κάνει πολύ καλύτερη παρέα:DΌσο για τη νύχτα, σιγά καλέ τα ψυχολογικά, που θα πάθει. Έχει και δικό της δωμάτιο και το σκέφτεστε; Μια χαρά θα είναι το κορίτσι. Μπορεί να της ξινοφανεί τις πρώτες μέρες και να νιαουρίζει, αλλά, εσύ.....βράχος! Ούτε η μικρή θα πάθει το ο,τιδήποτε και η γυναίκα σου δεν θα έχει να διαλέξει , τη γάτα ή εσένα και εσύ θα έχεις την ολονύκτια ησυχία σου. Και εμάς η Μπασσέτ , 9 1/2 μηνών, κοιμάται εκτός υπνοδωματίων και είναι μια χαρά γατούλα:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back