Θέλει κανείς γατάκι;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

τo κακόΜaraki

Νεοφερμένο μέλος

Η τo κακόΜaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Πριν μια βδομαδα βρηκα γατακι στο μπαλκονι μου κι ειπα να το βοηθησω αλλα τωρα βλεπω οτι δε με παιρνει. Θελει πολλη φροντιδα και δεν εχω το χρονο. Ενδιαφέρεται κανεις; Ειναι γκρίζο σκουρο και πρεπει να ειναι 3-4 εβδομάδων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μερικες φωτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG087.jpg
    IMG087.jpg
    183,9 KB · Εμφανίσεις: 76
  • IMG086.jpg
    IMG086.jpg
    217,3 KB · Εμφανίσεις: 103
  • IMG082.jpg
    IMG082.jpg
    204,9 KB · Εμφανίσεις: 101
Δυστυχως ολοι ειμαστε φουλ απο γατια.Πρεπει να το φιλοξενησετε και να το κρατησετε μεχρι να βρει σπιτακι αλλιως δεν θα ζησει γιατι ειναι μωρο.
Αφου ειπατε να το βοηθησετε καντε τον κοπο και καντε το ολοκληρωμενα.Δεν ειναι και ακατορθωτη η φροντιδα του!Εκτος κι αν σας ειναι ανεπιθυμητο.

Απάντηση: Θελει κανεις γατακι;

Δεν εχω χρονο, ειμαι στο τελευταιο ετος στη σχολη και λειπω ολη μερα απο το σπιτι. Δε γινεται να το ταιζω οποτε μου καπνισει ετσι δεν ειναι;
Ασε που θελει συνεχεια χαδακια κι οταν δεν το κραταω κλαιει. Νομιζω δεν ειμαι και ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ κακια που θελω να παει σε καλυτερα χερια!

Το οτι το μαζεψες και το εβαλες σπιτι σου και δεν το παρατησες εξω στο δρομο δειχνει πραγματικα οτι θελησες να το βοηθησεις να ζησει και οχι να πεθανει απο πεινα η να το πατησει καποιο αυτ/το η να το δηλητηριασει καποιος απο τους πολλους "καλους" που κυκλοφορουν και μπραβο σου που το εκανες.

Φαινεται απο τις φωτογραφιες οτι το μικρουλι εχει μεγαλωσει αρκετα,που σημαινει οτι σε 10 μερες το πολυ ,δεν θα σε εχει τοση αναγκη οση σε ειχε μεχρι σημερα.
Αρα αν κανεις λιγο ακομη υπομονη ,πιθανοτατα να μην θελεις κι ολας στο τελος να το δωσεις.
Αν του παρεις μερικα παιχνιδακια να απασχολειται τις ωρες που λειπεις ,του βαλεις ενα δοχειο με αμμο για να κανει την αναγκη του ,του εχεις μπολακι με κροκκετουλες για μικρα και μπολακι με νερο ,το μονο που θα θελει οταν επιστρεφεις ειναι μερικα χαδακια και παιχνιδια μαζι σου.
Το εμβολιο του και η αποπαρασιτωση του θα σε απασχολησουν μια φορα οταν θα φτασει 2 μηνων και μετα καθε 3μηνο.

Αν παλι επιμενεις να το δωσεις ,τουλαχιστον φροντισε το μεχρι να βρεθει ο καταλληλος ανθρωπος.

τι εκανες τελικα με το μωρουλι?

to εχω ακομη, με βοηθαει και λιγο ο φιλος μου αλλα δυσκολευομαι επειδη ειναι λιγο ιδιοτροπο...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back