yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ελπίζω μόνο να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριό τους.. Και κάποτε οι υπέυθυνοι για όλα αυτά θα πληρώσουν πολύ ακριβά...Ο άνθρωπος έχει να περάσει πολλά δεινά, και πραγματικά δεν με πειράζει προσωπικά που θα τα ειπωστώ κι εγώ. Ο άνθρωπος είναι πλέον βάρος για το περιβάλλον (και δεν εννοώ μόνο την ατμόσφαιρα. Η καταστροφή περιλαμβάνει και την κακοποίηση των ζώων).Είμαστε ένας ιός που ο πλανήτης θα μας αποβάλλει όπου να' ναι!![]()
Συμφωνώ απολύτως.
Παιδιά ειλικρινά δεν αντέχω να το δω και αυτό.Αρρωσταίνω και στεναχωριέμαι τόσο πολύ που νομίζω ότι μου κάνει πολύ κακό για αυτό και το αποφεύγω. Δεν αντέχω να βλέπω να βασανίζονται ζώα και να μην μπορώ να κάνω τίποτα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ απολύτως.Παιδιά ειλικρινά δεν αντέχω να το δω και αυτό.
Αρρωσταίνω και στεναχωριέμαι τόσο πολύ που νομίζω ότι μου κάνει πολύ κακό για αυτό και το αποφεύγω. Δεν αντέχω να βλέπω να βασανίζονται ζώα και να μην μπορώ να κάνω τίποτα.
συμφονω απολυτως και εγω...εξαλλου,μην γελιομαστε..ειμαστε στην κορυφη της πυραμιδας...τι σημαινει αυτο??? απλουστατα ,ο πλανητης μπορει να ζησει χωρις εμας(..και μαλιστα πολυ καλυτερα),εμεις ομως δεν μπορουμε να ζησουμε χωρις τις υπολοιπες σκαλες της πυραμιδας...αν κοψεις την κορυφη η πυραμιδα μενει,αν ομως κοψεις πιο κατω....η πυραμιδα γκρεμιζεται!! αυτα,για αυτους που λενε οτι ο ανθρωπος ειναι το σημαντικοτερο ειδος στον πλανητη..
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

Οταν αρρωστησουν ομως καταληγουν να τα ΘΑΒΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ για να γλιτωσουν αυτοι που κανουν τις βρωμοδουλιες και την πληρωνουν τα ζωα....

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακομη μια φορα αποδεικνυεται οτι εχω δικιο που βαζω πολλες φορες τα ζωα πανω απο καποιους "ανθρωπους",αισχος.
Υπάρχει σκυλί που θα το χαϊδέψεις και θα σε δαγκώσει ή να σου επιτεθεί;;; Φυσικά όχι...Υπάρχει άνθρωπος που να του κάνεις το μεγαλύτερο καλό του κόσμου και να σε ευχαριστήσει;;;; Ποτέ....Ο άνθρωπος είναι ζώο, με την κακή έννοια! Τα ζώα τον ξεπερνούν κατά πολύ, σε συναισθηματική νοημοσύνη!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Τελειταίο που βρήκα: https://blog.peta.org.uk/2009/pigs-buried-alive-in-egyptian-swine-flu-cull
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool