eirini.
Νεοφερμένο μέλος

Υπομονή ! Το Frotline κάνει δουλειά στα γατιά πάνω αλλά όταν αποφασίσεις να ψεκάσεις το χώρο δε συμφέρει καθόλου!!! Μου είχαν φύγει απίστευτα χρήματα! Το Aroxol με έσωσε. Παλαιότερα είχα βρεί μία αδέσποτη και την έβαζα να κοιμάται κάτω από το σπίτι μου σε ένα χώρο που παλιά ήταν μαγαζί! Δυστυχώς γέμισε ψύλλους και δεν ήξερα πώς να το παλέψω οπότε στο τέλος έφερα απολυματική εταιρία! Εκεί να δεις το δράμα μου! Ο χώρος ευτυχώς που δεν κατοικείτο! Έκανε 4 μήνες να ξεμυρίσει! Και υποτίθεται ήταν και βιολογική απολύμανση! Μετά από 2 χρόνια που πάθαμε αυτό με΄σα στο σπίτι ρώτησα δεξία και αριστερά και τελικά έμαθα για το άοσμο Aroxol! Pfff....Είναι τελικά μη μπλέξεις! Καληνύχτα και καλή τύχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
καληνύχτα να'σαι καλά.χαχαχα!!!! Όταν κούρεψα το γάτο μου (όπου εκεί πια φαινόντουσαν τα πάντα...) όταν πήγαινε στο σαλόνι που ήταν τα χαλιά μάζευε ψύλλους και τον λέγαμε και εμείς ψυλλοσυλλέκτη!!!!Υπομονή ! Το Frotline κάνει δουλειά στα γατιά πάνω αλλά όταν αποφασίσεις να ψεκάσεις το χώρο δε συμφέρει καθόλου!!! Μου είχαν φύγει απίστευτα χρήματα! Το Aroxol με έσωσε.
Παλαιότερα είχα βρεί μία αδέσποτη και την έβαζα να κοιμάται κάτω από το σπίτι μου σε ένα χώρο που παλιά ήταν μαγαζί! Δυστυχώς γέμισε ψύλλους και δεν ήξερα πώς να το παλέψω οπότε στο τέλος έφερα απολυματική εταιρία! Εκεί να δεις το δράμα μου! Ο χώρος ευτυχώς που δεν κατοικείτο! Έκανε 4 μήνες να ξεμυρίσει! Και υποτίθεται ήταν και βιολογική απολύμανση! Μετά από 2 χρόνια που πάθαμε αυτό με΄σα στο σπίτι ρώτησα δεξία και αριστερά και τελικά έμαθα για το άοσμο Aroxol! Pfff....Είναι τελικά μη μπλέξεις! Καληνύχτα και καλή τύχη!
Θα το δοκιμάσω και εγώ. Αυριο θά πάω να πάρω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

χτες πήγα και το βρήκα το Aroxol
. Σήμερα επειδή έλειπα δεν μπόρεσα να ψεκάσω όμως αυριο που θα το κάνω θα σου πώ. Σκεφτόμουν, έγώ φοράω στις γάτες μου κολλάρα εάν εβαζα λίγο υγρο στο πίσω μέρος του κολλάρου στον σβέρκο τους λες να ήταν βλακεία?Βασικά το frontline δεν κάνει τίποτε πια
και οι αμπούλες ειναι μόνο για τα γατιά που δεν βγαίνουν σε κήπο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini.
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα! Θέλει πολύ υπομονή!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα καλά!! μην τρομάζεις δεν θα το έκανα μια σκέψη έκανα.Γεια σου! Μη βάλεις Αroxol στις γάτες ούτε στο κολάρο τους έστω και λίγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόλις καθαρίσει ο χώρος θα φανούν και τα αποτελέσματα του FRONTLINE και των αμπούλων! Από τη στιγμή που έχει ο χώρος οι γάτες επιμολύνονται συνεχώς......Δυστυχώς.......Καθάρισε το χώρο καλά και μετά ψέκασε ή βάλε αμπούλα στις γάτες και τελείωσε! Μην ξεχνάς αν έχεις χαλιά να κάνεις συχνά ηλεκτρική σκούπα....Γενικά να κάνεις ηλεκτρική σκούπα σε υφάσματα καναπέ κτλ. γιατί αν έχουν μείνει αυγά τώρα που ξεκινάει η ζέστη θα σκάσουν και θα αρχίσει νέος γύρος! Σε περίτπωση που έχουν συνηθίσει το frontline δοκίμασε και κάποιο άλλο σκεύασμα...καλή αμπούλα ειναι και η stronghold ενώ για ψέκασμα μπορεί να σου πει ο κτηνίατρος!!!! Αν και νομίζω ότι αφού τους έχεις κολάρο είναι οκ! Ρώτα και κτηνίατρο! Διάβασε και οδηγίες στο ιντερνετ!
Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα! Θέλει πολύ υπομονή!

Χτες ψέκασα ξανά το μωρακι που εχω και τώρα τώρα που κάθομαι στο κρεβάτι και ενέβηκε για να ερθει να κοιμηθούμε παρεούλα πάλι ψύλλους έχει πάνω του. Βέβαια σήμερα επαιζε ολη την ημέρα εξω στον κήπο
και μάλλον εκει οφείλετε, αλλα βρε παιδί μου δεν το προστάτεψε καθόλου το φάρμακο!!!!. τι σου ειναι το χώμα.Δεν το καταλαβαίνουμε αλλα αποτελειται απο χιλιάδες μικροοργανισμούς. 
eirini.
Νεοφερμένο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά το πρόβλημα ξέρω ότι δεν ειναι το σπίτι αλλα ο κήπος. Υπάρχει ένα φαρμακο που παλιά το αγοράζαμε χύμα (μάλλον για το ίδιο λέμε) αλλα σε μορφη αμπούλας απο τον κτηνίατρο. Αυτό το διαλύεις σε αντιστοιχία 1 λίτρο νερού και εκει μεσα βουτάς τα ζώα. Αλλα ήταν πολυ δυνατό γιατι ήταν κυρίως για τα τσιμπούρια του σκύλου. Αλλα τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα παω να το ξαναγοράσω θα βουτήξω τις γάτες και μετά το υπόλοιπο θα το βάλω σε σπρέι και θα το ψεκάσω οσο μπορώ στον κήπο.
Η βαμβακίαση των πεύκων που είχε εξαπλωθεί πριν από 3 χρόνια έχει μεταλαχθεί σε κάτι άλλο που ζει στο χώμα και τα τελευταία 3 χρόνια ο κήπος έχει μετατραπεί σε φοβερό αλεργιογονο.

eirini.
Νεοφερμένο μέλος
Καλή σου μέρα!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε τότε μάλλον μιλάμε για διαφορετικό προιόν. Αυτό που λέω εγώ ειναι σαν αμπούλα το διαλύεις σε νερό και γίνεται άσπρο σαν γάλα.Αυτό που μου έδωσαν εμένα δεν έκανε να έρθει σε άμεση απαφή με τις γάτες και μάλιστα όταν ψέκασα φορούσα και γάντια σύμφωνα με τις οδηγίες! Ήταν ένα μπουκαλάκι μικρό και το διέλυσα μέσα σε ψεκαστήρι. Η κτηνίατρος μου το είχε δώσει έκανα, γύρω στα 9 ευρώ αλλά δεν ήταν για άμεση επαφή με το δέρμα και απαγορευόταν να το ρίξω στη γάτα! Βασικά ρώτησε και θα σου πουν πως πρέπει να το χρησιμοποιήσεις.....πριν ρίξεις όμως κάτι στις γάτες ρώτησε ε;
Καλή σου μέρα!
Αυτό το φάρμακο εξω στην ετικέτα λέει οτι ειναι για τις ψείρες απο τα πρόβατα, ψύλλους, και τους κρότωνες του σκύλου. Αφού το διαλίσεις ψεκάζεις ή βουτάς το ζώο και μετά το αφήνεις και στεγνώνει. Θυμάμαι οτι ήταν φοβερό αλλα επειδή ηταν πολυ δυνατό και επειδή δεν είχα και σκύλο πια σταμάτησα να το παίρνω. Επίσης κάνει για τα χέρια γιατι εννοείται οτι όταν βουτας το ζώο μεσα σε αυτό δεν γίνεται να μην βραχεις μαυτό. Βέβαια δεν παύει να ειναι χημικό γιαυτό και δεν θέλω να το χρησιμοποιώ συνέχεια.Απλά τώρα αυτήν την φορά μου φαίνετε ότι επιβάλεται.

Αμα το βρω θα σου γραψω την ετικέτα του να το έχεις και εσύ υπόψιν σου. Μαυτό καθαρίζουν τελείως.

Εσύ έχεις την ετικέτα εκεινου που σου έδωσαν για τον κήπο? για να ρίξω άμα ειναι και στον κήπο .Και τι τιμή έχει?
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό για τις κατσαρίδες? Είναι ΤΟΞΙΚΟ για ζώο, ακόμα και για μας, δεν είναι ούτε παιχνίδι, ούτε πλάκα να κάνουμε δοκιμές.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση του σε σπίτι με γάτα ή σκύλο!!!
Λίγο στο κολάρο ή άλλα κόλπα.. είναι πολύ επικίνδυνα.

Καλύτερα να μην πειραματιζόμαστε....
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά έτσι το έγραψα δεν θα πήγαινα να βάλω πάνω στα ζώα. Μην τρομάζεις.Συγνώμη... μιλάτε για ΑΡΟΞΟΛ???
Αυτό για τις κατσαρίδες? Είναι ΤΟΞΙΚΟ για ζώο, ακόμα και για μας, δεν είναι ούτε παιχνίδι, ούτε πλάκα να κάνουμε δοκιμές.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση του σε σπίτι με γάτα ή σκύλο!!!
Λίγο στο κολάρο ή άλλα κόλπα.. είναι πολύ επικίνδυνα.
Καλύτερα να μην πειραματιζόμαστε....
Αλλα από ότι βλέπεις η κοπέλα γράφει ότι εάν έχεις σπίτι με κήπο τότε το Αροξολ δυστυχώς επιβάλλεται.
Εγω φέτος δεν μπορώ να κάνω τίποτα με το frondline γιαυτό και ρώτησα τι άλλο να βάλω.
Εσύ με τι καθαρίζεις το σπίτι?
julia
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ καθαρίζω το σπίτι με αζαξ για τα πατώματα και λίγο χλωρίνη. Τα γατιά που είναι μέσα τα αλλάζω δωμάτιο γιατί το ένα μου είναι βλήμα και παει και κυλιέται στα βρεγμένα. Έτσι κάνω δωμάτιο δωμάτιο στεγνώνει και το ανοίγω.
Επειδή ζω σε μεγάλο σπίτι με αυλή και κήπο δεν γίνεται να μην έχω ψύλλους. Έχω αναφέρει πιο πάνω ότι βάζω και αμπούλα και λουράκι και σπρεύ. Παρόλα αυτά κάποια εποχή θα δω ψύλλους στα γατιά που μπαίνουν και μέσα. (Στα έξω είτε άγρια είτε ήμερα δεν γίνεται να μην έχουν...)
Εαν δω και κανα ψύλλο στα μέσα δεν τρελαίνομαι...

30 χρόνια κοιμάμαι με γάτες.. Όταν η επιστήμη ακόμα δεν τα παρείχε όλα αυτά.. και ακόμα και τα εμβόλια ακούγονταν "υπερβολή".
Στον κήπο δεν βάζουμε ούτε λίπασμα, ούτε τίποτα.. οχι να τον ψεκάσω με αροξολ...

Δεν έχω όρεξη ούτε σαλιγγάρια να δηλητηριάσω, ούτε μυρμήγκια, ούτε πουλάκια, ούτε ολόκληρη την αλυσίδα τροφής...

eirini.
Νεοφερμένο μέλος
eirini.
Νεοφερμένο μέλος
Αυτά για να μην παρεξηγούμαι!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα έχεις δίκιοΕπειδή είναι Ιντερνετ, και ο κάθε σχετικός ή άσχετος με τις γάτες μπορεί να τα διαβάσει και να του μπούν ιδέες.. πρέπει λίγο να προσέχουμε τί γράφουμε...
Εγώ καθαρίζω το σπίτι με αζαξ για τα πατώματα και λίγο χλωρίνη. Τα γατιά που είναι μέσα τα αλλάζω δωμάτιο γιατί το ένα μου είναι βλήμα και παει και κυλιέται στα βρεγμένα. Έτσι κάνω δωμάτιο δωμάτιο στεγνώνει και το ανοίγω.
Επειδή ζω σε μεγάλο σπίτι με αυλή και κήπο δεν γίνεται να μην έχω ψύλλους. Έχω αναφέρει πιο πάνω ότι βάζω και αμπούλα και λουράκι και σπρεύ. Παρόλα αυτά κάποια εποχή θα δω ψύλλους στα γατιά που μπαίνουν και μέσα. (Στα έξω είτε άγρια είτε ήμερα δεν γίνεται να μην έχουν...)
Εαν δω και κανα ψύλλο στα μέσα δεν τρελαίνομαι...
30 χρόνια κοιμάμαι με γάτες.. Όταν η επιστήμη ακόμα δεν τα παρείχε όλα αυτά.. και ακόμα και τα εμβόλια ακούγονταν "υπερβολή".
Στον κήπο δεν βάζουμε ούτε λίπασμα, ούτε τίποτα.. οχι να τον ψεκάσω με αροξολ...
Δεν έχω όρεξη ούτε σαλιγγάρια να δηλητηριάσω, ούτε μυρμήγκια, ούτε πουλάκια, ούτε ολόκληρη την αλυσίδα τροφής...![]()
δεν πρέπει να γράφουμε ελευθερα, πράγματι εμεις γνωρίζουμε και ψιλο κανουμε πλακα μεταξυ μας.Σχετικά με τα φάρμακα , εγώ που έχω πολυ μεγάλο κηπο οι αμπούλες stronghold /frondline δεν κάνουν απολύτος τίποτα.
Βέβαια αυτή η έξαρση δεν υπάρχει πάντα αλλα συμβαίνει κατά έτη .Πέρσυ δεν είχα κανένα πρόβλημα, φέτος ψεκάζω ψεκάζω και δεν γίνεται τίποτα.Σφουγγάρισμα και σκούπα εννοείται ότι κάνουμε αλλα πάλι τους φέρνουν από έξω

Βασικά τώρα ψέκασα και εαν δω και δεν γίνει τιποτα τότε θα σφουγγαρίσω με το κτηνιατρικο που ξέρω.
Εγώ έχω και πρόβλημα αλεργίας (βγάζω σπύρακια και καντίθρες σε ολο μου το σώμα) και αντιμετωπίζω καθημερινό πρόβλημα γιαυτο και με απασχολεί.
Σε ευχαριστώ για την συμβουλη σου
και σόρυ για την πλάκα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Από τον κτηνίατρο το αγοράζαμε παλιά.Δεν το παίρναμε αυθαίρετα.Θυμάμαι οτι έλεγε οσο ποιο μικρό το ζώο τόσο ποιο πολύ το αραιώνεις.Δυστυχώς δεν το έχω και ούτε το θυμάμαι! Βρε Felice αν είναι για πρόβατα ή σκύλους και δεν είναι για γάτες μην το δοκιμάσεις. Επίσης αν είναι τοξικό πρέπει και εσύ να φοράς γάντια! Πήγαινε στον κτηνλίατρο και πες ότι έχεις πρόβλημα και που υπάρχει το πρόβλημα και θα σου δώσει και σκευάσματα και οδηγίες. Εγώ τότε είχα πάει σε 2 κτηνιάτρους και μου έδιναν οδηγίες! ;-)) Καλή επιτυχία!
Κοίτα επειδή το έχω χρησιμοποιήσει δεν θυμάμαι καμία παρενέργια στο δέρμα. Και πιστεψεμε πράγμα που και εσύ σίγουρα θα το ξέρεις ,όταν τα εκανα μπανιο καιτα βούταγα σε αυτό το φάρμακο γινόμουν και εγώ απο πάνω εώς τα κάτω βρεγμενη. Κάθε φορά μετά σκέφτομουν και γέλαγα " δεν ξέρω για τις γάτες, πάντως εγώ ψύλλους δεν θα έχω!!!! "
Παρόλα αυτά επειδή το συνιστά θα περάσω να ρωτήσω εάν έχει βγει κανενα καινούργιο προιόν.Να δω τι θα γίνει και με το αροξολ και μετά βλεπουμε.
Ευχαριστώ για ολα, καλή αποθεραπεια αλεργίας και σε εσάς.

Υπάρχουνε σκόνες αντί για σπρέι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool