Θέατρο του παραλόγου

• Thread starter Thread starter ruko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ruko

Διάσημο μέλος

Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
Μου ήρθε με μέιλ και έχει δημοσιοποιηθεί κι αλλού:

Βρέθηκε χθές (3/5/2010) στα σκουπίδια το σκυλάκι, καθαρόαιμο cocker spaniel 2-3 μηνών, να ουρλιάζει. Κάποια παιδιά το πήραν από τα σκουπίδια και είδαν ότι σε σακούλα στο λαιμό του είχε δεμένο το βιβλιάριο υγείας του. έγινε εμβόλιιο μέσα στον Απρίλιο 2010 από τον ιδιοκτήτη του. Το όνομα του ιδιοκτήτη ως αναγράφεται στο βιβλιάριο υγείας του.

Τα παιδιά που βρήκαν το σκυλάκι τηλεφώνησαν στον κτηνίατρο και επιβαιβώσαν το όνομα του ιδιοκτήτη.

Χθές (3/5/2010)της τηλεφώνησαν και αυτή παραδέχτηκε ότι το σκυλάκι είναι δικό της. τους είπε ότι δεν μπορεί να αποφασίσει τι να το κάνει γιατί ήταν απασχολημένη και ήταν στο εξωτερικό. Τα παιδιά επέμεναν και μετά από λίγα δευτερόλεπτα απάντησε "δεν τον θέλω τον ψωφόσκυλο".

Αργότερα χθές (3/5/2010) όταν το θέμα πήρε διαστάσεις από στόμα σε στόμα, η κυρία τηλεφώνησε πίσω στα παιδιά που βρήκαν το σκυλί και είπε ότι το χάρισε πριν ένα μήνα στον υπηρέτη της τον Πακιστανό / Σριλανκέζο να το πάρει σε ένα φίλο του. Δηλαδή σε δεύτερη εποικοινωνία αρνήθηκε ότι είχε παραδεθεί στην προηγούμενη - ότι δηλαδή το σκυλί ήταν μέχρι και τη στιγμή που πετάχθηκε στα σκουπίδια δικό της!

Το σκυλάκι είναι μωρό και δεν έχει τσιπ - αλλά το βιβλιάριο που το συνόδευε αναγράφει το όνομα της κυρίας.

Σήμερα τα παιδιά δέχθηκαν τηλεφώνημα από την εφημερίδα *** στην οποία ανάφεραν το περιστατικό χθές. Η εφημερίδα ουσιαστικά και από ότι κατάλαβα, ενέργησε ως μεσάζων διερεύνησης. Ο κύριος μέσο της Εφημερίδας έστειλε μήνυμα στα παιδιά να σταματήσουν ως εδώ με τη δημοσιοποιηση (αφού η Αστυνομία δεν κάνει κάτι) γιατί αλλοιώς θα τους κινήσει μυνήσεις. Η εφημερίδα *** μετέφερε το μύνημα και ενέργησε ως διαμεσολαβητής να σταματήσει το πράγμα ως εδώ!!! Επίσης σήμερα ο κύριος επίσης είπε ότι το σκυλάκι δεν ήταν δικο τους, αλλά ότι το έδωσαν ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΙΑΤΗ ΥΠΗΡΕΤΗ (σημειώστε ότι η κυρία είχε αναφέρει 1 μήνα!)

Εντωμεταξύ η αστυνομία χθές εποικοινώνησε με τα παιδιά τα οποία έκαναν παράπονο (νομίζω δεν δέχθηκε η αστυνομία να πάρει καταθέσεις) και επίσης απέίλησαν τα παιδιά ότι πήραν ξένη περιουσία στα χέρια τους!!!!!!!

Σε τι κράτος ζούμε??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Στην Κύπρο έγιναν αυτά, ε;
Τι να πει κανείς, ντροπή :/: Κρίμα, γιατί πίστευα ότι εκεί, λόγω Αγγλικής επιρροής, είναι κάπως πιο αναπτυγμένη η ζωοφιλία. :no:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα διαβασα και στο φεις,η "κυρια" -κρατιεμαι παρα πολυ να μην την χαρακτηρισω οπως της αρμοζει-δεν νομιζω να τιμωρηθει με οποιονδηποτε τροπο...

ε..δεν το πιστευω βρε παιδια....τι πραγματα ειναι αυτα;;;;;τελικα το σκυλακι τι απεγινε;;;που βρισκεται;;το εχει κανεις..'η ειναι παρατημενο;

Τι να πω....τι άλλο θα διαβάσουμε!:mad::mad::mad:
Δεν νομίζω ότι σήμερα μπορούν να περάσουν οι απειλές τους όσο δημόσια πρόσωπα και να είναι!:hmm:
Ευτυχώς το ίντερνετ σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σωτήριο, ας γίνουν ομάδες καταγγελίας της αποτρόπαιας συμπεριφοράς στο φεις και αλλού, να δείτε τι ωραία ο κάθε πολιτικάντης και η κυρία του, αλλάζει γνώμη και ζητάει και συγνώμη!:mad:
Αυτοί τρέμουν την δημοσιότητα.:hmm:

Τουλάχιστον το σκυλάκι με την δημοσιότητα που πήρε το θέμα , βρήκε σπιτάκι;:worry:

τωρα το πηρα χαμπαρι αυτο..ΕΛΕΟΣ. δυστυχως κ στη Κυπρο συμβαινουν τετοια περιστατικα, αλλα οχι τοσο συχνα οσο εδω ..εκνευριστηκα παρα πολυ γιατι τον αντρα της, τον ειχα ψηλα σε υποληψη κ φαινοταν καλος ανθρωπος. εγω οταν παω στην παραταξη μου θα ρωτησω γι αυτο , το θεμα δεν πρεπει να κουκουλωθει αν κ προς τα εκει οδευει :mad:

A ωραία... Τέλεια.
Πω ρε γμτ πια.... Έλεος! :/:

Καλέ παιδία, είμαστε σοβαροί?!? Κάθε μέρα και κάτι νέο που μας κάνει να λέμε οτι το να είσαι άνθρωπος είναι βρισιά!! Ντρέπομαι να ανήκω στο ίδιο είδος με τέτοια άτομα. Σύζυγος πολιτικού (δεν έχω ιδέα ποιος έιναι), υποτίθεται οτι έχει κάποια παιδεία!!?! :/:
Μα να απειλούν και τα παιδάκια?? 'Ελεος!! Με το σκυλάκι κανένα νεό?? Ποια είναι η τύχη του τώρα? :worry:

Nα το βιβλιαριο υγειας το ζωου!Ιδου!

Δεν ξέρω τι γίνεται με το σκυλάκι, έψαξα, αλλά δεν βρήκα επιπλέον πληροφορίες.
Εν τω μεταξύ, τώρα κυκλοφόρησε ένα άλλο chain mail υπογεγραμμένο από κάποιον, το οποίο λέει ότι η είδηση είναι ψευδής.:confused: Άντε να βγάλεις άκρη...

Ψευδεις ειδηση αλλα το βιβλιαριο υγειας του ζωο πως το εχουν? Μπηκανε στο σπιτι τους για να βγαλουνε φωτο το βιβλιαριο και να βγαλουνε μια τετοια ψευδη ειδηση??Με ωφελος τη σπειλωση?:hmm:

κ εγω εψαξα στο νετ για αυτο, κ δεν βρηκα καμια πληροφορια!!! δεν ξερω τι γινεται, πραγματικα...

Ψευδεις ειδηση αλλα το βιβλιαριο υγειας του ζωο πως το εχουν? Μπηκανε στο σπιτι τους για να βγαλουνε φωτο το βιβλιαριο και να βγαλουνε μια τετοια ψευδη ειδηση??Με ωφελος τη σπειλωση?:hmm:

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, ένα βιβλιάριο από μόνο του δεν αποδεικνύει πολλά. Πάντως το τηλέφωνο του κτηνιάτρου φαίνεται καθαρά στη σφραγίδα του. Έχει κανείς όρεξη να πάρει;:D

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, ένα βιβλιάριο από μόνο του δεν αποδεικνύει πολλά. Πάντως το τηλέφωνο του κτηνιάτρου φαίνεται καθαρά στη σφραγίδα του. Έχει κανείς όρεξη να πάρει;:D
κ να παρουμε , αν τους ειπαν να βουλωσουν τα στοματα δεν νομιζω να μας πουνε τπτ..:/:

Ναι ακριβως.Θα εχει παρει και κανενα φακελακι ο γιατρος και θα το εχει βουλωσει.
Αλλα δε νομιζω να ειναι ψεματα ρε παιδια...

Και το τηλεφωνο της εχτες φαινοταν στο βιβλιαριο,σημερα το σβησανε

εμενα μου κανει εντυπωση παντως, γιατι αν ειχαν πολλα αποδεικτικα στοιχεια, οι φιλοζωικες οργανωσεις στην κυπρο θα κανανε σαματα, οπως κ το κομμα των οικολογων που δεν ειναι καν κυβερνηση..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back