Θάνατος γάτας στην Κύπρο από τον ιό Α

evelynkar

Διακεκριμένο μέλος

Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
σημερα οι ειδησεις ειπαν για τον πρωτο θανατο γατας απο τον ιο της γριπης Α, στη Κυπρο, κι εχω φοβηθει παρα πολυ:( σκεφτομαι να παω να κανω το εμβολιο, μονο και μονο για να προστατεψω την γατα μου..
https://www.sigmalive.com/news/local/223836

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ,αυτο δεν το ειχα ακουσει!!!:blink:
Μηπως η γατουλα ηταν ηδη ασθενικη;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι σίγουρο ότι ήταν ιός της Νέας Γρίπης:hmm::hmm:
Και τοτε με την Γρίπη των πτηνών πολλά ειπώθηκαν αλλά τελικά δεν ήταν τόσο τρομερά τα σενάρια... :hmm::hmm:

παιδια...ειχε βαλει και η Ηρω ενα σχετικο λινκ,στο θεμα με την γριππη...το ειχα διαβασει...διαπιστωμενα εδω και καιρο οτι κολλαει και στις γατες...:(

Ωχ,αυτο δεν το ειχα ακουσει!!!:blink:
Μηπως η γατουλα ηταν ηδη ασθενικη;:hmm:
σημερα το ακουσε η μαμα μου στις ειδησεις και μου το ειπε..δεν ειπαν αλλες λεπτομερεις, οτι λεει στο βιντεο ειπαν και στην tv...φοβαμαι το εμβολιο, αλλα τωρα αρχισα να το σκεφτομαι πιο σοβαρα για να το κανω, γιατι κοιμομαστε μαζι και συνεχεια με γλυφει, οποτε αν κολλησω εχει μεγαλες πιθανοτητες να περασει σ αυτη..ουτε να το σκεφτομαι δεν μπορω:/::/::/:

Είναι σίγουρο ότι ήταν ιός της Νέας Γρίπης:hmm::hmm:
Και τοτε με την Γρίπη των πτηνών πολλά ειπώθηκαν αλλά τελικά δεν ήταν τόσο τρομερά τα σενάρια... :hmm::hmm:
αφου διαπιστωθηκε απο τις κτηνιατρικες υπηρεσιες του κρατους...

Πωπω...και δεν είχα καμία πρόθεση να κάνω το εμβόλιο.Φτου!Τώρα το ξανασκέφτομαι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back