ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

. άλλωστε δεν έχεις παρατηρήσεις καμμια αλλαγή στη συμπεριφορά του γατιού έτσι δεν είναι? δηλαδή παίζει, τρώει, κοιμαται και παει στην άμμο του κανονικά?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ που έχω μία μικρή γατούλα, στην αρχή με κοιτάει επίμονα, της μιλάω, μετά ανοιγοκλείνει ελαφρά τα ματάκια της, και μετά αρχίζει να αποκοιμιέται!

Αν είναι λοιπόν μόνο αυτό, μην σε ανησυχεί. Εκτός αν έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο επιπλέον που να σε ανησυχεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Θέλουν μωρέ προσοχή!!
Εμένα μάλιστα έρχεται στο κρεβάτι μου και με ξυπνάει με δαγκωνιές με το έτσι θέλω!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απόλαυσε το...ο δικός μου νιαουρίζει μόνο όταν θέλει φαϊ. Τις υπόλοιπες ώρες μου δείχνει την αγάπη του...με δόντια και νύχια!

Είναι ένα κουκλί...τον χαζεύω στην υπογραφή σου

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool