Θέλει κάτι..;

ορφεας13587

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ορφεας13587 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
τις τελευταίες μέρες το μωρό μου κάθεται κάπου απέναντί μου κ με κοιτάζει επί ώρα χωρίς να νιαουρίζει,απλά με κοιτάζει.εγώ του κάνω γλύκες στην αρχή κ μετά επειδή κάθεται εκεί ακίνητο χαζεύω τηλεόραση για να ξεκολλήσει.αυτός εκεί,με κοιτάζει.μετά ξαπλώνει κ δεν κοιμάται,κάθεται με τα μάτια ανοιχτά επί ώρα κ μετά φυσικά το παίρνει ο ύπνος.είμαι νέα γατομαμά κ ίσως είναι χαζό αυτό που λέω αλλά μήπως του συμβαίνει κάτι κ δε μπορώ να το βοηθήσω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την ίδια απορία είχε και μια φίλη όταν είχε πρωτουιοθετήσει τα γατάκια της. μάλιστα μου έλεγε "Χαζεύουν συνέχεια βρε Νότα μου, λες να εχουν κάτι?" αλλά όχι όπως της είπε και ο γιατρός της οι γάτες χαζεύουν όλη την ώρα...:lol::lol:. άλλωστε δεν έχεις παρατηρήσεις καμμια αλλαγή στη συμπεριφορά του γατιού έτσι δεν είναι? δηλαδή παίζει, τρώει, κοιμαται και παει στην άμμο του κανονικά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χι, χι, χι! Αχού την ψυχούλα μου! Πιστεύω πως δεν είναι τίποτα. Μάλλον σε αγαπάει τόσο, που όταν σε κοιτάει νιώθει ασφάλεια.
Κι εγώ που έχω μία μικρή γατούλα, στην αρχή με κοιτάει επίμονα, της μιλάω, μετά ανοιγοκλείνει ελαφρά τα ματάκια της, και μετά αρχίζει να αποκοιμιέται!:inlove:
Αν είναι λοιπόν μόνο αυτό, μην σε ανησυχεί. Εκτός αν έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο επιπλέον που να σε ανησυχεί. ;)

θα συμφωνήσω με την Jeannine μάλλον αγάπη υποδηλώνει το όλο πράγμα και θέλει να ξέρει ότι είσαι εκεί, αν δε του μιλάς και γλυκα εκείνη την ώρα και σου κάνει "ματάκια" ΄(αυτό που κλείνουν τα ματάκια τους αργά) σημαίνει ότι περνάτε μια ώρα τρυφερότητας..:D

ναι μάλλον δίκιο έχετε.μπορεί κ να ήθελε αγκαλιά γιατί μόλις το πήρα αποκοιμήθηκε.είναι κ μωράκι...:rolleyes:

Αχου μωρε το ζουζουνι

Νι μωρέ! Το πουρπουράκι σου θέλει αγκαλίτσα!! Κι εγώ τώρα το μικρό μου αγκαλίτσα το έχω!!
Θέλουν μωρέ προσοχή!!
Εμένα μάλιστα έρχεται στο κρεβάτι μου και με ξυπνάει με δαγκωνιές με το έτσι θέλω! :lol:

Και το αγριμάκι μου το κάνει αυτό, κάθεται στο τραπέζι και μας κοιτάει με τις ώρες, περιμένει να δει αν θα αρράξουμε για να έρθει κι αυτή ή περιμένει να δει ποιος θα σηκωθεί για να πάει στην κουζίνα και να ζητήσει φαΐ!

Τι γλυκούλης...αγαπούλες σου κάνει μωρέ :inlove:
Απόλαυσε το...ο δικός μου νιαουρίζει μόνο όταν θέλει φαϊ. Τις υπόλοιπες ώρες μου δείχνει την αγάπη του...με δόντια και νύχια!:mad:

Είναι ένα κουκλί...τον χαζεύω στην υπογραφή σου:)

μακάρι να ήταν αυτό.τελικά είναι ο καλυκοιος ξανά.πάνω που νόμιζα ότι είχαμε συνέλθει ξαναχτύπησε.έκανε διάρροιες κ έχει πέσει τελέιως.θα συνεχίσω στο προβλήματα υγείας γιατί θέλω να μάθω για τον καλυκοιό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back