Θάβουν ζωντανά τα γουρούνια λόγω γρίπης

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
ειδα πολυ λιγα δευτερολεπτα, δεν αντεχεται ρε γμτ....πως κλαινε ετσι....:cry::cry::cry::cry::cry: τι κριμα θεε μου.........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι απαραδεκτο και χωρις νοημα,το κανουν και καλα προληπτικα.....αν ηταν στα μοσχαρια,βεβαια,που τα εχουν ιερα...ουτε που θα τα αγγιζαν...τα ερμα τα γουρουνακια,δυστυχως,τα εχουν για τους ξενους και τα θεωρουνε και μιασματα....τι να πω...διακρισεις ακομα και στα ζωα....και μαλιστα( ακομα χειροτερα) λογω θρησκειας!!! ελεος...που φτανει η ανθρωπινη βλακεια:down::down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα τι γίνεται πια στον κόσμο;Έχουμε τρελαθεί εντελώς;Ντρέπομαι που ανήκω στο ανθρώπινο είδος,συγνώμη κιόλας αλλά άνθρωποι θα έπρεπε να είναι εκεί μέσα,εμείς τα προκαλούμε όλα και μετά τα ξεφορτωνόμαστε λες και είναι σκουπίδια...Ντροπή πραγματικά:sick::cry:

Ελπίζω μόνο να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριό τους.. Και κάποτε οι υπέυθυνοι για όλα αυτά θα πληρώσουν πολύ ακριβά...Ο άνθρωπος έχει να περάσει πολλά δεινά, και πραγματικά δεν με πειράζει προσωπικά που θα τα ειπωστώ κι εγώ. Ο άνθρωπος είναι πλέον βάρος για το περιβάλλον (και δεν εννοώ μόνο την ατμόσφαιρα. Η καταστροφή περιλαμβάνει και την κακοποίηση των ζώων).Είμαστε ένας ιός που ο πλανήτης θα μας αποβάλλει όπου να' ναι!:down:

Ελπίζω μόνο να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριό τους.. Και κάποτε οι υπέυθυνοι για όλα αυτά θα πληρώσουν πολύ ακριβά...Ο άνθρωπος έχει να περάσει πολλά δεινά, και πραγματικά δεν με πειράζει προσωπικά που θα τα ειπωστώ κι εγώ. Ο άνθρωπος είναι πλέον βάρος για το περιβάλλον (και δεν εννοώ μόνο την ατμόσφαιρα. Η καταστροφή περιλαμβάνει και την κακοποίηση των ζώων).Είμαστε ένας ιός που ο πλανήτης θα μας αποβάλλει όπου να' ναι!:down:

Συμφωνώ απολύτως. :mad: Παιδιά ειλικρινά δεν αντέχω να το δω και αυτό.
Αρρωσταίνω και στεναχωριέμαι τόσο πολύ που νομίζω ότι μου κάνει πολύ κακό για αυτό και το αποφεύγω. Δεν αντέχω να βλέπω να βασανίζονται ζώα και να μην μπορώ να κάνω τίποτα.

Συμφωνώ απολύτως. :mad: Παιδιά ειλικρινά δεν αντέχω να το δω και αυτό.
Αρρωσταίνω και στεναχωριέμαι τόσο πολύ που νομίζω ότι μου κάνει πολύ κακό για αυτό και το αποφεύγω. Δεν αντέχω να βλέπω να βασανίζονται ζώα και να μην μπορώ να κάνω τίποτα.

συμφονω απολυτως και εγω...εξαλλου,μην γελιομαστε..ειμαστε στην κορυφη της πυραμιδας...τι σημαινει αυτο??? απλουστατα ,ο πλανητης μπορει να ζησει χωρις εμας(..και μαλιστα πολυ καλυτερα),εμεις ομως δεν μπορουμε να ζησουμε χωρις τις υπολοιπες σκαλες της πυραμιδας...αν κοψεις την κορυφη η πυραμιδα μενει,αν ομως κοψεις πιο κατω....η πυραμιδα γκρεμιζεται!! αυτα,για αυτους που λενε οτι ο ανθρωπος ειναι το σημαντικοτερο ειδος στον πλανητη..

Ακομη μια φορα αποδεικνυεται οτι εχω δικιο που βαζω πολλες φορες τα ζωα πανω απο καποιους "ανθρωπους",αισχος.Εννοειται δεν θα δω το βιντεο.

Οταν τα μεγαλωνουν για να τα φαν ειναι καλα.....τα ταιζουν οτι να ναι απο αλεσμενα αποφαγια μεχρι δεν ξερω εγω τι αλλο και εχουν και την απαιτηση να μην αρρωσταινουν απο τις βρωμιες που τα ταιζουν.:mad::mad::mad:Οταν αρρωστησουν ομως καταληγουν να τα ΘΑΒΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ για να γλιτωσουν αυτοι που κανουν τις βρωμοδουλιες και την πληρωνουν τα ζωα....:mad::mad::mad::down::down:ΑΡΡΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ.....ΑΡΡΩΣΤΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ (ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ), ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΚΑΙ ΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!! ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ???????? :mad::mad::mad:

καποτε αν θυμαστε κατι παρομοιο ειχε γινει και εδω με τα αρωστα κοτοπουλα του ΒΟΚΤΑΣ και τοτε ολοι φωναζαν δηκαιολογημενα φυσηκα. τωρα που πολλα παρομια περιστατικα συμβενουν σε ολο τον κοσμο φωναζει κανεις.ΡΕ ΕΝΑ ΣΕΙΣΜΟ 10 ΡΙΧΤΕΡ χρειαζετε σε ολη την γη να καταλαβουμε γιατι ζουμε και να κανουμε τον κοσμο μας λιγο ποιο ανθρωπηνο και με περισσοτερη κατανοηση

Ακομη μια φορα αποδεικνυεται οτι εχω δικιο που βαζω πολλες φορες τα ζωα πανω απο καποιους "ανθρωπους",αισχος.

Υπάρχει σκυλί που θα το χαϊδέψεις και θα σε δαγκώσει ή να σου επιτεθεί;;; Φυσικά όχι...Υπάρχει άνθρωπος που να του κάνεις το μεγαλύτερο καλό του κόσμου και να σε ευχαριστήσει;;;; Ποτέ....Ο άνθρωπος είναι ζώο, με την κακή έννοια! Τα ζώα τον ξεπερνούν κατά πολύ, σε συναισθηματική νοημοσύνη!

Γι'αυτο και συμφωνω με την ατακα"Οσο γνωριζω τους ανθρωπους τοσο αγαπω το/τη σκυλο/γατα μου"...

Α καλά είσαι.....Άστα να πάνε πλέον!:down::down:

Το όλο θέμα της Αιγύπτου είναι %^#^@$#!@$! Μην πω τίποτα! Το παρακολουθώ εδώ και καιρό. Πρώτα είπαν λόγο γρίπης. Μετά αφού τους έκραξαν παγκοσμίως είπαν λόγο κακών συνθηκών υγιηνής. Οτι μ... θέλουν πετάνε.

Τελειταίο που βρήκα: https://blog.peta.org.uk/2009/pigs-buried-alive-in-egyptian-swine-flu-cull

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back